Jelle Damen

Heb je dunne of overgeplukte wenkbrauwen en wil je graag deze weer voller laten lijken? Dan zijn er gelukkig enkele oplossingen die je kunnen helpen om weer volle en dikkere wenkbrauwen te krijgen, waaronder het gebruik van een goede wenkbrauw groei serum.

In dit artikel kom je meer te weten over wat wenkbrauw groei serums precies zijn, hoe je deze het beste aanbrengt, hoe lang het kan duren voordat je resultaat ziet en deel ik de beste 4 wenkbrauw groei serums van dit moment.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

De beste wenkbrauw groei serums

Hieronder vind je een lijst met 4 beste wenkbrauw groei serums die je op dit moment kunt vinden. Bovendien heb ik de meest belangrijke voordelen van elk serum vermeld. Ik hoop dan ook dat je dankzij deze lijst een goede keuze maken en dat het kopen van een wenkbrauwserum een stuk eenvoudiger is geworden.

1. RevitaBrow Advanced wenkbrauwserum 3ml van Revitalash

RevitaBrow Advanced wenkbrauwserum

De eerste serum in de lijst van beste wenkbrauw groei serums is de bekende Revitalash RevitaBrown wenkbrauwserum. Dit serum helpt bij het verbeteren van de gezondheid van je wenkbrauwen.

Hierdoor worden de wenkbrauwhaartjes zachter, steviger en voller. Daarnaast hydrateert het serum tegelijkertijd je wenkbrauwen waardoor de vochtbalans op peil blijft.

Klik en bekijk reviews en ervaringen van andere gebruikers >>

Voordelen RevitaBrow

 • Ontwikkelt en getest in samenwerking met dermatologen en oogartsen
 • Snel resultaat en volle wenkbrauwen
 • Broosheid en breekbaarheid worden tegen gegaan
 • 1x per dag makkelijk aan te brengen
 • Geschikt voor in de ochtend of avond
 • Dierproefvrij

Klik en bestel RevitaBrow via Bol.com >>
Klik en bestel RevitaBrow via Drogisterij.net >>

2. Full Lash & Brow van Medik8

Full Lash & Brow van Medik8 - de nr2 in de lijst beste wenkbrauw groei serums

De nummer 2 is de Full Lash & Brow serum van Medik8. Dit wimper en wenkbrauwserum bevat verschillende ingrediënten die helpen bij een gezonde haargroei van zowel je wimpels en wenkbrauwen zonder irritatie van je ogen. Het serum kan direct dankzij het verkorte mascaraborsteltje op je wenkbrauw geborsteld worden.

Het serum voedt, verzorgt en beschermt je wimpers en wenkbrauwen .

Klik en lees de volledige productbeschrijving >>

Voordelen van Full Lash & Brow

 • Verstrekt de haartjes om haarbreuken te voorkomen
 • Vitamine B5 om je huid zacht en soepel te laten
 • Verbetert het uiterlijk van je wenkbrauwen zodat ze weer voller zijn
 • Haarzakjes blijven gehydrateerd
 • Diervriendelijk
 • Vrij van kunstmatige geuren

Klik en bestel Full Lash & Brow van Medik8 via Bol.com >>
Klik en bestel Full Lash & Brow via Apotheekenhuid.nl >>

3. Grande Cosmetics – GrandeBrow 3ml wenkbrauwserum

Grande Cosmetics - GrandeBrow 3ml wenkbrauwserum

De nummer 3 in de lijst is de bekende GrandeBrow van Grande Cosmetics. Dit wenkbrauwserum bevat een mix van verschillende vitamines, antioxidanten en aminozuren. Deze combinatie zorgt in 6 tot 8 weken voor vollere wenkbrauwen.

Dit is serum is geschikt voor dunne, dunner wordende of overgeplukte wenkbrauwen te verbeteren.

Voordelen GrandeBrow

 • Getest en goedgekeurd door oogartsen
 • Geschikt voor 4 maanden gebruik, dus extra lang in gebruik
 • 1x per dag makkelijk aan te brengen
 • Dierproefvrij

Klik en bekijk GrandeBrow 3ml via Bol.com >>

4. Talika Eyebrow Lipocils Expert Wenkbrauwserum 10 ml

Talika Eyebrow Lipocils Expert de nr4 wenkbrauw groei serum

De wenkbrauw serum van het Franse merk Talika is zo samengesteld om de natuurlijke groei van je wenkbrauwhaartjes en de intensiteit ervan te stimuleren. De verschillende plantenextracten en essentiële oliën helpen de huid te hydrateren en tegelijkertijd te voeden.

Bij dagelijks gebruik zijn binnen 6 weken de wenkbrauwen voller en meer gepigmenteerd.

Voordelen Tailika Eyebrow serum

 • Natuurlijke en actieve ingrediënten
 • Alcoholvrij
 • Verstrekt de haartjes om haarbreuken te voorkomen
 • Bevordert de haargroei

Klik en bekijk Talika Eyebrow serum via Bol.com >>

Wat moet je allemaal weten over wenkbrauw groei serums?

Wanneer je op zoekt bent naar een goed wenkbrauw serum is het belangrijk dat je de eigenschappen van het product goed kent. Om je te helpen ontdek je hieronder een enkele antwoorden op belangrijke vragen.

Wat is een wenkbrauw groei serum precies?

Een wenkbrauw serum is een vloeistof dat op je wenkbrauwen word aangebracht met een applicatorstokje, dat vervolgens door de haarzaakjes en de bestaande haartjes word opgenomen. Eenmaal opgenomen verhogen de ingrediënten die onder meer bestaan uit vitamines en oliën de dikte van de haartjes die al aanwezig zijn en stimuleert het de groei van de wenkbrauwen.

Hoe breng je de serum aan?

Een wenkbrauw serum breng je in de meeste gevallen dagelijks 1x aan of het product moet het anders adviseren. Let er wel op dat je voor het aanbrengen van het serum eerst je wenkbrauwen goed schoonmaakt. Dit doe je al gemakkelijk door je gezicht te wassen.

Wil je de effecten van het serum versterken dan is het mogelijk om voor het aanbrengen van het serum je wenkbrauwen te “borstelen” met bijvoorbeeld een spoelborstel.

Zijn er bijwerkingen?

Het is altijd belangrijk om in gedachten te houden dat je gezicht en dus ook je ogen ontzettend gevoelig zijn. Bij verkeerd gebruik van wenkbrauwserum kunnen er bijwerkingen zoals jeuk, roodheid en ooglidverkleuringen optreden.

Deze bijwerkingen ontstaat gelukkig niet bij alle serums, maar zorg er wel voor dat je een wenkbrauwserum niet in je ogen krijgt. Volg daarom dan ook altijd de instructies op de verpakking.

Hoe lang duurt het voordat je resultaat ziet

Om direct in huis te vallen: wenkbrauw serums hebben enkele weken nodig om resultaten te laten zien. De norm is tussen 8 en 12 weken, maar bij sommige producten zie je al eerder resultaten.

Daarnaast is het consistent gebruik maken van het serum heel belangrijk. Stop je met het gebruik van een serum, dan zullen je wenkbrauwen terugkeren naar hun normale staat.  

Wist je trouwens ook dat wenkbrauw haartjes het langzaamst van alle haren op je lichaam groeien? Vroeger werd zelfs gedacht dat wenkbrauwen helemaal niet terug konden groeien. Gelukkig bleek uit een studie uit 1999 dat wenkbrauwen wel terug komen, alleen dat dit langer duurt [1].

Geduld hebben is dus noodzakelijk.

Tot slot

In dit artikel ben je hopelijk meer te weten gekomen over de wat het wenkbrauwserum precies is, hoe lang het duurt voordat je resultaat ziet en welke beste wenkbrauw groei serums je helpen bij het krijgen van vollere wenkbrauwen.

Vond je het artikel over wenkbrauw groei serum interessant? Laat dan onderaan het bericht een reactie achter of deel het bericht op je social media kanalen zodat andere vrouwen het artikel ook kunnen ontdekken.

Wat is een wenkbrauw groei serum precies?

Een wenkbrauw serum is een vloeistof dat op je wenkbrauwen word aangebracht met een applicatorstokje, dat vervolgens door de haarzaakjes en de bestaande haartjes word opgenomen. Eenmaal opgenomen verhogen de ingrediënten die onder meer bestaan uit vitamines en oliën de dikte van de haartjes die al aanwezig zijn en stimuleert het de groei van de wenkbrauwen.

Hoe breng je de serum aan?

Een wenkbrauw serum breng je in de meeste gevallen dagelijks 1x aan of het product moet het anders adviseren. Let er wel op dat je voor het aanbrengen van het serum eerst je wenkbrauwen goed schoonmaakt. Dit doe je al gemakkelijk door je gezicht te wassen.

Zijn er bijwerkingen?

Het is altijd belangrijk om in gedachten te houden dat je gezicht en dus ook je ogen ontzettend gevoelig zijn. Bij verkeerd gebruik van wenkbrauwserum kunnen er bijwerkingen zoals jeuk, roodheid en ooglidverkleuringen optreden. Volg daarom dan ook altijd de instructies die op verpakking staan.

Jelle Damen

Hoi, mijn naam is Jelle en ik ben de oprichter van FitAddicted. Je ontdekt hier wekelijks tips, inspiratie, recepten en informatieve artikelen over onder meer sport, voeding en beter slapen die je hopelijk inspireren om positieve levensstijl veranderingen te maken. Wil je meer over me weten of over de website? Bekijk dan de “Over mij” pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen

Klik op 1 van de categorieën en ontdek meer interessante artikelen.