Populaire kookboeken

Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

Het koolhydraatarm 50 dagen programma van Niels Bosman is een kookboek / afslankprogramma gebaseerd op 6 belangrijke pijlers. Het boek is zo’n n bevat 50 verschillende dagmenu’s, 40 koolhydraatarme recepten en de nodige achtergrond informatie en verschillende adviezen

Afslank Receptenbijbel

De Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm is een receptenboek en afslankprogramma dat meer dan 100 koolhydraatarme en eiwitrijk recepten bevat voor in de ochtend, middag, avond. Daarnaast vind je in het receptenboek ook nog recepten voor tussendoortjes en dranken.

FitCooking

FitCooking is een compleet programma dat is opgebouwd in 4 eenvoudige stappen voor vetverlies en spierbehoud. Je vindt in dit handboek onder meer 137 eiwitrijke recepten, voedingsschema’s, tips, weetjes en adviezen over voeding en training

Keto Revolutie

De Keto Revolutie van Mitchel van Duuren is een compleet handboek voor wanneer je met het keto dieet wilt beginnen. Het handboek bevat een complete uitleg over het keto dieet, 63 verschillende Keto recepten en het 21 dagen stappenplan om gewicht te verliezen.

Afvallen met gezond en vooral lekker eten

Het receptenboek van Project Gezond telt 216 pagina’s en bevat maar liefst 8 complete weekmenu’s, 40 heerlijke recepten en informatie over afvallen in het algemeen. Inmiddels is het boek al meer dan 125 duizend keer verkocht!