Afvallen & Dieet

Boeken

koolhydraatarm-50-dagen-programma-niels-bosman

Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

Het koolhydraatarm 50 dagen programma van Niels Bosman is een receptenboek gebaseerd op 6 belangrijke pijlers. Het boek is zo’n bevat 7 weekmenu’s, 150 koolhydraatarme receptenen de nodige achtergrond informatie en verschillende adviezen.

Afslank Receptenbijbel Oscar Helm

Afslank Receptenbijbel

De Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm is een receptenboek en afslankprogramma dat meer dan 100 koolhydraatarme en eiwitrijk recepten bevat voor in de ochtend, middag, avond. Daarnaast vind je in het receptenboek ook nog allerlei handige informatie, recepten voor tussendoortjes en dranken.

Fitcooking

FitCooking 2021

FitCooking is een compleet programma dat is opgebouwd in 4 eenvoudige stappen voor vetverlies en spierbehoud. Je vindt in dit handboek onder meer 137 eiwitrijke recepten, voedingsschema’s, tips, weetjes en adviezen over voeding en training

Keto Revolutie - Elke Hap Telt / Mitchel van Duuren

Keto Revolutie

De Keto Revolutie is een compleet handboek voor wanneer je met het keto dieet wilt beginnen. Het handboek bevat een complete uitleg over het keto dieet, 63 verschillende Keto recepten en het 21 dagen stappenplan om gewicht te verliezen.

Afvallen met gezond en vooral lekker eten

Afvallen met gezond en vooral lekker eten

Het receptenboek van Project Gezond telt 216 pagina’s en bevat maar liefst 8 complete weekmenu’s, 40 heerlijke recepten en informatie over afvallen in het algemeen. Inmiddels is het boek al meer dan 125 duizend keer verkocht!

Suikervrije Feestdagen kookboek

Suikervrije feestdagen

In dit unieke receptenboek ontdek je 50 verschillende recepten voor Sinterklaas, Kerst en Oudejaarsavond. Zo vind je er recepten voor kruidnoten, speculaasbrokken, perenspeculaastaart, kerststol, ouderwetse gestoofde peertjes en veel meer.

zomerslank in 4 weken fit

Zomer Slank 2021 (fysiek boek)

Wil je in je bikini zonder jezelf te schamen? Dit Zomer Slank boek helpt je om in 4 weken weer helemaal fit te worden en per week tot 2kg af te vallen zonder honger te lijden.

Cursussen en programma’s