Beter slapen en een goede nachtrust

Uit een enquête van het CBS blijkt dat een kwart van de Nederlanders van 25 jaar en ouder slaapproblemen heeft. Terwijl goed slapen ontzettend belangrijk is voor het dagelijks functioneren en voor je gezondheid. Langdurig slaaptekort verhoogt de kans op obesitas, Alzheimer, depressiviteit en zelfs hart- en vaatziekten.

Hieronder vind je verschillende boeken, cursussen en producten die je slaapkwaliteit kunnen verbeteren.

perfect slapen in 7 stappen

Perfect slapen in 7 Stappen

In dit boek ontdek je hoe je slaapproblemen dankzij heldere, direct toepasbare en wetenschappelijke adviezen kunt aanpakken om je slaap te verbeteren en af te rekenen met slaapproblemen. Klik op de knop hieronder om meer te weten te komen over dit handboek

Manta slaapmasker

Manta slaapmasker

Het manta slaapmasker is één van de beste slaapmaskers op dit moment. Het is gemaakt van uitwasbare, zacht en ademende materialen. Het masker is geschikt voor mensen die op hun rug, zij of rug slapen. Klik op de rode knop en bekijk de slaapmasker.

Brein TV Beter Slapen

Beter slapen

Ontdek hoe je beter kunt in- of doorslapen en daarbij uitgerust wakker kunt worden. Met dit programma van expert Albert Sonnevelt krijg je zicht op de oorzaken en gevolgen van chronisch slaaptekort. Klik op de knop hieronder om direct toegang te krijgen tot de slaapcursus.

AYO lichttherapiebril

AYO lichttherapiebril

Op zoek naar een krachtige BOOST voor jouw slaap, energie en stemming? Met AYO – de beste lichttherapiebril ter wereld – zit je lekkerder in je vel en ben je verzekerd van meer energie en betere slaap. De lichttherapiebril heeft inmiddels verschillende awards en onderscheidingen in de wacht gesleept, waaronder de Air France – KLM Innovatie Challenge. Klik op de knop en ontdek alles over deze speciale lichttherapiebril.

Bloque Blauw Licht Bril

Bloque Blauw Licht Bril

Schadelijk blauw licht van beeldschermen blokkeert de aanmaak van slaaphormoon dat onmisbaar is om snel in slaap te kunnen vallen. Je slaapkwaliteit is daardoor onvoldoende waardoor je vaker wakker wordt tijdens de nacht en moeizaam weer in slaap valt. De Bloque Blauw Licht Bril blokkeert al het schadelijke blauwe licht en weeg slechts 20 gram. Klik op knop hieronder en lees de vele positieve reacties.