Ga naar de inhoud

Seizoensopruiming Bij Bol! Wees Er Snel Bij Want: OP = OP

Bekijk de Acties
Keto Revolutie - het keto dieet van dit moment

Keto Revolutie Review

Wanneer je op deze pagina terecht bent gekomen ben je waarschijnlijk op zoek naar meer informatie en reviews over het populaire Keto Revolutie programma van de bekende schrijver Mitchel van Duuren.

En gek is dat niet want het keto dieet is nu ontzettend populair en het internet staat vol met positieve verhalen over het keto revolutie programma. Maar is dit programma echt zo goed zoals andere beweren?

In deze keto revolutie review kom je meer te weten wie Mitchel van Duuren is, bekijken we samen de inhoud van het programma en geef ik je mijn persoonlijke mening.

Belangrijk: dit boek is helaas niet meer te koop. Ik ben dan ook op zoek gegaan naar een nieuw boek. Dit boek bevat o.a. 80 keto recepten, uitleg over keto en meer. Je bekijkt het boek door hier te klikken >>

Maar eerst …. Wat is het keto dieet precies?

Voordat ik je meer vertel over de Keto Revolutie, vertel ik je eerst wat het keto dieet precies inhoud. Het keto dieet kan het beste gezien worden als een koolhydraatarm dieet dat zich vooral richt op vetrijke voeding en zeer weinig koolhydraten.

Zoals je misschien al wist zijn koolhydraten voor ontzettend veel mensen de belangrijkste energiebron voor je lichaam. Maar krijg je te weinig koolhydraten binnen, dan breekt je lichaam het lichaamsvet af in ketonen. De ketonen worden vervolgens door je hersenen, hart en je spieren op een vergelijkbare manier zoals glucose (suiker) gebruikt als brandstof.

Om in ketose te komen is het dus belangrijk dat je voeding binnenkrijgt dat enorm laag in koolhydraten is, gemiddeld in eiwitten en hoog in vetten. De exacte verhoudingen verschillen per persoon, maar experts geven aan dat je vanuit moet gaan dat minstens 65-75% van je voeding moet bestaan uit vet.

Wie is Mitchel van Duuren?

Mitchel van Duuren Keto Revolutie en Paleo Revolutie

Mitchel van Duuren is de schrijver van het boek Keto Revolutie. Hij is dan ook geen onbekende in de wereld van gezonde voeding en gezondheid. Zo heeft Mitchel met het boek “De Paleo Revolutie” Nederland kennis laten maken met Paleo en heeft hij zes verschillende receptenboeken geschreven.

Mitchel is ook bekent van zijn gezondheidsplatform elkehaptelt.nl waar onder andere de websites paleo.nl, keto.nl en collageen.nl aan verbonden zijn. Je ontdekt hier wekelijks verschillende recepten, lifestyle artikelen en andere informatie over alles wat met gezondheid te maken heeft.

Bij het schrijven van een review over een product of dienst vind ik het belangrijk dat de aanbieder van het product of dienst te vertrouwen is. Na flink wat zoekwerk op Google heb ik geen negatieve reacties gevonden over Mitchel en zijn bedrijf.

Ook zakelijk gezien is het bedrijf (Foodie B.V.) van Mitchel in orde. Het bedrijf is netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en vind je op de hoofdwebsite een veel gestelde vragen pagina, het algemeen e-mailadres en het telefoonnummer van de klantenservice.

Ik kan dan ook alleen maar concluderen dat Mitchel van Duuren en zijn bedrijf te vertrouwen zijn.

Wat heeft de Keto Revolutie je te bieden?

De Keto Revolutie is een digitaal pakket met video’s, informatie, recepten en een 3-weeks stap voor stap programma. Het doel van het programma is om je te helpen om gewicht te verliezen, buikvet kwijt te raken en om gezonder te leven. Wat ook fijn is dat de producten digitaal zijn zodat je ze op de smartphone, tablet of computer kunt openen.

Hieronder vind je de lijst met producten die je allemaal erbij krijgt bij aanschaf van het keto programma.

1. Het Keto Revolutie handboek

Dit eerste boek wordt ook wel gezien als het keto startersgids. Je leest hier Mitchel zijn persoonlijk verhaal en ervaringen en vind je in begrijpelijke taal veel informatie wat Keto precies is en hoe het werkt.

Ook kom je meer te weten over de juiste manier om het Keto dieet te volgen en vind je in dit handboek nog verschillende tips hoe je dit dieet aanpast als je opeens niet meer afvalt.

2. Het intermittent Fasting handboek

Het tweede handboek dat bestaat uit 60 pagina’s is het intermittent fasting handboek. Intermitterend vasten is een vorm van vasten waarbij je op regelmatige basis enkele uren per dag mag eten. Verschillende wetenschappelijke studies tonen aan dat intermitterend vasten kan helpen om minder honger te hebben en sneller gewicht te verliezen.

In dit boek ontdek je wat intermitterend vasten precies is, wat de voordelen ervan zijn en hoe je dit toepast binnen de Keto Revolutie.

3. 63 Keto Recepten: 21 Dagen ontbijt, lunch en diners

In het derde boek vind je 63 verschillende Keto recepten voor het 21 dagen stappenplan. De recepten zijn verdeeld in ontbijt, lunch en diners. Er zijn in dit boek geen tussendoortjes te vinden.

4. Weekmenu’s en 3 boodschappenlijstjes

Dit vind ik persoonlijk een fijne toevoeging aan het pakket. In het ledengedeelte vind je 3 weekmenu’s en 3 verschillende boodschappenlijstjes. Vooral de boodschappenlijstjes zijn handig. Ze zijn digitaal waardoor je ze altijd mee kunt nemen waardoor je precies weet wat voor soort voedingsmiddel wel of niet binnen het Keto dieet past.

5. De Keto Revolutie videocursus

Hou je niet van lezen, dan zijn de uitgebreide video’s voor je ideaal. In maar liefst 39 verschillende video’s legt Mitchel je op een makkelijke manier uit hoe het Keto dieet werkt, de voordelen van Keto, hoe je ketonen kunt meten en nog veel meer.

Voorbeeld recepten uit de Keto Revolutie

Hieronder vind je een twee keto recepten die rechtstreeks uit de Keto Revolutie komen. De afbeeldingen laten je precies zien welke ingrediënten je nodig hebt en hoe je het recept moet klaar maken.

Macadamia Pannenkoeken Keto Revolutie
Citroen knoflook kip recept uit de Keto Revolutie receptenboek

Voor wie is de Keto Revolutie bestemd?

Het keto revolutie programma is geschikt voor vrouwen en mannen die graag een gezonde, maar vooral op een verantwoorde manier willen afvallen en een gezondere uitstraling willen krijgen.

Het programma richt dan ook op de mensen die zonder een hoop gedoe op een verantwoorde manier gewicht willen verliezen. Dit zonder hoge kosten en ingrediënten die in elke supermarkt verkrijgbaar zijn.

Keto revolutie handboek
keto revolutie handboek

Conclusie over de Keto Revolutie

De Keto revolutie is een uitgebreid programma waarin eigenlijk alles inzit om aan de slag te gaan met het populaire keto dieet. Na betaling ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de logingegevens voor de ledenomgeving.

Wanneer je de handboeken opent, valt direct op dat er veel tijd en aandacht aan de boeken is besteed. De uitleg, tips en adviezen die je van Mitchel krijgt zijn wetenschappelijk onderbouwd en in begrijpbare taal beschreven.

Dat het keto dieet helpt om vet te verbranden en gewicht te verliezen is inmiddels door een tal van studies vastgesteld. Ik zie het programma dan ook als een alles in 1 oplossing voor snel gewichtsverlies, meer energie en een goede manier om niet meer afhankelijk te zijn van koolhydraatrijk eten.

Hieronder heb ik de belangrijkste voor en nadelen van de Keto Revolutie voor je op een rijtje gezet.

Voordelen
  • Gevarieerde en gemakkelijk klaar te maken keto recepten
  • 100% glutenvrij
  • Te combineren met intermittent fasting voor sneller resultaat
  • Goede en effectieve manier om af te vallen
  • Verzadigd gevoel waardoor je minder trek hebt
  • 100% tevredenheidsgarantie
Nadelen
  • Dieet is niet voor iedereen geschikt (o.a. sporters)
  • Vraagt aanpassingen in je eetgewoontes
  • Geen fysieke boeken

Keto Revolutie kopen met korting

Heb je in het verleden geprobeerd om gewicht te verliezen of heb je diëten geprobeerd die niet werkte? Wil je gezonder leven en heb je weer zin om dingen te ondernemen? Dan raad ik de Keto Revolutie van Mitchel van Duuren van harte aan.

Want ik durf dan ook te beweren dat als je gebruik maakt van alle informatie en de recepten die Mitchel geeft dat je een slanker en een gezonder lichaam ervoor terug krijgt.

De keto revolutie is helaas niet in de winkel te koop, maar wanneer je op de onderstaande rode knop klikt krijg je toegang tot het digitale programma met maar liefst 60% korting.

Wat ook fijn is, is dat je een 60 dagen niet goed geld terug garantie hebt. Dit betekent dat als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent je binnen 60 dagen je geld terug kan vragen. Je loopt naar mijn in ziens geen enkele risico op een miskoop.

Heb je na het lezen van de Keto Revolutie review nog vragen of wil je graag met de andere lezers je eigen resultaten delen? Laat dan onderaan het artikel een berichtje achter.

Mitchel van Duuren Keto Revolutie Review en ervaringen

Hoi, mijn naam is Jelle en ik ben de oprichter van FitAddicted. Je ontdekt hier wekelijks tips, inspiratie, recepten en informatieve artikelen over onder meer sport, voeding en beter slapen die je hopelijk inspireren om positieve levensstijl veranderingen te maken. Wil je meer over me weten of over de website? Bekijk dan de “Over mij” pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.