Ga naar de inhoud
my shredded lifestyle review

My Shredded Lifestyle Review

Door Jelle

My Shredded Lifestyle is een nieuw fitness lifestyle boek van de bekende YouTuber Merijn Schoeber. Merijn legt met behulp van zijn boek uit hoe jij je huidige levensstijl aanpast naar een gezonde levensstijl en waarmee je een mooi en gespierd lichaam van krijgt.

De focus van dit handboek ligt op het aanpassen van je voedingspatroon en je mindset. En dit is allemaal gebaseerd op wetenschap en persoonlijke ervaringen van Merijn.

Maar is het boek nu echt zo goed zoals Merijn en vele andere gebruikers beweren? Ik kocht een aantal maanden geleden het boek via de officiële website en ging op onderzoek uit.

In de My Shredded Lifestyle Review vertel ik je wat de nieuwe levensstijl precies inhoud en hoe ik het boek persoonlijk heb ervaren.

Dus ga er goed voor zitten en lees snel verder!

Wie is Merijn Schoeber

Merijn Schoeber is de auteur van het handboek My Shredded Lifestyle. En is daarnaast ook nog eens een gecertificeerde personal trainer.

Maar Merijn is vooral bekend van zijn populaire YouTube Kanaal en zijn wereldwijde online coaching platform Student Aesthetics. Met deze 2 platformen wil hij namelijk informatie delen aan iedereen die een sterk en gespierd lichaam van zijn of haar dromen wilt hebben.

Om dit te bereiken is Merijn gestopt met zijn studie en is zich volledig gaan richten op fitness en voeding met als 1 doel: op een natuurlijke manier zijn droomlichaam bereiken. En door deze motivatie heeft hij zijn eigen levensstijl kunnen ontwikkelen. Deze levensstijl is het resultaat van 6 jaar onderzoek door vallen en opstaan en door ervaring op te doen met cliënten.

Ondertussen heeft Merijn dan ook naar eigen zeggen meer dan duizenden mensen over de gehele wereld met veel passie geholpen om hun droom lichaam te bereiken.

Wanneer ik een review schrijf over een product of dienst vind ik het heel belangrijk dat het word geleverd door een echt bedrijf. Maar ook dat ik het bedrijf gemakkelijk kan bereiken. Gelukkig zijn de KvK en het btw-nummer duidelijk op de website te vinden.

En daarnaast is het ook gemakkelijk om contact op te nemen met 1 van de mensen uit het team van Merijn. Dus dit is voor mij al een heel goed begin.

Wat heeft My Shredded Lifestyle je te bieden

My Shredded Lifestyle bestaat uit maar liefst 136 pagina’s en is naar mijn mening ontzettend mooi vormgegeven. Daarnaast heeft het boek een duidelijke samenstelling, waardoor er een handig overzicht ontstaat van alle hoofdstukken en de aanwezige informatie, tips en recepten.

En dat zie je ook terug wanneer je het boekt opent. Zo zie je direct een nette inhoudsopgave en motiverende inleiding. Hierin geeft Merijn aan wat je allemaal leert wanneer je zijn boek leest, hoe jij je huidige levensstijl kunt aanpassen naar gezonde levensstijl en je krijgt ook nog eens uitleg hoe je het beste het handboek moet gebruiken.

Verder bevat het boek ook nog eens 7 voorbeeldrecepten en bevat het veel kwaliteit foto’s waardoor het boek een unieke, stijlvolle uitstraling heeft.

De MYSL methode

Het My Shredded Lifestyle boek neemt je stapsgewijs mee door 11 verschillende uitgebreide en belangrijke hoofdstukken.

Zo gaat het eerste hoofdstuk over de basisprincipes van diëten, waarbij je informatie krijgt over calorieën en waarom ze zo belangrijk zijn. Want wist je bijvoorbeeld dat elk lichaam een bepaalde caloriebehoefte heeft om het lichaam te onderhouden? En wanneer je meer calorieën binnenkrijgt dat je daardoor aankomt omdat je en calorieoverschot hebt?

Daarom is het volgens Merijn zo belangrijk dat je goed op je voeding let. Want wil je afvallen, dan moet je ervoor zorgen dat je minder eet of meer calorieën verbrand. Maar wanneer je snel gespierd wilt worden heb je weer een calorieoverschot nodig.

Dit kan dan ook gezien worden als de rode draad in het verhaal. De toegevoegde waarde van MYSL methode is dat je eenvoudig in een calorietekort kan komen door middel van periodiek vasten zonder een hongergevoel te krijgen.

Periodiek vasten

My Shredded Lifestyle Voedingspatroon

Periodiek vasten houdt namelijk in dat je bijvoorbeeld enkel 8 uur per dag calorieën tot je neemt en de andere uren leeft op water, koffie of thee. Ik begrijp dat als je hiermee nog niet bekent bent het gek en eng klinkt.

Maar door te vasten is je energieniveau namelijk hoger omdat er veranderingen plaatsvinden in je hormonale huishouding, wat weer een positief effect heeft op je vetverbranding en opbouw van je spieren.

Zonder het verhaal heel technisch te maken, betekent dit niet dat de MYSL methode de spiermassa en het opbouwen van spiermassa verminderd? Nee! Want wanneer je de methode net zo uitvoert zoals in het boek beschreven is heeft het geen invloed op het afbreken of belemmeren van het opbouw van je spiermassa.

Want bij het opbouwen van je spiermassa is het belangrijk dat je juist meer calorieën eet dan je verbrand. Na het vasten zal je dus ook meer calorieën in moeten nemen om spieren te kweken.

Nu vraag je jezelf waarschijnlijk af en hoe je dit allemaal moet bepalen. Gelukkig heeft het My Shredded Lifestyle hier het antwoord dan ook op. In hoofdstuk 7 leer je  eenvoudig hoe jij je eigen caloriebehoefte kan berekenen, hoeveel eiwitten, goede vetten en hoeveel koolhydraten je nodig hebt.

TIP: My Shredded Lifestyle 2 is de uitbreiding van Deel 1. Het 2e boek bevat meer informatie, een voedingsstappenplan en 75 recepten om jouw ideale droomlichaam te bereiken. Klik nu voor meer informatie: My Shredded Lifestyle 2 >>

Wetenschappelijk onderbouwd

Merijn geeft aan dat alle informatie wat in het My Shredded Lifestyle boek staat gebaseerd is op 20 internationale wetenschappelijke onderzoeken en op persoonlijke ervaringen.

En dat zie je ook terugkomen in het My Shredded Lifestyle boek. Zo vind je achterin het boek een lijst met artikelen en welke bronnen er allemaal gebruikt zijn bij het opstellen van de MYSL methode.

Daarnaast brengt de MYSL methode verschillende gezondheidsvoordelen met zich mee. Denk maar eens aan:

  • Verbetering van het metabolisme
  • Vasten beïnvloedt je levensverwachting in positieve zin
  • Slechte bacteriën in de dikke darm verhongeren door te vasten
  • Je lichaam kan beter omgaan met honger
  • De werking van je brein wordt verbeterd
  • Kan bijdragen aan het voorkomen of genezen van diabetes
  • Kan allergieën neutraliseren
  • Verbetert je immuunsysteem
  • Draagt bij aan een gezondere leverfuncties
  • Normaliseert je bloeddruk
  • Geeft je organen voldoende rustmomenten

4 Gratis bonussen

Wanneer je My Shredded Lifestyle koopt krijg je toegang tot maar liefst 4 gratis bonussen. De bonussen bestaan uit:

  • Handige en krachtige tools
    Wanneer je gebruik maakt van het handboek krijg je toegang tot verschillende tools die je helpen om je droom lichaam te bereiken.
  • Trainingsschema’s
    Het boekt biedt een aantal trainingsschema’s aan die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. Ze sluiten perfect aan op alle informatie uit het boek.
  • Voedingsschema’s
    Voeding is natuurlijk belangrijk, daarom krijg je ook een aantal voedingsschema’s die je kunt gebruiken. Ook de voedingsschema’s zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen
  • Voortgang logboek
    Een handig “dagboek” waarin je jouw persoonlijke resultaten bijhoudt zodat je gemotiveerd blijft
  • My Shredded Life community
    Wanneer je het My Shredded Lifestyle koopt krijg je toegang tot de online community. Je kan hier vragen stellen, andere mensen ontmoeten en er wordt regelmatig leuke dingen gedeeld die je motiveren om door te blijven gaan

Voor wie is My Shredded Lifestyle nu bestemd

workshout schema my shredded lifestyle

Het My Shredded Lifestyle boek is geschikt voor mannen en vrouwen die op een verantwoordelijke manier willen afvallen, gezonder willen leven, een gespierder lichaam willen en bereid zijn om daar hun levensstijl op aan te passen. Daarnaast maakt het totaal niet uit of je beginner of gevorderd bent.

Een ander belangrijk punt wat ik wil aanhalen is dat je ook met behulp van dit boek beter leert omgaan met jaloezie en negativiteit. Je krijgt hier waarschijnlijk al dagelijks mee te te maken en de informatie uit het boek zorgt ervoor dat jij op het rechte pad blijft en blijft focussen op je doel of doelen.

Maar let op. Het boek is echter niet geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een quick fix methode, niks nieuws willen leren en niet willen beseffen dat het veel toewijding en moeite kost om een droomlichaam te bereiken. Daarnaast is het boek ook niet bedoelt voor mensen die niet geloven in wetenschap en alles maar geloven wat de media voorkauwt.

TIP: My Shredded Lifestyle 2 is de uitbreiding van Deel 1. Het 2e boek bevat meer informatie, een voedingsstappenplan en 75 recepten om jouw ideale droomlichaam te bereiken. Klik nu voor meer informatie: My Shredded Lifestyle 2 >>

Wat zeggen andere over My Shredded Lifestyle

Zoals ik in de introductie al heb aangegeven is het My Shredded Lifestyle momenteel ontzettend populair. Maar toch wil ik hieronder een aantal afzonderlijke reacties en eerlijke reviews plaatsen van echte personen die met heel veel plezier gebruik maken van alle informatie en adviezen van Merijn.

my shredded lifetsyle ervaringen 1
my shredded lifestyle ervaringen 2

Mijn persoonlijke ervaring

Ik heb het boek een aantal maanden geleden rechtstreeks via de site van Merijn besteld en ik ontving het de volgende dag netjes in mijn brievenbus. Nog de zelfde avond had ik het boek goed doorgenomen en ik moet zeggen dat het boek lekker weg leest. Dit komt vooral doordat de informatie en adviezen goed zijn onderbouwd en daardoor ook begrijpbaar zijn.

Wat ik ook leuk vind aan het boek is dat je bij sommige hoofdstukken opdrachten van Merijn krijgt. Deze opdrachten zorgen ervoor dat je de kennis die je hebt opgedaan door het boek goed te lezen in praktijk moet brengen. Uiteraard ben ik ook aan de slag gegaan met het vasten en de oefeningen.

Zo had ik verwacht dat het periodiek vasten zwaarder zou zijn dan bijvoorbeeld het 3x per week zoals in de Afslank Receptenbijbel beschreven is. Maar dat viel eerlijk gezegd ontzettend mee. De uren waar ik niet at vulde ik vooral met water (ik lust absoluut géén koffie).

Het was dan ook even wennen, maar vanaf het moment dat me lichaam gewend was aan deze nieuwe levensstijl (dit duurde bij mij iets meer dan 2 weken) liet het een positief effect achter. Dit gaf mij dan ook direct een motivatieboost om met deze levensstijl door te gaan.

Daarnaast vind ik het ook belangrijk om te vermelden dat ik tijdens het vasten of tijdens de trainingen géén hongergevoel had.

Veranderingen

Is mijn lichaam tijdens het gebruik van het My Shredded Lifestyle boek veranderd? Jazeker! Zo heb ik weer meer kracht in mijn armen en zijn mijn spieren veel duidelijker zichtbaar, dit vooral rondom mijn schouders en rug.

De behaalde resultaten geven mij dan ook een zelfverzekerd gevoel en dat straal je naar mijn mening dan ook uit. Daarnaast geef het periodiek vasten zoals je al in deze My Shredded Lifestyle Review al hebt kunnen lezen veel verschillende gezondheidsvoordelen.

Ik ben natuurlijk geen bodybuilder en ik heb ook niet de intentie om heel erg gespierd te worden. Maar ik ben toch erg verrast door dit het boek. Niet alleen door het resultaat, maar ook door alle aanwezige informatie, adviezen en tips die ik heb gekregen door alleen al het boek te lezen.

Mijn conclusie over My Shredded Lifestyle

kwark recept my shredded lifesytle

In deze My Shredded Lifestyle Review heb ik geprobeerd je meer te vertellen over de MYSL methode, wat ik van het boek vind en wat mijn persoonlijke ervaringen met het boek zijn.

Wanneer je het boek leest merk je direct dat het is geschreven door iemand met veel passie voor een gezonde levensstijl. En ook nog eens ontzettend veel kennis heeft over de verschillende (wetenschappelijke) onderwerpen die in het boek behandeld worden. Zo leer je veel nieuwe dingen en word je door middel van de opdrachten gedwongen om deze informatie zelf toe te passen wat ook weer de motivatie ten goede komt.

Ik ben dan ook echt van mening dat als je een wilt afvallen of je echt een gespierder lichaam wilt hebben dat je met My Shredded Lifestyle absoluut goed zit.

My Shredded Lifestyle boek kopen

Met behulp van de onderstaande knop bestel je heel gemakkelijk het My Shredded Lifestyle boek voor maar €29.95. Het is misschien een kleine investering, maar bedenk wel dat je voor dit bedrag ontzettend veel informatie, adviezen, recepten en tips krijgt om eindelijk dat gespierd lichaam te krijgen. En het fijne is dat je niet meer opzoek hoeft naar deze informatie, wat ook weer een hoop tijd scheelt.

En wanneer je voor 12 uur in de avond besteld, heb je het handboek de volgende dag in huis. Je hoeft er zelfs niet voor thuis te blijven, want het boek past perfect door je brievenbus.

Heb je nog vragen over mijn uitgebreide My Shredded Live Review of wil jij je ervaringen met de lezers delen? Laat dat een berichtje achter op deze pagina!

My Shredded Lifestyle boek

Stel je eens voor dat jij dat slank en gespierd droomlichaam hebt. En wil je dat verwezenlijken? Maak dan gebruik van het My Shredded Lifestyle boek van YouTuber Merijn Schoeber. Klik op rode knop hieronder om toegang te krijgen tot het handboek

Ja, geef mij ook toegang tot het handboek!

Over de auteur

Jelle

Hoi, mijn naam is Jelle en ik ben de oprichter van FitAddicted. Je ontdekt hier wekelijks tips, inspiratie, recepten en informatieve artikelen over onder meer sport, voeding en beter slapen die je hopelijk inspireren om positieve levensstijl veranderingen te maken. Wil je meer over me weten of over de website? Bekijk dan de “Over mij” pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *