Persoonlijk voedingsschema van MijnVoedingsplan.nl Review

Jelle Damen

Het persoonlijk voedingsschema van MijnVoedingsplan.nl is op dit moment populair onder mannen en vrouwen die graag online willen afvallen. En daarmee een gezonder en slanker lichaam krijgen.

Maar is het persoonlijk voedingsschema van MijnVoedingsplan.nl net zo goed zoals vele andere beweren? En val je hiermee echt mee af?

In deze review vertel ik je meer over de auteur en nemen we samen het persoonlijk voedingsschema onder de loep. Ga er goed voor zitten en lees snel verder!

Wie is Bob ter Haak?

Bob ter Haak van MijnVoedingsplan.nl

Bob is sinds zijn jeugd en in zijn tienerjaren al druk in de weer met voeding. Hierdoor heeft hij zich op latere leeftijd niet alleen kunnen verdiepen in de wereld van voeding. Maar heeft ook vervolgopleidingen gedaan in psychologie. Voeding en psychologie hebben namelijk veel met elkaar te maken wanneer het gaat om afvallen.

Daarna is Bob een tijdje in Amerika gaan werken als personal trainer en later weer als docent voeding in Nederland. Maar dat harde werken eiste zijn tol, waardoor Bob 1.5 jaar moest herstellen. Het herstel ging moeilijk, daarom besloot hij dan ook dat hij het anders moest.

Goede voeding was voor Bob de basis van zijn herstel en daarmee krijg hij dan ook zijn gezondheid, gewicht en energie weer terug.

Inmiddels deelt Bob dan ook graag zijn opgedane kennis en ervaringen met vele andere mensen.

En dat Bob veel kennis en ervaringen heeft opgedaan is te zien aan het volgende (naar mijn mening) indrukwekkende lijstje met opleidingen en achtergronden.

Opleidingen:

 •         HBO Voeding – Den Haag
 •         HBO Sport Hogeschool – Sittard
 •         Post-HBO Voeding bij Sport – Arnhem
 •         Post-HBO Psychologie – Den Haag
 •         Voeding, Sport & Psychologie – Londen

Bobs achtergrond is:

 •         Docent voeding
 •         Internationaal Personal Trainer
 •         Workshop presenter
 •         Manager voeding ROC
 •         Voedingsexpert profclub ADO Den Haag
 •         Voedingsexpert Ministerie van Defensie
 •         Voedingsexpert SportCity en Fit For Free

Wanneer ik een review schrijf over een product vind ik het zelf belangrijk dat het product door een echt bedrijf word geleverd.

Gelukkig zijn de KvK en het BTW nummer eenvoudig en duidelijk op de website te vinden. Daarnaast verloopt het contact met Bob ontzettend soepel.

Maar wat doet Bob anders?

Bob probeert samen met zijn programma je zover te krijgen dat je op een gemakkelijke manier anders gaat eten en leven. Maar het persoonlijk voedingsschema van MijnVoedingsplan.nl doet dit veel anders dan je waarschijnlijk gewend bent.

 1. Hij vindt dat je juist vaker moet eten als je wil afvallen. Met 6 eetmomenten op een dag zodat je geen trek krijgt in ongezond eten
 2. Het Persoonlijke Voedingsschema van MijnVoedingsplan.nl is gebaseerd op jouw persoonlijke situatie, dus het is afgemeten qua calorieën, eiwitten, koolhydraten en vetten. Zo vraagt Bob op zijn site ook naar hoeveel je sport en beweegt op een dag bijvoorbeeld en of je aanleg hebt om snel aan te komen
 3. Lekker, gezond en simpel eten. Geen poeders, pillen of uren in de keuken staan. En het fijne is dat heel je gezin mee kan doen en dat je dus niet apart hoeft te koken
 4. Op de website mijnvoedingsplan.nl is er een Wall of Fame met ervaringen van de mensen die je voorgegaan zijn. Wel leuk om daar op te komen, maar het is zeker niet verplicht. Je mag zelf aangeven of je daar wel of niet gebruik van wil maken
 5. Liefdevolle service. Bob antwoordt altijd snel op vragen en neemt echt de tijd voor je. Je merkt dat hij het mooi vindt om te kunnen helpen

Voor wie is Het Persoonlijke Voedingsschema bestemd?

Dit online dieet is bestemd voor vrouwen en mannen die graag online willen afvallen. Als je online wilt afvallen gaat om 1 kilo per week en dat op een gezonde en verantwoordelijke manier.

Wil je 5 kilo afvallen, dan kun je het voor 5 weken gebruiken en wil je meer kilo afvallen, dan kun je er gewoonweg langer mee doorgaan tot je je streefgewicht hebt bereikt.

“Crashdiëten werken niet. Daarom werk ik altijd met gezonde voeding. Dan val je niet alleen af, maar boost je ook je gezondheid en energie. Met 6 eetmomenten heb je altijd een verzadigd gevoel. Geen trek dus meer in snaaien of zoetigheid. Mijn adviezen zijn altijd gebaseerd op de laatste wetenschappelijke onderzoeken. De praktijk is nóg belangrijker. Er is altijd ruimte voor iets lekkers in je gezonde voedingsschema. Dus geregeld een chocolaatje, wijntje of etentje kan zéker. Het leven moet ook leuk zijn 🙂 Bovendien blijkt dat afvallen ook het beste werkt als je blijft genieten van af en toe wat lekkers.”

Bob ter Haak

Wat heeft het persoonlijk voedingsplan van Mijnvoedingsplan.nl je te bieden

Je kunt je direct via de website aanmelden. Na betaling ontvang je direct de volgende 9(!) producten:

 1. Voedingsschema dat past bij jouw lichaam en beweegpatroon
 2. Simpele receptenboek met vetverbrandende recepten
 3. Variatielijst voor ontbijt, lunch en tussendoortjes
 4. Online cursus “Meer Energie”
 5. Online cursus “Gezonde gewoontes krijgen”
 6. Online cursus “Voeding”
 7. Je eerste motivatie e-mail met uitleg en praktische tips
 8. Krachtige motivatie e-mails ontvang je hierna 3 keer per week
 9. Liefdevolle service: altijd snel antwoord van Bob als je vragen hebt.

Je krijgt altijd een compleet dagschema, dus inclusief ontbijt, lunch en avondeten. In totaal zijn er 6 eet momenten die allemaal even groot zijn. Alleen je avondeten is warm en wat groter. De 6 eetmomenten zorgen voor een continue aanvoer van voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen.

Zo behoud je een verzadigd gevoel en heb je geen trek in zoetigheid. Ook boost het je gezondheid en energie.

Daarnaast hoef je niet naar speciaal winkels toe voor ingrediënten, de benodigde ingrediënten zijn in elke supermarkt verkrijgbaar.

Voorbeeld recepten uit het receptenboek

Hieronder vind je een aantal heerlijke recepten uit het receptenboek die je erbij krijgt wanneer je gebruik maakt van het voedingsplan van MijnVoedingsplans.nl

persoonlijk voedingsschema pompoensoep recept
Online afvallen recept rijst met zoetzure kip
mijn voedingsplan tomatensoep recept

Wat zeggen andere over het persoonlijke voedingsplan van MijnVoedingsplan.nl

Zoals ik in de inleiding al aangaf, is het persoonlijk voedingsplan van Bob is populair onder mensen die graag online willen afvallen en een gezonder leven willen gaan leiden.

Maar toch wil ik voordat ik met mijn review begin eerst nog een aantal afzonderlijke en eerlijke reviews plaatsen van mensen die met veel plezier en succes gebruik hebben gemaakt van de informatie die Bob je geeft.

Wil je meer uitgebreide verhalen lezen, bekijk dan de website mijnvoedingsplan.nl

“Ik mocht méér gaan eten.”

Linda Jacobs – 20 – 29 jaar – Maastricht

“Ik vind het makkelijk vol te houden.”

Shakira Hendriks – 30 tot 39 jaar – Heteren

“Goed vol te houden. Top!”

Joost Damman – 20 – 29 jaar – Varsseveld

“De tips voor het uit eten zijn ook erg handig!”

Daniëlle Broekhuizen – 20 tot 29 jaar – Lopik

“Schema en plan zijn duidelijk en overzichtelijk en de service is ook top!”

Tim Baijens – 20 tot 29 jaar – ’s Heerenhoek

“Ook qua sporten geeft het extra impuls.”

Marieke Zandijk – 30 tot 39 jaar – Haarlem

“Erg persoonlijk schema. Heel veel uitleg erbij. 1e week al 1 kilo kwijt!”

Bregje Beerkens – 20 – 29 jaar – Venray

“Meer energie direct van gekregen.”

Cindy de Vries – 40 tot 49 jaar – Drachten

“Fijne service, snelle reacties en hulp op maat. Aanrader voor iedereen die wil afvallen, of het nu aan het begin is van het afvalproces of aan het einde.”

Jorijn Gorissen – 20 – 29 jaar – Dordrecht

“Dankzij Bob heb ik nu een mooi voedingsschema met ontzettend veel variatie dat mij helpt tijdens mijn drukke leven. Alle gezonde lekkernijen die ik zelf maak, kan ik blijven eten. Het staat allemaal mee ingepland in het schema.”

Yvette Wouters – 20 – 29 jaar – Tilburg

“3,5 kg afgevallen in 5 weken. Wat ik super aan Bobs schema vindt: het is veelzijdig, je eet “normale dingen”, geeft een goed verzadigd gevoel en mijn gezin kan gewoon het zelfde eten.”

Marjolijn Karelsen – 40 – 49 jaar – Soest

Mijn eigen persoonlijke ervaringen

Het voedingsschema zelf vond ik vrij simpel en standaard. Maar dat is ook wat ik er juist prettig eraan vind. Geen gekke dingen dus, maar gewone voedingsmiddelen die in elke supermarkt te krijgen zijn, waardoor je niet naar speciaalzaken hoeft.

Ik heb niet alle recepten uitgeprobeerd, maar de meeste zijn lekker simpel om te maken met niet te veel ingrediënten. Ik had dan ook snel een aantal favorieten gerechten gevonden uit het receptenboek, zoals de gezonde pizzawrap, zalmsalade en de chicken special!

Wat ik ook leuk vond waren de motivatie e-mails die ik ongeveer om de dag kreeg. Altijd krachtig en vol met weetjes, zinnen en foto’s. Een persoonlijk voedingsschema krijgen is 1 ding, maar je eraan houden is een tweede.

De motivatie e-mails helpen naar mijn mening ook super goed om door te blijven gaan om zo je streefgewicht te bereiken waar jij je gelukkig bij voelt.

Kort samengevat:

Voordelen:

 1.   Meteen kunnen starten met afvallen
 2.   100% anoniem en toch persoonlijk contact mogelijk via mail
 3.   Gezonde gewoontes ontwikkel je door de motivatie e-mails
 4.   Geld besparen omdat alles online gaat
 5.   Vaker eten op een dag
 6.   Wetenschappelijk bewezen
 7.   100% niet goed geld terug garantie

Nadelen:

 1. Je krijgt een dagschema en dus geen weekschema. Je krijgt er wel veel variaties bij. Dit kan gezien worden als nadeel, maar tegelijkertijd ook als voordeel omdat je dan makkelijk iets kunt vervangen in je voeding wat je liever eet.
 2. Wil je er een live consult bij? Dan moet je dit apart aanvragen en dus ook apart betalen. Als je alleen Het Persoonlijke Voedingsschema bestelt, ben je dus wel voordeliger uit.

Mijn conclusie

Het persoonlijk voedingsschema van MijnVoedingsplan.nl heeft op mij persoonlijk een positieve ervaring achter gelaten. Ik ben dan ook van mening dat als je online wilt afvallen dat de informatie die je van Bob krijgt echt alle informatie biedt om dat te doen.

Dus als je manier zoekt om op een verantwoordelijke manier af te vallen en zichtbaar resultaat te zien dan raad ik van harte het persoonlijk voedingsschema van MijnVoedingsplan.nl aan.

Het Persoonlijke Voedingsschema kopen

Door het lezen van deze review heb je het waarschijnlijk al in de gaten gehad dat ik erg tevreden ben over het persoonlijk voedingsschema van MijnVoedingsplan.nl.

Heb je in het verleden wel eens geprobeerd om af te vallen of zelfs crash diëten geprobeerd die niet werkte? Of wil je weer gezond gaan leven en weer zin hebben om dingen te ondernemen?

Dan raad ik het persoonlijk voedingsplan van Bob van harte aan.

De prijs van 99 euro is misschien even schrikken en is misschien een kleine investering. Maar ik durf te beweren dat als jij gebruikt maakt van alle informatie en extra online cursussen die je van Bob krijgt verlies je niet alleen de kilo’s maar zit je weer lekkerder in je vel en zie je er gezonder uit.

Daarnaast hanteert Bob voor zijn voedingsplan een 100% niet goed geld terug garantie. Dus als je niet tevreden bent om welke reden dan ook, dan krijg je het gehele aankoopbedrag teruggestort op je rekening.

Je hebt dan ook niks te verliezen. (behalve de kilo’s) 🙂

Mocht je vragen hebben, of mocht er iets niet duidelijk zijn aan deze review? Stel je vragen dan onderaan dit review je vragen. Dan kom ik er zo snel mogelijk op terug.

Wil jij ook weer een lichaam waar jij tevreden over bent? En wil je weer dingen gaan ondernemen omdat je weer lekker in je vel zit? Maak dan gebruik van het persoonlijk voedingsschema van MijnVoedingsplan.nl. En start vandaag nog!

Ja! Ik wil ook online afvallen!

FitAddicted.nl - Jelle Damen

Hoi, mijn naam is Jelle en ik ben de oprichter van FitAddicted. Je ontdekt hier wekelijks tips, inspiratie, recepten en informatieve artikelen over onder meer sport, voeding en beter slapen die je hopelijk inspireren om positieve levensstijl veranderingen te maken. Wil je meer over me weten of over de website? Bekijk dan de “Over mij” pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen

Klik op 1 van de categorieën en ontdek meer interessante artikelen.