Jelle Damen

Wanneer je op deze pagina terecht bent gekomen is de kans groot dat je meer wilt weten over de Recepten Afslankplan van Judith Vermeer. En gek is dat niet, want het digitale receptenboek is op dit moment aardig populair en op het internet staat vol met positieve ervaringen.

Maar de recepten afslankplan nu echt zo goed zoals andere mensen beweren?

In deze recepten afslankplan review vertel ik je meer wie Judith Vermeer is, nemen we samen door wat het handboek je heeft te bieden en of je dankzij dit handboek ook echt afvalt.

Ga er goed voor zitten en lees snel verder.

recepten afslankplan boek

Starten met afvallen dankzij het Recepten Afslankplan? De onderstaande rode knop geeft je toegang tot een unieke kortingspagina waarbij je aanzienlijk minder betaald dan op de normale pagina.

Bekijk nu het handboek met de FitAddicted korting

Wie is Judith Vermeer?

Judith Vermeer is de auteur van het receptenboek Recepten Afslankplan. Over de auteur kan ik weinig vinden, maar ze is naar eigen zeggen een ervaringsdeskundige als het gaat om afvallen en gewicht verliezen.

Zo heeft ze jarenlang met een lichaam rondgelopen waarover ze niet tevreden was. Elke keer als Judith in de spiegel keek, zag ze iemand staan die eigenlijk veel te dik was. Ze geeft aan dat ze had kunnen accepteren om nooit dat mooie lichaam te hebben, maar dat ze altijd heeft geleerd dat mensen dingen kunnen bereiken als ze er echt voor gaan.

Ze is in contact gekomen met een diëtist waarvan ze heeft geleerd wat de juiste basis is tot een blijvend gezond gewicht. Dit was dan ook de basis van het Recepten Afslankplan.

Na betaling en het aanmaken van mijn persoonlijke account voor de ledenpagina heb ik het digitale handboek zoals beloofd gedownload. Verder ben ik geen reacties tegen gekomen van mensen die geen toegang hebben gekregen tot het boek en de extra’s. Wel kwam ik veel positieve reacties tegen van mensen die met succes gebruik hebben gemaakt van het handboek.

Ik kan dan ook concluderen dat Judith Vermeer te vertrouwen is.

Wat heeft het Recepten Afslankplan je te bieden?

Recepten Afslankplan inhoudsopgave

De recepten afslank plan is een digitaal boek dat bestaat uit 113 pagina’s. Het doel van het handboek is om je te helpen om op een verantwoorde manier gewicht te verliezen, buikvet kwijt te raken en een gezondere uitstraling te krijgen.

Het handboek is mooi vormgegeven en kent een duidelijke samenstelling waardoor er direct een handig overzicht ontstaat van alle aanwezige informatie en recepten.

De recepten in het recepten afslankplan bevatten een bewezen combinatie die je steeds vaker in moderne receptenboeken zoals de Afslank Receptenbijbel of in de Keto Revolutie terug ziet. De recepten zijn koolhydraatarm, eiwitrijk, vol met gezonde vetten en natuurlijke ingrediënten.

Het is dan ook wetenschappelijk aangetoond dat deze combinatie een goede manier is om overtollige kilo’s te verliezen [1, 2, 3, 4, 5, 6].

De vier verschillende fases

De Recepten Afslankplan neemt je stapsgewijs mee door vier verschillende fases om een gezonder en slanker lichaam te krijgen. Uit onderzoek blijkt dat een goed afvalprogramma van vier weken je lichaam de tijd geeft om te kunnen wennen aan nieuwe gewoontes.

Fase 1: voorbereiding

In de eerste fase vertelt Judith meer over de voorbereiding, waarbij je ontdekt hoe je het beste je voorraadkast inricht (geen ongezonde producten meer), geeft Judith je tips hoe je op een leuke manier kan bijhouden hoeveel kilo je al kwijt bent en wat je moet doen voordat je kunt beginnen met het afslankplan om zo het maximale uit je verandering te halen.

Fase 2: het begin

Het begin is het belangrijkste van een goed en werkend afvalprogramma. Daarom besteedt Judith in deze fase vooral aandacht om een goede start te maken waardoor de verandering makkelijk vol te houden is. Zo kom je in de tweede fase meer te weten over welke stappen je je moet zetten om tot een strakker en gezonder lichaam te komen en begin je met de eerste activiteiten, namelijk het klaar maken van de eerste gerechten.

Fase 3: de consolidatie

De derde week staat voor de fase “consolidatie”. In deze fase ontvang je meer tips en tricks die ervoor zorgen dat je lichaam blijvend gezond blijft. Zo vertelt Judith meer over de voordelen van bewegen, maar ook waarom het drinken van groene smoothies je helpt om af te vallen.

Fase 4: het eindresultaat

Fase 4 staat volledig in het teken van het eindresultaat. Ook in deze fase geeft Judith je nieuwe adviezen en tips die bijdragen aan een gezonder lichaam en om het vier fase programma over een langere tijd vol te houden. Zo bespreekt Judith onder meer de ademhaling, waarom een goede nachtrust zo belangrijk is bij het afvallen, het hebben van de juiste motivatie en hoe je het beste omgaat met eventuele tegenslagen.

2 Gratis digitale bonussen

Bij aanschaf van het Recepten Afslankplan krijg je ook toegang tot twee digitale bonussen die bestaan uit:

 1. Digitaal handboek met daarin 21 gezonde recepten
 2. Digitaal handboek met daarin 10 superfood smoothie recepten

Voorbeeld recepten uit de Recepten Afslankplan PDF (Digitale versie)

Hieronder vind je een tweetal recepten die rechtstreeks uit de Recepten afslankplan PDF komen.

Recepten Afslankplan PDF
Voorbeeld recept uit de Afslank Receptenplan PDF

Wat zeggen andere over de Recepten Afslankplan?

Zoals ik in de introductie van de recepten afslankplan review al aangaf, is dat het digitale receptenboek op dit moment aardig populair is. Maar voordat ik mijn eigen mening over dit boek deel, wil ik eerst nog een aantal afzonderlijke reviews delen van personen die met succes gebruik hebben gemaakt van de vier fases en de recepten.

De volgende reacties komen uit het vetvrij.com testpanel dat vier weken gebruik heeft gemaakt van het Recepten Afslankplan boek.

Afvallen was niet mijn doel maar desondanks ben ik 6 kilo kwijt. Ik voel me fitter en heb geen honger door de dag heen. Dit boek is top!

Agnes – 22 dec 2019 via vetvrij.com

Het recepten Afslankplan is by far het beste receptenboek als je wil afvallen. Ik heb de richtlijnen van Judith gevolgd en ben totaal 14 kilo afgevallen zonder honger. Mijn gezin eet mee en zelfs mijn kindjes van 5 en 8 winden de recepten super lekker. Gevarieerd, eenvoudig te bereiden en geen gekke ingrediënten die je bij veel andeee recepten en boeken ziet. Wil je eenvoudig en lekker afvallen? Start dan met dit boek!

Rianne – 23 februari 2019 via vetvrij.com

Eenvoudig 8 kilo afgevallen door uitsluitend de recepten van Judith uit het boek te volgen. Geen honger! Het recepten Afalankplan is echt geweldig … zo eenvoudig en zo effectief….

Miranda – 9 februari 2019 via vetvrij.com

Ik heb het boek met enige twijfel gekocht maar ben super tevreden. Het is een openbaring en in de basis zo eenvoudig. Judith schrijft uit ervaring en ik voel precies wat ze bedoeld. Haar boek is een must voor iedere man en vrouw die geen moeilijke poespas wil maar lekker, snel en eenvoudig wil afvallen + lekker eten tegelijkertijd.

Pauline – 8 maart 2018 via vetvrij.com

Mijn Recepten Afslankplan review

De combinatie tussen een koolhydraatarm en een eiwitrijk dieet is niks nieuws, maar ik ben wel erg te spreken over de aanpak van het Recepten Afslankplan van Judith. Je krijgt namelijk toegang tot een stappenplan waardoor je je eetgedrag en levensstijl gewoontes veranderd en start met afvallen. Zelf heb ik niet alle vier de fases doorlopen, omdat ik zelf geen gewicht hoeft kwijt te raken, maar ik heb natuurlijk wel een aantal recepten geprobeerd.

In het boek vind je 50 verschillende recepten die makkelijk en snel klaar te maken zijn. Daarnaast zijn ze zorgvuldig samengesteld waardoor je voldoende gezonde voedingsstoffen binnenkrijgt. Ik had dan ook snel mijn eigen favoriete gerechten gevonden zoals bijvoorbeeld de BBQ biefstukspiezen en de stamppot van zoete aardappelen die ik met enig regelmaat nog steeds klaar maak.

Ook de twee gratis bonusboekjes met de 21 gezonde recepten en de 10 smoothie recepten sluiten goed aan bij het boek en zorgen ervoor dat je elk moment van de dag bent voorbereid.

Mijn conclusie is dan ook dat de recepten afslankplan alle elementen bevat om op een verantwoorde en goede manier gewicht te verliezen. De recepten zijn voor het hele gezin geschikt en de 50 pagina’s tellende informatie en aanvullende tips zorgen ervoor dat het gehele stappenplan goed en makkelijk te volgen is.

Voordelen

 • Makkelijk klaar te maken koolhydraatarme en eiwitrijke recepten
 • Goede en effectieve manier om gewicht te verliezen
 • Ingrediënten in elke supermarkt verkrijgbaar
 • Geschikt voor heel het gezin
 • Verzadigd gevoel
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Lage aanschafprijs

Nadelen

 • Alleen digitaal, géén fysiek boek
 • Niet geschikt voor vegetariërs en veganisten
 • Niet elk recept bevat een foto

Recepten Afslankplan kopen (+ geheime kortingslink)

Heb je in het verleden geprobeerd om gewicht te verliezen? Of zoek je een goede manier om op je huidige gewicht te blijven? Dan raad ik recepten afslankplan boek van Judith van harte aan. Ik durf dan ook beweren dat als je gebruik maakt van de aanwezige informatie, de vier fases en de recepten dat je een slanker en een gezonder lichaam ervoor terug krijgt.

De recepten afslankplan is helaas niet in de winkel te koop. Maar wanneer je op de onderstaande rode knop drukt, koop je het digitale handboek met alle bijhorende extra’s voor maar €19,00 euro.

Heb je na het lezen van de Recepten Afslankplan review nog vragen of heb je al eens eerder gebruik gemaakt van dit handboek en wil je je resultaten delen? Laat dan een reactie onderaan de review achter.

recepten afslankplan boek

Eindelijk ook weer dat lichaam waarmee je gezien wilt worden dankzij een verantwoorde en gezonde levensstijl? Klik dan op de rode (tijdelijke) kortingslink en krijg toegang tot het digitale Recepten Afslankplan boek.

Ja! Ik wil ook toegang tot het handboek
Jelle Damen

Hoi, mijn naam is Jelle en ik ben de oprichter van FitAddicted. Je ontdekt hier wekelijks tips, inspiratie, recepten en informatieve artikelen over onder meer sport, voeding en beter slapen die je hopelijk inspireren om positieve levensstijl veranderingen te maken. Wil je meer over me weten of over de website? Bekijk dan de “Over mij” pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen

Klik op 1 van de categorieën en ontdek meer interessante artikelen.