Ga naar de inhoud
vitamines in vis

Feel Great Academy

Binnen de Feel Great Academy ontdek je verschillende cursussen, kookboeken, e-books, programma’s en meer die ik jou met veel plezier aanraad. Bekijk hieronder de categorieën en laat jezelf inspireren!

gratis recepten en weekmenu's

Gratis recepten en weekmenu’s

Heb je nog geen idee wat je vandaag wilt gaan eten? Dan heb je geluk, want hier vind je tientallen heerlijke gratis recepten en weekmenu’s voor heel het gezin. Smullen maar!

afvallen en dieet

Afvallen en Diëten

Wil je ook enkele kilo’s afvallen, gezonder gaan leven of meer weten over het koolhydraatarm of keto dieet? Dan vind je hier verschillende boeken, programma’s en meer.

bewegen en fitness

Bewegen en fitness

Wil je meer bewegen, werken aan een slanker lichaam of aan een gespierder lichaam? Dan vind je hier verschillende e-books en trainingsprogramma’s die je daarbij helpen.

Mindset & persoonlijke groei

Mindset & Persoonlijke groei

Heb je last van stress, ben je overprikkelt of licht er een burn-out op de loer? En wil je deze problemen eindelijk eens goed aanpakken? Bekijk dan nu de verschillende cursussen en boeken die je daarbij kunnen helpen.

beter slapen en een betere nachtrust

Beter en dieper slapen

Lukt het je maar niet om goed te slapen en word je de volgende ochtend niet uitgerust wakker? Bekijk dan eens de volgende boeken en cursussen die je helpen om weer de volgende dag uitgerust wakker te worden.

Yoga en Beweging

Yoga

Yoga helpt je om bewuster te worden van je lichaam. Je verbetert hiermee je lichaamshouding en door het langer vasthouden zorg je ervoor dat je botten versterkt worden en je minder kans hebt op osteoporose.