Over mij

Jelle FitAddicted

Dag, mijn naam is Jelle, 34 jaar en wonend in Breda. Inmiddels ben ik al 6 jaar een ambitieuze ondernemer met een passie voor het internet. Voordat ik je meer vertel over het doel van de website wil ik je eerst mijn persoonlijk verhaal vertellen.

Heb je een vraag over een artikel op de website of wil je iets anders melden? Gebruik dan het contactformulier.

Mijn verhaal

Tijdens mijn studietijd in Breda dronk ik veel frisdrank (vooral Fanta), kocht ik bij de plaatselijke Albert Heijn veel kant-en-klaar maaltijden en at ik te weinig groente en fruit.

Door mijn ongezonde levensstijl had ik weinig energie en voelde ik me op veel dagen futloos. Het dan ook niet alleen invloed op mijn lichaamsgewicht, maar ook mijn schoolprestaties gingen (in het tweede studiejaar) aanzienlijk achteruit.

Op een bepaald moment besefte ik dan ook dat het anders moest. Een levensstijl waar mijn gezondheid voorop stond. In het begin was het een flinke uitdaging en heb ik aardig wat informatie moeten uitzoeken en proberen.

Maar uiteindelijk was het me dan toch gelukt. Ik ben lekkerder in mijn vel gaan zitten, ervaarde meer energie en mijn schoolprestaties gingen gelukkig weer met sprongen vooruit. Ik had zelfs weer zin om dingen te ondernemen.

Het is dan ook 1 van de redenen geweest dat ik met FitAddicted.nl ben begonnen. Ik vind het namelijk super tof om informatie over gezond eten, fitness enzovoort met andere zoals jij te delen.  

Doel van FitAddicted.nl

Het doel van FitAddicted is om de bezoekers van de website te informeren over alles wat met een gezonde levensstijl te maken heeft.

Of je nu opzoek bent naar koolhydraatarme recepten, manieren om gewicht te verliezen, fit te worden of beter te slapen. Op deze website vind je informatie dat gemakkelijk te begrijpen is en je inspireert om positieve levensstijl veranderingen te maken.

Bij het schrijven van de artikelen wordt (waar het mogelijk is) gebruik gemaakt van verschillende wetenschappelijke publicaties uit bijvoorbeeld medische databanken en artikelen. Denk dan bijvoorbeeld aan websites zoals:

Je vindt dan ook de bronnen die voor het schrijven van het artikel zijn gebruikt onderaan het artikel.

Onafhankelijk

Als laatste wil ik benadrukken dat FitAddicted.nl 100% onafhankelijk is, waardoor je dan ook geen advertenties of promoties op de website vind. Hierdoor kan ik zelf bepalen wat voor ik artikelen ik schrijf en kan ik producten en diensten aanraden waar ik zelf voor de volle 100% achter sta. Lees bijvoorbeeld mijn product reviews maar eens.