Ga naar de inhoud

Over mij

Jelle FitAddicted

Dag, mijn naam is Jelle, 35 jaar en wonend in Breda. Inmiddels ben ik al 6 jaar een ambitieuze ondernemer met een passie voor het internet. Voordat ik je meer vertel over het doel van de website wil ik je eerst mijn persoonlijk verhaal vertellen.

Heb je een vraag over een artikel op de website of wil je iets anders melden? Gebruik dan het contactformulier.

Mijn verhaal

De eerste twee jaar van mijn studie waren zwaar en ontzettend stressvol. Het drinken van veel frisdrank (voornamelijk Fanta), het eten van vette snacks (mijn vrienden noemde me pindaman) en kant-en-klare maaltijden van Albert Heijn zorgde ervoor dat ik weinig energie had en dat ik me op veel dagen futloos voelde.

Dit had natuurlijk een grote invloed op mijn lichaamsgewicht (bijna 90 kilo), maar ook mijn schoolprestaties gingen aanzienlijk achteruit, waardoor ik bijna mijn propedeuse niet haalde.

Op een bepaald moment besefte ik dat het niet langer zo door kon gaan en dat het anders moest. Een levensstijl waar mijn gezondheid voorop stond. In het begin was het zwaar, ben ik gaan fitnessen met vrienden en heb ik veel dingen uitgezocht wat wel en niet werkte om gewicht te verliezen.

Maar uiteindelijk was het me dan toch gelukt. Ik ben lekkerder in mijn vel gaan zitten, ervaarde meer energie en mijn schoolprestaties gingen gelukkig weer met sprongen vooruit. Ik had zelfs weer zin om dingen te ondernemen.

En wat ik me nog goed herinner was het grote compliment wat ik kreeg van onze fitnessinstructeur die aangaf dat ik het meest was veranderd. In positieve zin natuurlijk.

Mijn verhaal is dan ook één van de redenen geweest dat ik met FitAddicted.nl ben begonnen. Ik vind het namelijk super tof om mijn persoonlijke ervaringen over gezond eten, fitness en beter slapen met andere mensen te zoals jij te delen.  

Doel van FitAddicted.nl

Het doel van FitAddicted.nl is dan ook om de bezoekers van de website te informeren om gewicht te verliezen, koolhydraatarm gerechten, fitness, keto dieet of om slaapproblemen om te lossen.

Of je nu opzoek bent naar koolhydraatarme recepten, manieren om gewicht te verliezen, fit te worden of beter te slapen. Op deze website vind je informatie dat gemakkelijk te begrijpen is en je inspireert om positieve levensstijl veranderingen te maken.

Bij het schrijven van artikelen wordt (waar het mogelijk is) gebruik gemaakt van verschillende wetenschappelijke publicaties en goed gekeurde gezondheidsclaims. De informatie komt dan ook uit verschillende Nederlandse en buitenlandse medische databanken en artikelen zoals:

Je vindt dan ook de bronnen die voor het schrijven van het artikel zijn gebruikt onderaan het artikel of als klikbaren links tussen haakjes.

Onafhankelijk

Als laatste wil ik benadrukken dat FitAddicted.nl 100% onafhankelijk is, waardoor je dan ook geen advertenties of promoties op de website vind. Hierdoor kan ik zelf bepalen wat voor ik artikelen ik schrijf en kan ik producten en diensten aanraden waar ik zelf voor de volle 100% achter sta. Lees bijvoorbeeld mijn product reviews maar eens.

Alle inhoud op deze website is strikt informatief en mag niet worden beschouwd als medisch advies.