Ga naar de inhoud
afslank receptenbijbel oscar helm review

Afslank Receptenbijbel Review: mijn ervaringen met het boek van Oscar Helm

Door Jelle

Ben je op zoektocht naar eerlijke beoordelingen of meer informatie over de Afslank Receptenbijbel? Dat zit je hier goed. Deze Afslank Receptenbijbel Review neemt je mee door het populaire receptenboek van Oscar Helm. En gek is dat niet want het internet staat vol met positieve ervaringen. Maar verdient dit boek echt alle lof die het ontvangt? In deze diepgaande review vind je alles wat je moet weten:

 • Wie is de auteur Oscar Helm
 • Wat heeft de Afslank Receptenbijbel je te bieden
 • Een blik op enkele voorbeeldrecepten
 • Voor wie het boek bedoeld is
 • Mijn eigen receptenbijbel ervaringen
 • En tot slot mijn eindoordeel

Maak het je gemakkelijk en ontdek samen met mij alles over dit receptenboek.

Oscar Helm biedt de Afslank Receptenbijbel momenteel met een korting aan. Klik hier om direct gebruik te maken van de korting >>

Wie is Oscar Helm?

Oscar Helm van HappyHealthy.nl

Oscar Helm is de auteur van meerdere receptenboeken waaronder de Afslank Receptenbijbel, de Strakke Buik Bijbel en de Smoothie Bijbel. Oscar staat vooral bekend onder de naam Oscar Helmstäter. Maar omdat mensen moeite hebben om zijn achternaam goed uit te spreken heeft hij zijn achternaam afgekort naar Helm.

Behalve auteur is Oscar volgens zijn LinkedIn pagina afgestudeerd als sociaal psycholoog en is hij een afslankcoach en een voedingsdeskundige. Sinds 2017 is Oscar ook een gediplomeerd orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur. Een hele mondvol dus.

Maar Oscar Helm is vooral bekend van zijn website HappyHealthy waar hij dagelijks met zijn team verschillende (lifestyle) tips geeft en productreviews schrijft. Daarnaast plaatst hij op zijn HappyHealty YouTube kanaal regelmatig interessante video’s wat met afvallen en gezondheid te maken heeft.

Waar ik vooral benieuwd naar ben bij het schrijven van een review is dat het product of dienst door een echt bedrijf geleverd word. Vooral omdat Oscar Helm diverse garanties geeft, vind ik het persoonlijk belangrijk dat ik Oscar makkelijk kan bereiken.

Gelukkig is het KvK-nummer, btw-nummer en de contactpagina duidelijk op de website te vinden. Dit is dan ook een goed begin.

Wat heeft de Afslank Receptenbijbel je allemaal te bieden?

De Afslank Receptenbijbel bestaat uit 2 verschillende vormen. Je hebt namelijk de digitale variant van het receptenboek, wat vooral  handig is op je telefoon of tablet. En je hebt de hardcover variant waarbij je de digitale versie er gratis bij krijgt.

De afslankbijbel is mooi vormgegeven en kent een duidelijke samenstelling, waardoor er een handig overzicht ontstaat van alle aanwezige informatie en recepten. Wanneer je het boek dan ook opent, zie je direct de inhoudsopgave en een sterke inleiding.

In de inleiding geeft Oscar aan dat alles wat je al wist over gezond eten moet vergeten. Het is namelijk meer dan alleen het laten staan van snoep, koek en chips.

Het motto is dan ook: Eet zoals de natuur het bedoeld heeft.

Het receptenboek bevat meer dan 100 verschillende eiwitrijke en koolhydraatarme recepten voor de ochtend, middag, avond, gezonde tussendoortjes en dranken.

De combinatie van koolhydraatarm en eiwitrijk is dan ook een bewezen methode die je steeds vaker terug ziet in moderne receptenboeken. Dankzij diverse wetenschappelijke onderzoeken weten we inmiddels dat deze combinatie een goede manier is om succesvol af te vallen (1, 2).

Daarnaast bevat elk recept een mooie foto waardoor je weet hoe het gerecht eruit ziet. Ook worden bij de recepten duidelijk aangegeven hoe je het gerecht klaarmaakt, welke ingrediënten je nodig hebt en hoe je lekker kunt variëren. Benieuwd naar enkele voorbeeld recepten? Lees dan nog stukje verder.

Snelle en langzame koolhydraten

Het boek neemt je stapsgewijs mee door 13 verschillende en uitgebreide richtlijnen.

Zo komen de bekende snelle en langzame koolhydraten aanbod. Oscar legt uit wat het verschil is tussen snelle en langzame koolhydraten en wat stress met je lichaam doet. Maar wat nog belangrijk is, is dat Oscar een goede uitleg geeft over suikers.

Veel voedingsmiddelen bevatten namelijk suikers die diep zijn weggestopt, waardoor ze op het eerste oog weinig tot geen suikers bevatten. En laten deze verborgen suikers het juist allemaal zo ingewikkeld maken.

In het Afslank Receptenbijbel boek vind je dan ook een lijst met schuilnamen voor suikers die je beter kunt vermijden op het etiket. Zo is bijvoorbeeld dextrose een schuilnaam voor suiker en komt deze vaak terug in onze dagelijkse boterhammen.

Havermoutpannenkoek Afslank Recpetenbijbel

Wetenschappelijke onderbouwde informatie

Oscar geeft aan dat de informatie over verborgen suikers gebaseerd is op wetenschap. Zo zijn de adviezen die in de Afslank Receptenbijbel staan dan ook vaak wetenschappelijk onderbouwd.

Een belangrijke kanttekening is wel dat bij bepaalde informatie waarbij de wetenschap er nog niet over uit is, Oscar een duidelijke positie inneemt voor wat hij het meest logische vind.

Natuurlijk hoef je er niet mee eens te zijn, maar hij legt met feiten uit waarom bijvoorbeeld melk drinken niet gezond is. Zoals je waarschijnlijk weet bevat melk lactose. Maar wist je ook dat lactose een andere naam is voor suiker?

Je zou kunnen overwegen om een tijdje geen melk te drinken. Ik ben benieuwd wat je bevindingen zijn!

Het hebben van de juiste mindset is belangrijk

Een ander onderwerp wat in de Afslank Receptenbijbel wordt besproken is het onderwerp mentaliteit en mindset. Oscar geeft aan dat beide vaak onderbelicht blijven als het gaat om afvallen. Want met een verkeerde instelling lukt het niet om je doelstellingen te halen.

Oscar geeft dan ook verschillende handige tips om een goede en positieve mindset te krijgen waardoor afvallen niet alleen erg leuk wordt. Maar ook dat jij je doelstellingen gaat halen.

6 Weekmenu’s en boodschappentips

In de afslankbijbel vind je zes verschillende weekmenu’s die duidelijk weergeven welke maaltijden je op welke dag bereid. En wat ik zelf erg prettig vind is dat als je iets niet lust je de mogelijkheid hebt om zelf een alternatief te nemen.

Voordeel hiervan is dat het boek van Oscar je de ruimte geeft om je eigen smaak te creëren. Doe je dit niet of je lus een aantal recepten niet, dan is de kans aanzienlijk dat je het niet vol houdt. Om dit op te vangen mag je één keer per week je favoriete gerecht kiezen.

Smoothies en thee dranken

Behalve gezond en lekker eten is drinken net zo belangrijk als je gewicht wilt  verliezen. Gelukkig komt dit onderwerp dan ook ruimschoots aan bod in de Afslank Receptenbijbel. Je vindt in het receptenboek 13 verschillende dranken die verdeeld zijn in de volgende categorieën:

 • Smoothies / milkshakes
 • Thee
 • Slow juice sappen

4 Gratis digitale bonussen

Bij aanschaf van de Afslank Receptenbijbel krijg je ook toegang tot een vier gratis digitale bonussen die bestaan uit:

 • Bonus 1: Een complete dag en weekmenu en een handige boodschappenlijst
 • Bonus 2: Een receptenboekje met de 10 meest gezonde toetjes
 • Bonus 3: Een receptenboek met 84 gezonde tussendoortjes
 • Bonus 4: Een stappenplan met uitleg om je lichaam slank en gezond te houden

Voorbeelden van verschillende Afslank Receptenbijbel recepten

Voordat ik meer vertel over mijn persoonlijke ervaringen met dit receptenboek, wil ik je eerst nog kennis laten maken met een aantal heerlijke Afslank Receptenbijbel recepten.

Appelsalade recept uit de Afslank Receptenbijbel
Appelsalade met mandarijn en walnoten
Rucola Salade met paddenstoelen recept uit de Afslank Receptenbijbel
Rucola salade met paddenstoelen en ei
Courgette Lasagne Parmaham recept uit de Afslank Receptenbijbel
Courgette lasagne met ricotta en Parmaham

Gratis receptenbijbel weekmenu

Mocht je nu eens recepten van Oscar willen proberen om te kijken of de recepten je bevallen. Dan heb je geluk! Bekijk voor heerlijke voorbeelden het receptenbijbel weekmenu. Je download de recepten helemaal gratis door hier te klikken >>

Maar voor wie is de afslank receptenbijbel nu bestemd?

De Afslank Receptenbijbel is voor iedereen geschikt die graag op een verantwoorde en gezonde manier wilt afvallen, een strakker lichaam en een gezondere uitstraling wilt krijgen.

Een groot probleem bij veel andere diëten en receptenboeken is dat je vaak naar een speciale winkel moet voor ingrediënten die soms ook nog eens prijzig zijn. Dit is niet het geval bij de Afslank Receptenbijbel.

Alle ingrediënten die je voor een recept nodig hebt zijn verkrijgbaar bij een normale supermarkt. Wel wordt er aangeraden om te kiezen voor een variant waar geen toegevoegde suikers in zit.

Oscar raad je namelijk aan om te kiezen voor biologische varianten van een product om het zo puur mogelijk te eten. En door gebruik te maken van de handige tips en informatie die in de afslankbijbel staan beschreven voel je jezelf niet alleen fitter.

Maar zie je ook nog eens gezonder uit en ervaar je meer energie dan vroeger.

De afslank receptenbijbel is géén dieet

Volgens Oscar heb je niet het idee dat je bezig bent een streng dieet wanneer je gebruik maakt van de receptenbijbel. Waar je wel mee bezig bent is namelijk het aanpassen van je oude eetpatroon, waardoor je gezonder en bewuster eet.

Het resultaat is dat je dan geen hongergevoel of tekorten krijgt. Dit komt doordat alle gerechten zo zijn samengesteld dat ze je lichaam juist voeden. Ook reinig je dankzij de fruitsappen je lichaam.

Wat zeggen andere mensen over Afslank Receptenbijbel?

Zoals ik in introductie van deze review heb aangeven is het receptenboek ontzettend populair. Maar voordat ik me eigen ervaringen met je deel, deel ik eerst nog een aantal afzonderlijke en eerlijke ervaringen van andere personen die met plezier gebruikt hebben gemaakt van de gerechten en tips.

Nicolette van Dam heeft Afslank Recpetenbijbel gekregen.

“Ik zou je nog laten weten wat ik vind van je boek. Zoals je weet heb ik jarenlang last gehad van overgewicht en dat belemmerde mij gewoon heel erg in mijn bewegingen en dus bijvoorbeeld in mijn contacten met m’n kleinkinderen.

Als het warm was in de zomer durfde ik gewoon niet de tuin uit met ze. M’n gewicht schommelde ook heel erg en ik kon geen dieet volhouden. Jouw boek is het eerst dieet wat ik heb kunnen volhouden. Het is ook heel duidelijk geschreven, het is heel helder voor mij. Ik ben er heel erg blij mee en wil je daar graag voor bedanken!”

Astrid 60 jaar

“Ik had het boek zelf nooit gekocht, omdat ik vooral recepten van internet haal. Maar de inhoud is verbluffend. De recepten die erin staan had ik zo onder de knie en nodigen uit om vaker bereid te worden. Van ruim 90 kilo in september, woog ik in maart nog maar 72 kilo. Daarbij voel ik me fitter dan ooit.!”

Daan Wisman

“In de sportschool heb ik allerlei oefeningen gedaan om af te rekenen met vet op mijn heupen en buik, maar niks werkte. Tot ik dit combineerde met de recepten uit dit boek. Sindsdien heeft buikvet bij mij geen kans meer.”

Paulien Kas

“Vandaag het boek per post mogen ontvangen, even doorgebladerd en begon al bijna te kwijlen. Wat zien de recepten er heerlijk uit, ben even de laatste restjes “slecht” voedsel uit de kasten aan het wegwerken en dan gaan we beginnen.”

Marina

“Ik ben erg onder de indruk van de diversheid van de recepten. Geen recept is hetzelfde en ze smaken eigenlijk allemaal goed. Een paar dagen geleden heb ik je receptenbijbel gekocht. Ik ben erg onder de indruk van de diversheid van de recepten. Geen recept is hetzelfde en ze smaken eigenlijk allemaal goed. De eerste paar kilo’s zijn er ondertussen al af.”

Annelot
afslank receptenbijbel speltbrood recept. Copyright FitAddicted.nl
afslank receptenbijbel recept met zalm. Copyright FitAddicted.nl

Mijn Afslank Receptenbijbel ervaringen

Na de eerste week dat ik met het boek aan de slag ben gegaan voelde ik me een stuk fitter dan voorheen. De recepten zijn gezond, erg lekker en vooral makkelijk om klaar te maken.

Na iets meer dan 6 weken was ik zelf ongeveer 7 kilo kwijt geraakt!

Ook had ik al snel mijn eigen favoriete gerecht gevonden (zalm uit de oven met bloemkool). En dat mag ook, de afslankbijbel raadt het zelfs aan, maar het zal je ook dwingen om gevarieerd te blijven eten. Want alleen zo bereik je het beste resultaat en vooral blijvend resultaat.

Wat ik ook leuk vind is het gratis 84 gezonde tussendoortjes boek die je erbij krijgt. Ik eet graag rond 3 a 4 uur een kleine snack wat vroeger vaak een slechte snack was. Maar door dit tussendoortjes receptenboek ben ik juist gezondere tussendoortjes gaan eten, zoals fruit en noten.

Mijn conclusie over de Afslank Receptenbijbel

Mijn conclusie is dan ook dat de Afslank Receptenbijbel van Oscar alle elementen bevat om op een verantwoordelijke en gezonde manier af te vallen. Vooral omdat het op langer termijn voor blijvend resultaat zorgt.

Dit komt voornamelijk omdat de schema’s in de Afslank Receptenbijbel makkelijk zijn vol te houden. Ze bevatten namelijk 3 maaltijden per dag waardoor je niet extra hoeft te eten. Je past namelijk alleen je oude eetgewoonte aan.

Daarnaast vind ik het boek duidelijk en makkelijk weglezen waardoor je alle informatie  snel begrijpt. Hetzelfde geldt ook voor de gratis bonussen die je erbij krijgt. Ze sluiten goed aan op het boek en zorgen ervoor dat je elk moment van de dag bent voorbereid.

Het enige kleine punt waar ik moeite mee heb is dat je op de bestelpagina twee opties hebt om het boek te kopen. Je hebt namelijk de optie om het boek te kopen zonder abonnement en met abonnement op het Ultieme Afslank Videoprogramma. Dit kan verwarring brengen.

Het is natuurlijk aan de jou de keuze of je gebruik wilt maken van de video’s (ik heb dit zelf niet gedaan, het boek biedt namelijk alle informatie die je nodig hebt). Maar kies wel voor de abonnement optie als je ook echt gebruik wilt maken van de video’s. Wil je dit niet zorg er dan voor dat je kiest voor de optie: “Ik wil het e-book / boek zonder bonussen”. 

Ik heb hieronder de voor en nadelen van de Afslank Receptenbijbel samengevat:

Voordelen
 • Het boek bevat meer dan 100 gezonde, koolhydraatarme en voedzame recepten om uit te kiezen
 • Wetenschappelijke onderbouwde adviezen en tips
 • Geen hongergevoel of een crashdieet
 • Te combineren met intermitterend vasten voor sneller resultaat
 • Je mag variëren tussen de gerechten
 • Geschikt voor heel het gezin waardoor apart koken niet nodig is
 • Digitaal en fysiek boek
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
Nadelen
 • Het bereiden van enkele recepten kan wat tijd kosten
 • 2 betaalknoppen op de pagina, 1 met abonnement op het Ultieme Afslank Videoprogramma en 1 knop zonder abonnement. Dit kan verwarring brengen.

De Afslank Receptenbijbel kopen

Door het lezen van deze review heb je waarschijnlijk opgemerkt dat ik erg tevreden ben over het receptenboek.

Heb je dan ook in het verleden geprobeerd om gewicht te verliezen of heb je diëten geprobeerd die niet werkte? Wil je beginnen om gezonder te leven en weer zin te hebben om dingen te ondernemen? Dan raad ik de Afslank Receptenbijbel van harte aan.

Ik durf dan ook te beweren dat als je gebruik maakt van alle informatie en de heerlijke recepten uit het boek dat je een slanker en een gezonder lichaam ervoor terug krijgt.

Het boek van Oscar Helmstäter is helaas niet in de winkel te koop, maar wanneer je op de onderstaande rode knop klikt, koop je het digitale boek inclusief alle bonussen voor € 27,00. Voor het fysieke boek betaal je een tientje meer en wordt het receptenboek de volgende dag in een discrete verpakking bij je thuis afgeleverd.

Een ander fijn voordeel is dat je een 60 dagen niet goed geld terug garantie hebt. Dit betekent dat als je niet tevreden bent over het receptenboek je binnen 60 dagen je geld kunt terugvragen. Je loopt naar mijn mening dan ook geen risico op een miskoop.

Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm

Transformeer je lichaam met gezonde en heerlijke gerechten

Ontdek de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm en vind een schat aan afslankvriendelijke gerechten die passen bij jouw smaak en doelen. Verbeter je gezondheid en bereik je ideale gewicht. Klik op de knop hieronder om toegang te krijgen.

Veelgestelde vragen

Wellicht heb je na het lezen van de Afslank Receptenbijbel review nog enkele vragen. Ik heb de meest gestelde vragen inclusief de antwoorden hieronder voor je klaar gezet.

Wat is de Afslank Receptenbijbel?

De Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm is een receptenboek met meer dan 100 recepten die je helpen om af te vallen. De gerechten bestaan uit gezonde voedingsmiddelen en helpen je om slechte voeding te vervangen voor gezonde alternatieven.

Wat voor type recepten vind je in het receptenboek?

De recepten zijn verdeeld in 6 verschillende categorieën. In deze categorieën vind je onder meer vleesgerechten, visgerechten, vegetarische gerechten, salades, sauzen, dressings, desserts en meer.

Is het een digitaal of een fysiek boek?

De Afslank Receptenbijbel is te bestellen als een digitaal of als een fysieke boek. Het digitale boek krijg je direct na betaling in je e-mail als bijlage. De hardcover boek wordt de volgende dag via een brievenbuspakketje door PostNL afgeleverd.

Is er een garantieperiode?

Er is een 60 dagen niet goed geld terug garantie. Dit betekent dat als je niet tevreden bent over de afslankbijbel je binnen 60 dagen je geld kunt terugvragen.

Hoe kun je het abonnement stopzetten?

Heb je het boek gekocht met het Ultieme Afslank Videoprogramma en wil je dit abonnement stopzetten? Op deze pagina kun je je afmelden voor het abonnement. Kies bij “Waar gaat je vraag over?” voor “Afmelden lidmaatschap” en vul de benodigde gegevens in.

Referenties:
1.Effects of a low-carbohydrate diet on weight loss and cardiovascular risk factor in overweight adolescents – Stephen B. Sondike, NancyCoppermanMS, RD, Marc S.JacobsonMD
2. Effects of low-carbohydrate vs low-fat diets on weight loss and cardiovascular risk factors: a meta-analysis of randomized controlled trials – AJ Nordmann, A Nordmann, M Briel, U Keller, WS Yancy, BJ Brehm and HC Bucher.

Over de auteur

Jelle

Hoi, mijn naam is Jelle en ik ben de oprichter van FitAddicted. Je ontdekt hier wekelijks tips, inspiratie, recepten en informatieve artikelen over onder meer sport, voeding en beter slapen die je hopelijk inspireren om positieve levensstijl veranderingen te maken. Wil je meer over me weten of over de website? Bekijk dan de “Over mij” pagina.

16 reacties op “Afslank Receptenbijbel Review: mijn ervaringen met het boek van Oscar Helm”

 1. Door Daphne op 17 februari 2018

  Hoi Jelle, je uitgebreide review over het afslank receptenbijbel heeft mij doen overtuigen. Ik ben inmiddels al ruim 3 weken ermee bezig en ik ben al 5 kilo afgevallen. Ik ben ontzettend trots en voel me eigen weer stukken beter. Ik kan dit boek dan ook echt aanraden.

  1. Door Jelle op 17 februari 2018

   Dag Daphne,

   Wat een mooi resultaat. Dat heb je wel heel goed gedaan! Ik zou zeggen ga zo door en houdt me op de hoogte betreft je vorderingen.

   Fijne middag 🙂

   Groeten Jelle

 2. Door Lieke op 2 maart 2018

  Hey Jelle,

  Ik wilde je nog even bedanken voor je uitgebreide review over de afslank receptenbijbel. Wat ben ik blij dat ik het boek heb leren kennen. Ik ben 8 februari begonnen en ben inmiddels al 6 kilo afgevallen.

  Ik heb voorheen aardig wat dingen geprobeerd om af wat gewicht te verliezen maar dit boek is voor mij het eerste wat wel werkt.
  Ik moet nog even doorgaan totdat ik mijn streefgewicht hebt bereikt. Dus ik hou je nog op de hoogte.

  Groetjes Lieke

  1. Door Jelle op 2 maart 2018

   Dag Lieke,

   Wat een enorm mooi resultaat heb je al gehaald! En wat fijn dat je nu eindelijk iets hebt wat voor jou helpt. Ga zo door en hou me op de hoogte!

   Groeten Jelle

 3. Door Catharina Vonk op 29 april 2018

  Hoi Jelle,
  Ik ben nu 4 weken bezig met koolhydraatarm eten en zoek elke keer recepten op internet. Was op zoek naar een boek want dit kost me best veel tijd. Ik ga nu direct dit boek bestellen. Helemaal enthousiast. Ben 3 kilo afgevallen. Ik laat je weten hoe het gaat met de receptenbijbel.
  Groeten, Catharina

  1. Door Jelle op 29 april 2018

   Dag Catharina,

   Wat goed van je om met de afslank bijbel aan de slag te gaan! Ik wens je succes en vooral veel plezier toe. En hou me maar op de hoogte! Fijne dag nog 🙂

   Groeten,

   Jelle

 4. Door Babette op 29 juni 2018

  Hallo Jelle,

  Jouw review beschrijft precies wat het boek inhoud. Aan de hand van jouw review heb ik het boek gekocht en ben ermee aan de slag gegaan. Moet zeggen het echt werkt en dat het geld meer dan waard is. Ook de recepten zijn eenvoudig klaar te maken en ben inmiddels al 6 kilo afgevallen waardoor ik bijna op mijn streefgewicht ben.

  Groetjes,
  Babette

  1. Door Jelle op 29 juni 2018

   Dag Babette,

   Wat een geweldig resultaat! Ga zo door dan kom je er wel!

   Groetjes,

   Jelle

 5. Door Pauline op 11 september 2018

  hoi Jelle,

  Vraagje, kan je de smoothies in het weekend maken en dan invriezen zodat je elke dag een smoothie kan pakken? Of moet het per dag gemaakt worden? Ik hoor het graag 😉

  Alvast bedankt!

  Groetjes,
  Pauline

  1. Door Jelle op 11 september 2018

   Hoi Pauline,

   Persoonlijk zou ik verse smoothies niet invriezen. Want tijdens het bereiden van een smoothie verlies je al wat vitamines omdat er zuurstof bij komt. Ook tijdens het invriezen en met name ontdooien verlies je opnieuw vitamines en wordt de werking van de antioxidanten minder. Probeer daarom (als het kan) de smoothies zo vers mogelijk te drinken.

   Hopelijk heb ik je vraag beantwoord 🙂

   Groetjes,

   Jelle

 6. Door Hans op 30 maart 2019

  Kun je deze recepten ook combineren met intermittent fasting waardoor het afvallen mogelijk nog sneller gaat?

  1. Door Jelle op 31 maart 2019

   Dag Hans,

   Intermitterend vasten kun je heel goed combineren met de recepten uit de afslank receptenbijbel, al is het geen verplichting. In het boek komt dit onderwerp dan ook terug. Zo wordt er uitgelegd wat het intermitterend vasten precies is, en hoe je dit het beste i.c.m. de recepten kunt aanpakken.

   Met vriendelijke groeten,
   Jelle

 7. Door Melissa op 19 februari 2020

  Na veel lezen en twijfelen ben ik eind januari ook begonnen met de afslank receptenbijbel. Inmiddels ben ik al meer dan 5 kilo kwijt. Super trots en blij dat ik toch de stap heb gezet! Mvg melissa

 8. Door Hoven op 8 september 2020

  Super bedankt voor de boeken, wij zijn zeer tevreden! 💪💪

 9. Door Sanne op 7 maart 2022

  Hallo.
  Ik heb je site eens bekeken en heb intresse in de boek.
  Ik wilde deze fysiek ontvangen en niet vast hangen aan digitale dingen of een abonnement.
  Ik wil dus 1x de boek kopen en dan niet meer vast hangen aan maandelijkse bijdragen of aan een pakket..
  Is dit mogelijk?

  Vriendelijke groeten
  Sanne

  1. Door Jelle op 7 maart 2022

   Dag Sanne,

   Ja dat is mogelijk. Kies op de bestelpagina bij de grote tabel “Fysiek + Digitaal” voor de optie “Ik wil het boek zonder bonussen”. Dit is een linkje dat ONDER de oranje bestelknop staat.

   Als je nog vragen hebt, laat het me weten.

   Hartelijke groet,
   Jelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *