Ga naar de inhoud
Gespierde God Review

Gespierde God Review (Glenn Goossens) 2024 update …

Door Jelle

Opzoek naar ervaringen en reviews over het Gespierde God boek van Glenn Goossens? Het handboek is op dit moment vooral populair onder jongeren en het internet staat vol met positieve verhalen en ervaringen.

Alleen mijn vraag is of het digitale handboek nu echt zo goed is en of dankzij de informatie die in het handboek staat echt een gespierder lichaam krijgt.

Ik kocht enkele maanden geleden het boek en in deze uitgebreide Gespierde God Review kom je meer te weten over de schrijver Glenn Goossens, ontdek je wat het boek je te bieden heeft en vertel ik je mijn persoonlijke ervaringen.

Samenvatting: de informatie in het boek is niet meer 100% actueel, bevat alleen maar lappen tekst zonder afbeeldingen en worden er voor het boek geen updates uitgebracht. Ook de twee bestelknoppen zorgen voor verwarring, waardoor je al snel aan een maandelijks afslank abonnement vast zit. Daarom raad ik je aan om het boek niet te kopen.

Een veel beter alternatief is de Spiermassa Protocol e-book. Je komt alles over te weten door op de knop hieronder te klikken.

Wie is Glenn Goossens?

Glenn Goossens is niet alleen de schrijver van het populaire handboek Gespierde God, maar is daarnaast ook een personal trainer en een gecertificeerd voedingsexpert. Inmiddels heeft hij dan ook meer dan 1000 personen geholpen met afvallen, gezonder te leven en een gespierder lichaam te krijgen.

Regelmatig plaats Glenn op bodybuildingblog interessante artikelen en video’s over wat met gezondheid en het krijgen van spiermassa te maken heeft. Daarnaast is hij ook een actieve gastblogger op de website HappyHealthy.nl.

Zoals bij elke andere review die ik schrijf, vind ik het belangrijk dat het product of dienst geleverd word door een bedrijf. Vooral omdat Glenn diverse garanties geeft, vind ik het belangrijk dat ik Glenn makkelijk kan bereiken.

Gelukkig zijn de KvK gegevens, het btw nummer, de contact gegevens en zelfs een aparte supportpagina op de website te vinden. Dus is dit al een goed begin.

Voor wie is het Gespierde God boek bestemd?

Het gespierde god boek is voor iedere vrouw of man bedoeld die graag een sterk en gespierd lichaam wilt. En dat veel mensen dat willen is wel te verklaren.

We besteden tegenwoordig steeds meer tijd achter onze computer, console en smartphones waardoor we steeds minder in beweging komen. Terwijl een goed en stevig gebouwd lichaam steeds en steeds minder wordt.

En dat het niet goed is weten we ondertussen allemaal wel. Je krijgt een verkeerde houding, last van je rug en je zelfvertrouwen daalt enorm [1].

Maar wanneer je een gezond en gespierd lichaam wilt moet je toch echt aan spiermassa werken. Je voelt je dan niet alleen fitter, maar je ervaart vooral veel kracht in je lichaam [2, 3].

Wat heeft het boek je te bieden?

Zoals je in de inleiding hebt gelezen is het Gespierde God boek een digitaal handboek dat bestaat uit 130 pagina’s en 9 hoofdstukken. De hoofdstukken staan vol met adviezen, tips, oefeningen, trainings- en oefenschema’s.

Zo geeft Glenn al in de inleiding van het boek aan dat je niet alleen door hard te trainen spieren kweekt, maar dat het hebben van de juiste motivatie ook ontzettend belangrijk is. De succesformule om op een effectieve manier spieren te kweken is volgens Glenn dan ook de juiste combinatie van vier factoren, namelijk:

 1. Goede intensieve training
 2. Eiwitrijk voedsel
 3. Voldoende rust en herstel
 4. Juiste doelstellingen

Beginner of gevorderd?

Glenn vind het dan ook belangrijk dat je van te voren afvraagt of je een beginner of gevorderd bent in het opbouwen van spieren. Niet elke oefening is namelijk direct geschikt voor een beginner. Hij raadt je aan om eerst je kracht te ontwikkelingen met losse gewichten en je eigen lichaamsgewicht, voordat je aan het zwaardere werk begint.

Het gespierde god boek helpt dan ook beginners te voorzien met het juiste advies en oefeningen waardoor je als beginner een goede basis legt om daarvan uit verder te groeien.

Ook wanneer je al meer ervaren bent in het opbouwen van spieren is het handboek ideaal. Het helpt je namelijk door kritisch te kijken naar je voedingsschema, trainingsschema en deze aan de hand van alle informatie en adviezen aanzienlijk te verbeteren.

gespierde god brede rug

Verschillende trainings- en voedingsschema’s

In het handboek vind je ook complete voedingsschema’s en een drie en vierdaagse trainingsschema. Daarnaast ontdek je ook alle handvatten om zelf schema’s samen te stellen.

Glenn geeft namelijk aan dat een trainings- en voedingsschema gezien moet worden als een groeidocument dat je telkens bijstelt om je doelen te bereiken. En dat is logisch want als je traint, maak je vorderingen en om te zorgen dat je vorderingen blijft maken is zwaarder trainen nodig.

Naast de schema’s kom je ook meer te weten over voeding, want het trainen is pas effectief wanneer je je lichaam voorziet van de juiste brandstof. Het zijn geen langdradige stukken tekst, maar goede en diepgaande uitleg.

Zo geeft Glenn verschillende informatie en tips over:

 • Wat je niet en vooral wel mag kopen in de supermarkt
 • Hoeveel keer je op een dag mag eten
 • Wat je het beste voor en na je training eet
 • Op welke manieren je je lichaam van genoeg vocht voorziet
 • Tips om je metabolisme te versnellen waardoor je sneller vet verbrand

Naast de vier belangrijke factoren, training- en voedingsschema’s en gebruik van supplementen zoals multivitamines en aminozuren kom je ook meer te weten over zaken zoals:

 • Welke supplementen goed voor je zijn om een grote spiermassa te krijgen
 • Veel voorkomende valkuilen waar sporters intrappen en hoe je hiermee omgaat
 • Specifieke en doeltreffende oefeningen per spiergroep
 • Uitleg over de verschillende oefeningen
 • Tips hoe je je motivatie blijft behouden om je doelstellingen te behalen

Glenn beschrijft dan in zijn boek dan ook een methode om op een verantwoordelijke manier een gespierd lichaam te krijgen. Dankzij het handboek leg je dan ook goede basis om spiermassa op te bouwen, op welke zaken je moet letten en wat je niet en vooral wel moet doen.

Gespierde God review pagina 6 | Copyright FitAddicted.nl
Gespierde God review pagina 80 | Copyright FitAddicted.nl

Lees ook: beste fitness boeken voor mannen en vrouwen

2 Gratis Digitale Bonussen

Wanneer je het gespierde god boek koopt krijg je ook toegang tot 2 gratis digitale bonussen. Ze bestaan uit een extra handboek met daarin enkele ongebruikelijke technieken waardoor je verbrandingsproces van vet met 20% toeneemt.

En het Ultieme Afslank Video programma dat verschillende waardevolle video’s bevat die vooral ingaan op gezonde voeding en sportoefeningen.

Ervaringen van andere gebruikers

Voordat ik begin met mijn review over het Gespierde God handboek wil ik eerst een aantal reacties van andere gebruikers met je delen. De volgende ervaringen komen dan ook van gebruikers die met succes gebruik hebben gemaakt of nog steeds gebruik maken van al de informatie uit het Gespierde God PDF boek.

“Hi Glenn, Ja, de resultaten beginnen nu echt te komen. Sinds mijn selfie van 3 weken geleden zie ik al duidelijke verschillen. Ben opweg om die echte gespierde god te zijn… wat een naam ook, goed bedacht hoor!”

Patrick

“lof voor je boek, ben nu 6 weken bezig met je tips en schemas en wordt nu echt ripped man!”

Jurgen

“ongeveer 2 maanden was ik 15 kilo te zwaar, toen ben op zoek gegaan naar info op internet en kwam je boek tegen… jij hebt me dat extra duwtje in de rug gegeven. Super!”

Floris

“Ik ben nu 4 weken bezig met dit boek en ik moet zeggen dat mijn vetpercentage is gedaald. Ik zie er gespierder uit en ook is mijn zelfvertrouwen toegenomen. Ik blijf hiermee doorgaan zodat ik in de zomer mijn doelen hebt bereikt! Ik raad het anderen ook aan die opzoek zijn naar een mooier en strakker lichaam.”

Errol

Mijn Gespierde God review en ervaringen

Een review zou geen review zijn als ik mijn eigen resultaten en ervaringen niet zou delen. Voordat ik begon met het Gespierde God handboek, was ik zo’n half jaar geleden gestopt met het trainen in de sportschool.

Hierdoor had ik dus een ideaal startpunt om te beginnen.

En omdat het een flinke tijd geleden is dat ik nog actief fitneste had ik ervoor gekozen om de eerste 2 weken gebruik te maken van de oefeningen waarbij ik mijn eigen lichaamsgewicht gebruikte.

Niet alleen omdat ik me spieren wilde voorbereiden op het zware werk, maar ook omdat ik vervelende blessures wilde voorkomen.

De oefeningen bestonden vooral uit me eigen optrekken, dippen, opdrukken en squatten. Ik had aardig wat spierpijn (vooral in mijn benen, en rug), maar door me eigen te houden aan het voedingsschema en door voldoende goede rust te nemen viel de spierpijn uiteindelijk gelukkig mee.

Wat mij vooral opviel na 2 weken dat ik me eigen niet alleen fitter voelde. Maar ik kreeg ook weer meer kracht in mijn armen en benen waardoor oefeningen steeds gemakkelijker gingen. Een leuk detail: mijn rug / houding ging er ook op vooruit.

Vanaf week 3 gebruikte ik dumbells en een barbell om aan het echte zware werk te beginnen. En dat heb ik gemerkt! De oefeningen waren zodanig zwaar dat ik dan ook ontzettend me best moest doen om de laatste paar herhalingen echt eruit te persen.

Een maand later…

… waren de verschillen dan ook duidelijk te zien. Mijn spieren begonnen meer af te tekenen dan voorheen. Vooral rondom mijn schouders en borst was er verrassend resultaat te zien. Aangezien het in de sportschool langer duurde voordat ik daar resultaat zag.

Dit heeft vooral te maken dat ik in de sportschool voornamelijk gebruik maakte van apparaten in plaats van losse gewichten. Volgens Glenn zorgen apparaten er namelijk voor dat je elke keer dezelfde eentonige beweging maakt.

Terwijl je met losse gewichten continu moet bijsturen om je oefening goed uit te voeren. En juist daardoor meer resultaat bereikt.

Na de 2e maand was mijn boven en onderlichaam een stuk gespierder dan voorheen. Mijn kracht was verder toegenomen, en voelde me eigen een stukken beter in me vel zitten. Mijn omgeving zag dit ook en kreeg dan ook aardig wat positieve reacties.

En ik kan je vertellen dat dit veel doet voor je zelfvertrouwen. En dat het gene wat je doet, goed doet.

Ik ben natuurlijk geen bodybuilder en dat wil ik absoluut ook niet worden. Maar ik moet toch zeggen dat ik aardig verrast ben door het boek. Niet alleen door alle aanwezig informatie, tips en oefeningen. Maar vooral door het resultaat.

Mijn conclusie over het Gespierde God handboek

In dit uitgebreide gespierde god review heb ik je meer vertelt wat ik van het boek vind en wat mijn persoonlijke ervaringen met het boek zijn.

Eerlijk gezegd ben ik aangenaam verrast door het Gespierde God boek. Tijdens het lezen ontdek je nieuwe informatie die je maar al te graag toepast tijdens je training. Ook merk je dat het boek niet zomaar even in elkaar is gezet, maar dat Glenn hier veel tijd en energie in heeft stoken.

Het bewijst dan ook dat hij een echte expert is in zijn vakgebied.

Ik ben dan ook van mening dat als je een gespierder en sterker lichaam wilt de gespierde god je hierbij helpt. Alleen verwacht niet dat je binnen enkele weken een gespierde god bent zoals de subtitel zegt. Een gespierd lichaam vraagt om hard werken, doorzettingsvermogen en consistentie.

En het Gespierde God boek helpt je daarbij.


Belangrijke Update 01-09-2021

Inmiddels is het al ruim 3 jaar geleden dat ik deze review heb geschreven. Waar het boek vroeger nog voor resultaten zorgde, is de informatie vandaag de dag achterhaalt en zijn er betere fitnessboeken verkrijgbaar (zie hieronder).

Ook de 2 bestelknoppen blijven een doorn in het oog. Zo zit je wanneer je besteld via de grote oranje knop gelijk vast aan een maandelijks afslank abonnement van 19,95. Dit is gezien de vele reacties die ik per mail heb mogen ontvangen niet duidelijk en het lijkt erop dat dit ook niet word aangepast.

Ik heb daarom dan ook besloten om de review van de Gespierde God van Glenn Goossens aan te passen en het e-book een negatieve beoordeling te geven.

Voordelen
 • Trainings en voedingsschema’s aanwezig en alle handvatten om ze ook zelf samen te stellen
Nadelen
 • Informatie in het boek is niet meer 100% actueel
 • Bevat hele lappen tekst en géén afbeeldingen
 • 2 verkoopknoppen waarbij je bij de grote vastzit aan een maandelijks afslank abonnement
 • Geen snelle manier om snel gespierd te worden, gezien de subtitel van het boek
 • Geen levenslange updates van het boek (ik heb ze nooit gekregen)

Een goed alternatief voor Gespierde God

Ben je op zoek naar een goed fitness boek om in vorm te komen? Het Spiermassa Protocol is een digitaal handboek met uitgebreide informatie over training, voeding, en supplementen. Daarnaast biedt het een handig stappenplan met daarin alle info die je nodig hebt om op de juiste manier te trainen. Verder geeft het protocol 12 weken trainingsschema’s voor 3, 4, 5-daagse trainingen per week om spiermassa op te bouwen.

Spiermassa Protocol voor mannen

Kies voor het Spiermassa Protocol

Als je spieren wilt opbouwen dan is het Spiermassa Protocol handboek perfect voor jou! Het staat vol met alles wat je nodig hebt om je doelen snel en efficiënt te bereiken. Begin vandaag nog door op de rode knop hieronder te klikken!

Over de auteur

Jelle

Hoi, mijn naam is Jelle en ik ben de oprichter van FitAddicted. Je ontdekt hier wekelijks tips, inspiratie, recepten en informatieve artikelen over onder meer sport, voeding en beter slapen die je hopelijk inspireren om positieve levensstijl veranderingen te maken. Wil je meer over me weten of over de website? Bekijk dan de “Over mij” pagina.

2 reacties op “Gespierde God Review (Glenn Goossens) 2024 update …”

 1. Door Kevin op 23 februari 2018

  Hey, ik wil je bedanken voor deze uitgebreide review. Ik heb dit e-book iets meer dan 1.5 maand geleden ook aangeschaft en gebruik het tijdens het fitnessen in de sportschool.
  Ik maak gebruik van het 4 daagse trainingsschema en ik moet zeggen dat het verschil in spiermassa nu echt zichtbaar begint te worden. Ook voel me eigen weer lekkerder in me vel zitten en barst ik weer van de energie. Ik kan gespierde god dan ook iedereen aanraden!

  1. Door Jelle op 23 februari 2018

   Hey Kevin,

   Wat super om te horen dat je met het Gespierde God boek goede resultaten boekt! Goed bezig!
   Ik zou zeggen, ga zo door en laat mij over een tijdje weten hoe het met je gaat.

   Groeten,
   Jelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *