Home » Blog » Gespierde God Review

Gespierde God Review

Eindelijk een goede manier om gespierd te worden?

Gemiddelde leestijd: 7 minuten
Jelle

Wanneer je op deze pagina terecht bent gekomen is de kans erg groot dat je op zoek bent naar meer informatie en ervaringen over het boek Gespierde God van Glenn Goossens.

Op verzoek van de vele website bezoekers kocht ik het digitale handboek. En wil ik door middel van deze review mijn eerlijke mening en ervaring met je delen.

Dus lees snel deze Gespierde God review verder!

Wie is de schrijver Glenn Goossens

Voordat ik wil beginnen met mijn review wil ik je eerst wat vertellen over wie Glenn Goossens precies is. Glenn is niet alleen de schrijver van het boek Gespierde God. Maar is ook nog eens de schrijver van het boek Strakke Buik Bijbel.

Daarnaast is hij ook nog eens een persoonlijke trainer en een gecertificeerd expert op het gebied van voeding. Inmiddels heeft Glenn dan ook al meer dan 1000 personen geholpen met afvallen, gezonder leven en een beter gevormd lichaam te krijgen.

Glenn zijn 3 belangrijke punten komen dan ook telkens terug in zijn methodes:

 1. Een goede training
 2. Eiwitrijke voeding
 3. Voldoende rust voor herstel

Verder plaats Glenn met regelmaat verschillende interessante artikelen en video’s op zijn eigen website. En is daarnaast ook nog eens een gastblogger op onder andere HappyHealthy.

Voor wie is het Gespierde God boek bestemd

Het antwoord op deze vraag is simpel. Iedereen (man of vrouw) die een mooier en strakker gevormd lichaam wilt hebben. En dat veel mensen dat tegenwoordig ook willen is natuurlijk wel logisch.

We besteden namelijk steeds meer tijd achter onze computers en gebruiken onze smartphones ook steeds meer, waardoor we steeds minder in beweging komen.

Je ziet het misschien ook wel in je eigen omgeving. Steeds meer mensen eten ongezond en worden “dik”. Terwijl een goed stevig gebouwd lichaam steeds en steeds minder wordt.

Dat het niet goed is weten we allemaal wel.

Maar als je een gezondere levensstijl wilt, dan zal je toch echt moeten gaan bewegen om aan je spiermassa te kunnen werken. Je voelt je dan niet alleen stukken fitter. Je krijgt ook nog eens veel meer kracht en je zelfvertrouwen stijgt enorm.

 

gespierde god

Mijn Gespierde God review en ervaringen

Zoals je al in de inleiding hebt kunnen lezen, kocht ik een aantal maanden geleden het Gespierde God boek. Maar voordat ik verder ga, wil ik je eerst graag meenemen met wat er precies gebeurd wanneer je het handboek aanschaft. En vertel ik je meer over de inhoud van het handboek.

Via de site van Glenn kocht ik het Gespierde God boek met daarbij de horende gratis bonussen. Na de betaling ontving ik vrijwel direct een e-mail met een dankwoord en een download link om het boek en de bonussen te kunnen downloaden.

Dat laatste is ideaal te noemen, want zo kon ik dan ook direct aan de slag met de informatie.

Inhoud

De Gespierde God bestaat uit de volgende producten

 1. Gespierde God boek
  Het boek bestaat uit 130 pagina’s vol met adviezen, oefeningen, trainings en voedingsschema’s. Glenn gaat ook in op de 3 eerder genoemde pijlers om zo het maximale resultaat te behalen.
 2. Bonus 1: Sensationeel Snel maar Gezond Afvallen
  In dit digitale handboek worden verschillende ongebruikelijke technieken verteld, waardoor je het verbrandingsproces met ongeveer 20% toeneemt.
 3. Bonus 2: Het Ultieme Afslank Videoprogramma
  Het videoprogramma bevat heleboel waardevolle video’s die vooral ingaan op gezonde voeding en sportoefeningen.

Verschillende schema’s en oefeningen

Ook krijg je toegang tot complete voedingsschema’s en trainingsschema’s. De schema’s zijn van uitstekende kwaliteit te noemen. Zo zijn alle trainingen en oefeningen die je moet uitvoeren uitgebreid beschreven. Hierdoor leer je namelijk precies hoe je de oefening op de juiste manier moet uitvoeren, zodat je het maximale uit je oefening kan halen.

Het is echter wel belangrijk dat je van te voren eerst goed bedenkt of je een beginner of gevorderd bent in het opbouwen van spiermassa. Want niet elke oefening is geschikt om te doen als een beginner. Je moet dus vooral eerst je eigen kracht ontwikkelen.

En daarom raadt Glenn dan ook aan om als beginner in het begin gebruik te maken van je eigen lichaamsgewicht. Hierdoor leg je namelijk een goede basis om je spieren voor te bereiden op het zware werk.

Daarnaast vind ik het belangrijk om te vertellen dat je veel van deze oefeningen thuis kunt uitvoeren (met of zonder dumbells / barbell). Dus je bent dan ook niet verplicht om een sportschool abonnement te nemen om een strak en een wel gevormd lichaam te krijgen. Al helpt het wel voor een beter resultaat.

Voeding

Ook wordt er uitgebreid geschreven over goede voeding in het boek. Het zijn geen langdradige stukken tekst. Maar een goede uitleg van wat de belangrijkste voedingstoffen zijn en waar ze allemaal inzitten. Daarnaast worden er tips gegeven over bijvoorbeeld:

 • Wat je wel en niet mag komen in de supermarkt
 • Hoe vaak je het beste kan eten op een dag
 • Wat je het beste vóór en ná de training kan eten
 • Hoe je eigen het beste kan hydrateren (belangrijk!)
 • Wat je moet eten om je metabolisme te versnellen, waardoor je sneller vet verbrand
Gespierde God FitAddicted.nl
Gespierde God FitAddicted.nl

Mijn ervaring

Een review zou geen review zijn als ik mijn eigen resultaten en ervaringen niet zou delen. Voordat ik begon met het handboek, was ik zo’n half jaar geleden gestopt met het trainen in de sportschool. Hierdoor had ik dus een ideaal startpunt om te gaan beginnen.

De eerste 2 weken heb ik me eigen vooral gericht op oefeningen waarbij ik gebruik maakte van mijn eigen lichaamsgewicht. Denk dan aan squatten, dippen, opdrukken enzovoort.  Ik had wel spierpijn, maar door me eigen te houden aan het voedingsschema uit het boek en door voldoende rust te nemen viel de spierpijn gelukkig mee.

Wat mij opviel na 2 weken is dat ik me eigen niet alleen fitter begon te voelen. Maar ik begon ook meer energie te krijgen en de kracht in mijn benen en armen was aardig toegenomen. Hierdoor gingen de oefeningen steeds gemakkelijker.

Daarom maakte ik week 3 gebruik van dumbells en een barbell om aan het echte zware werk te beginnen. De oefeningen waren zwaar en ik moest dan ook echt mijn best doen om de laatste paar herhalingen eruit te persen.

Een maand later…

… waren de verschillen dan ook duidelijk te zien. Mijn spieren begonnen meer af te tekenen dan voorheen. Vooral rondom mijn schouders en borst was er verrassend resultaat te zien. Aangezien het in de sportschool langer duurde voordat ik daar resultaat zag.

Dit had vooral te maken dat ik in de sportschool voornamelijk gebruik maakte van apparaten in plaats van losse gewichten. Volgens Glenn zorgen apparaten er namelijk voor dat je elke keer dezelfde eentonige beweging maakt. Terwijl je met losse gewichten continu moet bijsturen om je oefening goed uit te voeren. En juist daardoor meer resultaat bereikt.

Na de 2e maand was mijn boven en onderlichaam een stuk gespierder dan voorheen. Mijn kracht was verder toegenomen, en voelde me eigen een stukken beter in me vel zitten. Mijn omgeving zag dit ook en kreeg dan ook aardig wat complimenten. Ik kan je vertellen dat je zelfvertrouwen dan toeneemt. En dat het gene wat je doet, goed doet.

Ik ben natuurlijk geen bodybuilder en dat wil ik absoluut dan ook niet worden. Maar ik moet toch zeggen dat ik aardig verrast ben door het boek.

Ervaringen van andere gebruikers

Zoals ik al eerder aangaf in de Gespierde God Review is, dat ik aardig verrast ben door het handboek van Glenn Goossens. Niet alleen door beschreven oefeningen, maar vooral door het resultaat. Ik ben nog even opzoek gegaan naar andere ervaringen van gebruikers. En de volgende ervaringen komen dan ook van mensen die het handboek ook hebben gekocht:

“Hi Glenn,

Ja, de resultaten beginnen nu echt te komen. Sinds mijn selfie van 3 weken geleden zie ik al duidelijke verschillen. Ben opweg om die echte gespierde god te zijn… wat een naam ook, goed bedacht hoor!”

Patrick

“lof voor je boek, ben nu 6 weken bezig met je tips en schemas en wordt nu echt ripped man!”

Jurgen

“ongeveer 2 maanden was ik 15 kilo te zwaar, toen ben op zoek gegaan naar info op internet en kwam je boek tegen… jij hebt me dat extra duwtje in de rug gegeven. Super!”

Floris

gespierde god buikspieren

60 Dagen niet goed geld terug garantie

Net zoals vele andere digitale boeken kent het Gespierde God boek ook een 60 dagen niet goed geld terug garantie. Dit houdt dan in dat als je ontevreden bent, geen resultaat ziet of om welke andere reden dan ook niet tevreden bent met het programma, je zonder vragen je geld terug kan vragen.

Op deze manier loop je na mijn mening géén risico op een miskoop. En kun je namelijk alleen maar winnen.

Waar ik wel een beetje moeite mee heb is dat net zoals bij de Afslank Receptenbijbel bestelpagina de optie automatisch lidmaatschap voor het Ultieme Afslank Videoprogramma standaard aanstaat. Ik had liever gezien dat deze optie standaard uitstaat.

Het is natuurlijk aan jou de keuze of je gebruik wilt maken van de video’s. (ik heb zelf gekozen om dit niet te doen). Maar kies wel voor deze optie als je dan ook echt de video’s wilt gaan gebruiken. Wil je dit niet zorg dan ervoor dat het vinkje links bovenaan uitstaat.

Mijn Gespierde God conclusie

In deze Gespierde God review heb ik je geprobeerd te vertellen wat ik van het boek vind. En wat mijn persoonlijke ervaringen met dit handboek zijn.

Waarschijnlijk was het je de laatste hoofdstukken al opgevallen. Maar ik ben onder de indruk. Het boek is zeer compleet te noemen en is overduidelijk geschreven door iemand met veel kennis over de verschillende onderwerpen die in het boek worden behandeld. Zoals bijvoorbeeld supplementen en waar je op moet letten bij het gebruik ervan.

Je leert daarom dan ook nieuwe dingen en word je min of meer gedwongen om deze toe te passen. Het toepassen kan je natuurlijk in de fitnessschool doen. Maar ook gewoon thuis. Ik ben dan ook van mening, dat als wanneer je een sterker en gespierde lichaam wilt hebben dat de Gespierde God hier je absoluut bij gaat helpen.

Echter is het wel aan jou om gebruik te maken van alle gegeven informatie. Want met stil zitten en lezen bereik je niks 🙂 Dus gas erop en start vandaag nog!

Gespierde God Review

Wil jij nu ook net zoals vele andere dat strakker en een gespierder lichaam, maar dan op een natuurlijke manier? Dan raad ik van harte aan het Gespierde God boek aan. Klik nu op de rode knop voor een geheime kortingspagina!

Ga Direct Naar De Kortingspagina!

One response to “Gespierde God Review

 1. Hey, ik wil je bedanken voor deze uitgebreide review. Ik heb dit e-book iets meer dan 1.5 maand geleden ook aangeschaft en gebruik het tijdens het fitnessen in de sportschool.
  Ik maak gebruik van het 4 daagse trainingsschema en ik moet zeggen dat het verschil in spiermassa nu echt zichtbaar begint te worden. Ook voel me eigen weer lekkerder in me vel zitten en barst ik weer van de energie. Ik kan gespierde god dan ook iedereen aanraden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit interessant?

Meer artikelen

Klik op 1 van de categorieën en lees over verschillende interessante artikelen.