Gespierde God Review

Eindelijk een goede manier om gespierd te worden?

FitAddicted.nl - Jelle

Wanneer je op deze pagina terecht bent gekomen is de kans groot dat je opzoek bent naar reviews en ervaringen van het populaire Gespierde God boek van Glenn Goossens. Je bent dan ook niet de enige want het boek is aardig populair onder jongeren en het internet staat dan ook vol met positieve verhalen.

Maar is het digitale handboek nu echt zo goed zoals er beweerd word? En word je echt gespierd door de informatie die in het handboek staat?

Op verzoek van verschillende websitebezoekers kocht ik een aantal maanden geleden het digitale boek. En deel ik door middel door dit Gespierde God Review mijn mening en ervaringen met je.

Dus pak wat te drinken en lees snel verder!

Wie is Glenn Goossens

Glenn Goossens is niet alleen de schrijver van het digitale ebook Gespierde God. Maar is ook nog eens een persoonlijke trainer en een gecertificeerd expert op het gebied van voeding.

Inmiddels heeft Glenn dan ook meer dan 1000 personen geholpen met afvallen, gezonder leven en een beter gevormd lichaam te krijgen.

Verder plaats Glenn regelmatig op zijn website verschillende interessante artikelen en video’s over alles wat met gezondheid en het krijgen van spiermassa te maken heeft. Daarnaast is hij ook nog eens een actieve gastblogger op andere de website HappyHealthy.

Net zoals bij alle andere reviews die ik geschreven heb vind ik het belangrijk, dat wanneer ik een product of dienst koop dat het door een echt bedrijf geleverd word.

Vooral omdat er diverse garanties worden gegeven vind ik persoonlijk belangrijk dat ik de verkoper, in dit geval Glenn gemakkelijk kan bereiken. Gelukkig zijn de KVK en het BTW nummer en de contactgegevens duidelijk op de website te vinden. Dus dat is al een zeer goed begin.

Voor wie is het Gespierde God boek bestemd

gespierd bovenlichaam

Het antwoord op deze vraag is vrij simpel. Het boek is namelijk bestemd voor iedereen (man of vrouw) die graag een sterk en gespierd lichaam wilt hebben. En dat veel mensen dat tegenwoordig willen is wel te verklaren.

We besteden namelijk steeds meer tijd achter onze computer, console en smartphones waardoor we steeds minder in beweging komen. Je ziet het misschien ook wel in je omgeving.

Steeds meer mensen worden “dik” omdat ze ongezond eten en nauwelijks nog flink bewegen. Terwijl een goed stevig gebouwd lichaam steeds en steeds minder wordt.

En dat het niet goed is weten we allemaal wel. Je krijgt onder andere een verkeerde houding, last van je rug en je zelfvertrouwen daalt enorm.

Maar wanneer je een gezonde levensstijl en een stevig lichaam wilt, dan zal je toch echt moeten gaan trainen om aan je spiermassa te werken. Zo voel je jezelf niet alleen fitter, maar ervaar je ook meer kracht in je lichaam.

Tip: Stel je eens voor dat jij dat gespierde lichaam hebt wat je altijd al had willen hebben. Maak daarom net zoals vele andere sporters gebruik van het Gespierde God handboek. Ja, ik wil ook dat gespierde lichaam! >>

Wat heeft het boek Gespierde God je te bieden

gespiede god

Zoals je in de inleiding hebt gelezen is het Gespierde God een digitale handboek (PDF) van 130 pagina’s vol met adviezen, tips, oefeningen, training en voedingsschema’s. En het fijne is van dit PDF bestand is dat je het op verschillende apparaten kunt openen.

Hierdoor heb je het handboek altijd bij de hand wat vooral handig als je in de sportschool bent of thuis aan de slag gaat.

Wanneer je het handboek opent zie je direct een motiverende inleiding waarin Glenn aangeeft dat er in het boek vooral nadruk wordt gelegd op de juiste instelling. En dat het kweken van spieren een juiste combinatie is van 3 belangrijke factoren, namelijk:

 1. Een goede intensieve training
 2. Eiwitrijke voeding
 3. Voldoende rust en herstel

Een goede intensieve training is dus zeer belangrijk voor het opbouwen van spiermassa. Maar het gaat wel hand in hand met een goede eiwitrijke voeding en voldoende rust / herstel. Glenn geeft dan ook aan dat je alleen verantwoord snel spieren kan kweken als jij je echt nauwgezet houdt aan alle 3 de factoren.

Verschillende schema’s

Je krijgt in het handboek ook toegang tot complete voedingsschema’s en en een 3 + 4 daags trainingsschema. De schema’s zijn naar mijn mening van uitstekende kwaliteit. Daarnaast zijn alle handvatten aanwezig om zelf een schema samen te stellen.

Ook geeft Glenn aan dat je een schema moet zien als een soort groeidocument, dat je telkens weer moet bijstellen om jouw doelen te bereiken.

En dat is logisch want als je traint maak je vorderingen en om vorderingen te blijven maken zul je op den duur zwaarder moeten gaan trainen.

Daarnaast zijn alle trainingen en oefeningen die je moet uitvoeren uitgebreid en tot in detail beschreven, waardoor je precies leert om het maximale uit de oefening te halen.

Ben je een beginner of gevorderd

Maar het is wel belangrijk dat je van te voren eerst goed nadenkt of je een beginner of gevorderd bent in het opbouwen van spiermassa. Want als beginner is nog niet elke oefening is geschikt. Je moet eerst je kracht opbouwen voordat je aan het zwaardere werk kan beginnen.

Glenn raadt daarom dan ook in het handboek aan om als beginner eerst gebruik te maken van je eigen lichaamsgewicht in plaats van machines.

Je kracht is namelijk verre van optimaal en wanneer je spieren de last niet kunnen dragen loop je kans op vervelende blessures.

Het gespierde god boek helpt beginners dan ook om de juiste adviezen en oefeningen te geven waardoor je eerst een goede basis opbouwt en je spieren voorbereid op het zwaardere werk.

Ben je al gevorderd met het kweken van spieren? Dan kan je direct met het handboek aan de slag met het zware werk, zoals bankdrukken deathliften de military press enzovoort.

Daarnaast vind ik het belangrijk om te vertellen dat je veel de oefeningen die je in de Gespierde God handboek staan beschreven thuis kunt uitvoeren (met of zonder dumbells / barbell).

Dus je bent dan ook niet verplicht om een sportschool abonnement te nemen om een strak en een wel gevormd lichaam te krijgen. Maar als helpt het wel voor een sneller en beter resultaat.

Voeding

Naast trainingsschema’s en oefenschema’s wordt er in het Gespierde God boek ook zeer uitgebreid geschreven over voeding en over voedingssupplementen.

Het zijn geen langdradige stukken tekst. Maar een goede en diepgaande uitleg van wat de belangrijkste voedingsstoffen (eiwitten, complexe koolhydraten en goede vetten) zijn, waarom je ze nodig hebt en waar ze allemaal inzitten.

Snel gespierd worden doe je namelijk niet door alleen maar te trainen. Het is namelijk een combinatie van fitness, eten, juiste vochtbalans en rust.

Daarnaast geeft Glenn verschillende informatie en tips over bijvoorbeeld:

 • Wat je wel en niet mag kopen in de supermarkt
 • Hoe vaak je het beste kan eten op een dag
 • Wat je het beste vóór en ná een training kan eten
 • Hoe je jezelf het beste kunt hydrateren (belangrijk en wordt ook vaak vergeten!)
 • Wat je moet eten om je metabolisme te versnellen, waardoor je sneller vet verbrand
Gespierde God FitAddicted.nl
Gespierde God FitAddicted.nl

 

2 Gratis Digitale Bonussen

Wanneer je het gespierde god boek koopt krijg je direct toegang tot 2 gratis digitale bonussen. De bonussen bestaan uit:

 • Het Sensationeel Snel maar Gezond Afvallen, een extra handboek met daarin een aantal ongebruikelijke technieken waardoor je verbrandingsproces van vet met 20% toeneemt
 • Het Ultieme Afslank Video Programma bevat een heleboel waardevolle video’s die vooral ingaan op gezonde voeding en sportoefeningen

Ervaringen van andere gebruikers

Voordat ik begin met mijn review over het Gespierde God handboek wil ik eerst een aantal reacties van andere gebruikers met je delen. De volgende ervaringen komen dan ook van gebruikers die met succes gebruik hebben gemaakt of nog steeds gebruik maken van al de informatie uit het Gespierde God PDF boek.

“Hi Glenn,

Ja, de resultaten beginnen nu echt te komen. Sinds mijn selfie van 3 weken geleden zie ik al duidelijke verschillen. Ben opweg om die echte gespierde god te zijn… wat een naam ook, goed bedacht hoor!”

Patrick

“lof voor je boek, ben nu 6 weken bezig met je tips en schemas en wordt nu echt ripped man!”

Jurgen

“ongeveer 2 maanden was ik 15 kilo te zwaar, toen ben op zoek gegaan naar info op internet en kwam je boek tegen… jij hebt me dat extra duwtje in de rug gegeven. Super!”

Floris

“Ik ben nu 4 weken bezig met dit boek en ik moet zeggen dat mijn vetpercentage is gedaald. Ik zie er gespierder uit en ook is mijn zelfvertrouwen toegenomen. Ik blijf hiermee doorgaan zodat ik in de zomer mijn doelen hebt bereikt! Ik raad het anderen ook aan die opzoek zijn naar een mooier en strakker lichaam.”

Errol

Mijn Gespierde God review en ervaringen

Een review zou geen review zijn als ik mijn eigen resultaten en ervaringen niet zou delen. Voordat ik begon met het Gespierde God handboek, was ik zo’n half jaar geleden gestopt met het trainen in de sportschool.

Hierdoor had ik dus een ideaal startpunt om te beginnen.

En omdat het een flinke tijd geleden is dat ik nog actief fitnesste had ik ervoor gekozen om de eerste 2 weken gebruik te maken van de oefeningen waarbij ik mijn eigen lichaamsgewicht gebruikte.

Niet alleen omdat ik me spieren wilde voorbereiden op het zware werk, maar ook omdat ik vervelende blessures wilde voorkomen.

De oefeningen bestonden vooral uit me eigen optrekken, dippen, opdrukken en squatten. Ik had aardig wat spierpijn (vooral in mijn benen, en rug), maar door me eigen te houden aan het voedingsschema en door voldoende goede rust te nemen viel de spierpijn uiteindelijk gelukkig mee.

Wat mij vooral opviel na 2 weken dat ik me eigen niet alleen fitter voelde. Maar ik kreeg ook weer meer kracht in mijn armen en benen waardoor oefeningen steeds gemakkelijker gingen. Een leuk detail: mijn rug / houding ging er ook op vooruit.

Vanaf week 3 gebruikte ik dumbells en een barbell om aan het echte zware werk te beginnen. En dat heb ik gemerkt! De oefeningen waren zodanig zwaar dat ik dan ook ontzettend me best moest doen om de laatste paar herhalingen echt eruit te persen.

Een maand later…

… waren de verschillen dan ook duidelijk te zien. Mijn spieren begonnen meer af te tekenen dan voorheen. Vooral rondom mijn schouders en borst was er verrassend resultaat te zien. Aangezien het in de sportschool langer duurde voordat ik daar resultaat zag.

Dit heeft vooral te maken dat ik in de sportschool voornamelijk gebruik maakte van apparaten in plaats van losse gewichten. Volgens Glenn zorgen apparaten er namelijk voor dat je elke keer dezelfde eentonige beweging maakt.

Terwijl je met losse gewichten continu moet bijsturen om je oefening goed uit te voeren. En juist daardoor meer resultaat bereikt.

Na de 2e maand was mijn boven en onderlichaam een stuk gespierder dan voorheen. Mijn kracht was verder toegenomen, en voelde me eigen een stukken beter in me vel zitten. Mijn omgeving zag dit ook en kreeg dan ook aardig wat positieve reacties.

En ik kan je vertellen dat dit veel doet voor je zelfvertrouwen. En dat het gene wat je doet, goed doet.

Ik ben natuurlijk geen bodybuilder en dat wil ik absoluut ook niet worden. Maar ik moet toch zeggen dat ik aardig verrast ben door het boek. Niet alleen door alle aanwezig informatie, tips en oefeningen. Maar vooral door het resultaat.

Mijn conclusie over het Gespierde God handboek

gespierde god brede rug

In deze Gespierde God review heb ik je geprobeerd te vertellen wat ik van het boek vind. En wat mijn eigen persoonlijke ervaringen met dit handboek zijn.

Waarschijnlijk was het je de laatste hoofdstukken al opgevallen. Maar ik ben onder de indruk. Het boek is zeer compleet te noemen en is overduidelijk geschreven door iemand met veel kennis over de verschillende onderwerpen die in het boek worden behandeld.

Zoals bijvoorbeeld waar je op moet letten wanneer je supplementen, zoals multivitamines of aminozuren wilt gebruiken maar ook hoe je gemotiveerd blijft.

Je leert daarom dan ook nieuwe dingen en word je min of meer gedwongen om deze nieuwe dingen toe te passen. Het toepassen kan je natuurlijk in de fitnessschool doen. Maar ook gewoon thuis (wat ik heb gedaan.

Ik ben dan ook van mening, dat als wanneer je een sterker en gespierde lichaam wilt hebben dat het Gespierde God handboek hier je absoluut bij gaat helpen.

En wist je ook dat het hebben van een gespierd en stevig lichaam verschillende gezondheidsvoordelen met zich meeneemt? Denk maar eens bijvoorbeeld aan:

 • Betere houding
 • Betere bescherming van je organen
 • Zorgt voor sterkere gewrichten en spieren
 • Meer uithoudingsvermogen en spierkracht
 • Veel meer zelfvertrouwen

Het enige waar ik een beetje moeite mee heb is dat net zoals bij de Afslank Receptenbijbel bestelpagina de optie automatisch lidmaatschap voor het Ultieme Afslank Videoprogramma standaard aanstaat. Ik had liever gehad dat deze optie standaard uitstaat, maar je gelukkig kan je het met 1 simpele muisklik uitzetten.

Het is natuurlijk aan jou de keuze of je gebruik wilt maken van de video’s. (ik heb zelf gekozen om dit niet te doen, het boek biedt immers alle informatie die je nodig hebt). Maar kies wel voor deze optie als je dan ook echt de video’s wilt gaan gebruiken. Wil je dit niet zorg dan ervoor dat het vinkje links bovenaan uitstaat.

Gespierde God boek kopen

Wil je door mijn gespierde god review ook gebruik maken van dit populaire handboek? Maak dan gebruik van de onderstaande rode kortingsknop. Het is misschien een kleine investering, maar dit digitale handboek geeft jou wel de informatie en de oefeningen die je nodig hebt.

Daarnaast krijg je bij het Gespierde God boek net zoals vele andere digitale boeken een 60 dagen niet goed geld terug garantie. Dit betekent dat als je ontevreden bent, geen resultaat ziet of om welke andere reden dan ook niet tevreden bent met het programma, je zonder vragen je geld kan terug vragen.

Zo loop je naar mijn mening géén risico op een miskoop. En kan je namelijk alleen maar winnen. Ik durf dan ook te beweren dat als je gebruikt maakt van deze informatie dat jij dat sterke en gespierde lichaam krijgt.

Maar toch is het aan JOU om gebruik te maken van alle informatie uit het boek. Want met stil zitten en lezen bereik je niks ? dus gas erop en start vandaag nog aan jouw shredded lichaam.

Gespierde God Review

Wil jij nu ook net zoals vele andere dat strakker en een gespierder lichaam, maar dan op een natuurlijke manier dat wel werkt? Dan raad ik van harte aan het Gespierde God boek aan. Klik nu op de rode knop voor een geheime kortingspagina!

Ga Direct Naar De Kortingspagina!

2 responses to “Gespierde God Review

 1. Door Kevin op februari 23, 2018

  Hey, ik wil je bedanken voor deze uitgebreide review. Ik heb dit e-book iets meer dan 1.5 maand geleden ook aangeschaft en gebruik het tijdens het fitnessen in de sportschool.
  Ik maak gebruik van het 4 daagse trainingsschema en ik moet zeggen dat het verschil in spiermassa nu echt zichtbaar begint te worden. Ook voel me eigen weer lekkerder in me vel zitten en barst ik weer van de energie. Ik kan gespierde god dan ook iedereen aanraden!

  • Door Jelle op februari 23, 2018

   Hey Kevin,

   Wat super om te horen dat je met het Gespierde God boek goede resultaten boekt! Goed bezig!
   Ik zou zeggen, ga zo door en laat mij over een tijdje weten hoe het met je gaat.

   Groeten,
   Jelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere bezoekers bekeken ook

Meer artikelen

Klik op 1 van de categorieën en ontdek meer interessante artikelen.