Ga naar de inhoud
Droog Trainen Protocol Vrouwen boek review

Droog Trainen Protocol Vrouwen Review: Het handboek voor een mooi gevormd lichaam?

Door Jelle

Overweeg je het populaire Droog Trainen Protocol Vrouwen boek te kopen van Henry en Rinus van de Droog Trainen Academie? Of ben je op zoek naar een manier om af te vallen en te werken aan een slanker en strakker lichaam? Dan is dit handboek misschien wel iets voor jou.

In deze Droog Trainen Protocol Vrouwen review vertel ik je wie Henry en Rinus zijn, nemen we samen door wat het programma je heeft te bieden en geef ik je mijn persoonlijke mening over dit populaire programma.

Zit je er klaar voor? Lees dan snel verder.

Tip van Jelle: Dankzij de Droog Trainen Academie en FitAddicted krijg je tijdelijk toegang tot een unieke kortingsactie. Door gebruik te maken van rode knop wordt de korting direct verwerkt en voorkom je dat je elders meer betaald.

Wie zijn Henry en Rinus van de Droog Trainen Academie?

Henry en Rinus van Droog Trainen Academie

Henry en Rinus zijn de mannen achter het online platform Droog Trainen Academie en achter het Droog Trainen Protocol Vrouwen programma.

Beide mannen hebben dankzij hun werk en achtergrond bij defensie en de politie jarenlang ervaring opbouwt op het gebied van sport en fysieke fitheid. (voor het gehele verhaal, raad ik je aan om deze pagina te lezen)

Wanneer ik review schrijf, vind ik zelf belangrijk dat een dienst of een product door een bedrijf geleverd word. Vooral, omdat er diverse garanties en claims worden gegeven vind ik het belangrijk dat ik makkelijk in contact kan komen met één van de beide heren.

(Zelf heb ik meerdere keren via de mail contact gehad met Rinus. Binnen enkele uren nadat ik mijn vragen had verstuurd kreeg ik netjes antwoord)

Daarnaast kon ik op Google geen enkele negatieve reacties van vinden van vrouwen die gebruik hebben gemaakt van het digitale handboek.

Zakelijk gezien lijkt de Droog Trainen Academie helemaal in orde. Het bedrijf is netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Helmond en op de hoofdwebsite vind je alle belangrijke informatie om contact op te nemen.

Ik kan dan ook niet anders concluderen dat de Droog Trainen Academie te vertrouwen is en dat het persoonlijk contact goed verloopt.

Wat heeft het Droog Trainen Protocol Vrouwen boek je te bieden?

Droog Trainen Protocol Vrouwen Voedingshandboek
Droog Trainen Protocol Vrouwen Trainingshandboek

Het Droog Trainen Protocol Vrouwen programma bestaat uit twee verschillende digitale handboeken met in totaal meer dan 100 pagina’s aan informatie over voeding en training.

Openen we bijvoorbeeld het boek over voeding dan krijgen we direct te maken met een – naar mijn mening – een sterke inleiding.

Hierin geven Henry en Rinus aan dat motivatie en consistentie belangrijk zijn. Ook ontdek je hoe je met tegenslagen om gaat en hoe je bijvoorbeeld het beste omgaat met meningen van anderen om enkele voorbeelden te noemen die worden beschreven.

Onthoud dit. Jij wilt iets bereiken. Kijk jezelf in de spiegel aan en zeg tegen jezelf dat je het gaat doen. Je gaat je doel bereiken.

Droog Trainen Academie

De 6 fundamenten voor een slanker en sterker lichaam

Het Droog Trainen Protocol Vrouwen voedingshandboek neemt je stapsgewijs mee door 6 verschillende en uitgebreide belangrijke fundamenten.

In onze huidige maatschappij willen we er maar al te goed uit zien, maar omdat we op momenten té gehaast zijn is ons lichaam niet de eerste prioriteit. Het is daarom belangrijk om eerst prioriteiten te stellen aan wat belangrijk is en wellicht iets minder van onze aandacht verdient.

De aandacht moet volgens Henry en Rinus dan ook liggen op de basis. Want hier valt namelijk 95% van het resultaat te bereiken. De overige 5% kun je volgens Henry en Rinus besteden aan de details die – als de basis goed is – het kleine verschil kunnen maken.

Het is dan ook belangrijk dat je weet welke essentiële fundamenten jouw resultaat geven en welke fundamenten dit resultaat versterken. De fundamenten die in het handboek worden beschreven zijn:

 • Volharding
 • Energiebalans
 • Macronutriënten
 • Micronutriënten
 • Maaltijdtiming
 • Supplementen

De kracht van krachtsport

In het 2e digitale handboek (training) vertellen Henry en Rinus meer over op welke manieren je als vrouw het beste traint, hoe je vet verliest met behoud van spiermassa of spiermassa opbouwt, terwijl je vet verbrand.

Eén van de onderwerpen die in het 2e boek besproken wordt is krachttraining in combinatie met cardio en waarom cardio alleen niet voldoende is.

Nu vinden veel vrouwen het woord krachttraining in eerste instantie “eng” en denken gelijk aan grote spieren. Henry en Rinus geven dan ook direct aan dat je als vrouw je géén zorgen hoeft te maken om super gespierd te worden.

Vrouwen hebben namelijk veel minder testosteron dan mannen, waardoor je als vrouw veel minder spiermassa aanmaakt zoals bij mannen het geval is. Dit is dan ook wetenschappelijk bewezen volgens diverse studies [1, 2] .

Een ander onderwerp wat ik al eerder op deze website heb aangehaald in het artikel “fitness tips voor vrouwen” is het nemen van voldoende rust.

Men zegt ook wel dat het nemen van rust ook gelijk staat aan groeien. En dat klopt, want door voldoende rust te nemen, zorgt je lichaam ervoor dat het zich kan herstellen en je spieren de tijd geven om te groeien en sterker te worden [3, 4]. Dit wordt ook wel supercompensatie genoemd.

Droog Trainen Protocol Vrouwen ervaringen

Voor meer informatie over het Droog Trainen Protocol Vrouwen en resultaten: bekijk dan deze pagina >>

12 Weken trainingsprotocol

Naast de 2 handboeken krijg je bij het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen ook toegang tot een printbare 12 weken trainingsprotocol. Dit trainingsprotocol is een 12 weken full body workout schema dat bestaat uit 3 verschillende opbouwfases op basis van kracht en cardiotraining, waarbij je elke keer progressief opbouwt.

Body Weight Protocol

Naast de 2 handboeken en het 12 weken trainingsprotocol krijg je ook nog eens toegang tot een ander handig handboek + schema voor wanneer je geen toegang hebt tot een sportschool. Dan is dit programma speciaal voor jou bedoeld.

Met dit programma volg je namelijk het Droog Trainen Protocol programma en haal je het maximale uit je oefeningen terwijl je de oefeningen thuis uitvoert. Met dit trainingsprogramma hoef je dan ook géén gebruik te maken van fitness attributen, maar alleen van je eigen lichaamsgewicht.

Het schema is gebaseerd op de 12 weken trainingsprotocolschema, maar er wordt wel aangeraden om je zelf en je lichaam te blijven uitdagen zodat je meer resultaat bereikt.

Objectief Progressie Meten

Het laatste handboek bij het Droog Trainen Protocol Vrouwen programma is het Object Progressie Meten handboek. Dit is een speciaal boek dat is geschreven voor mensen die serieuze fysieke doelen hebben en serieuze resultaten willen behalen. Het meten van bepaalde parameters is dan ook essentieel.

In het boek wordt dan ook uitgelegd wat je moet meten en waarom, zodat je een duidelijk idee hebt van je progressie.

3 Gratis digitale bonussen

macronutrientencalculator

Bij aanschaf van het Droog Trainen Protocol Vrouwen boek krijg je direct toegang tot drie digitale bonussen die bestaan uit:

 1. Handige Macrocalculator – hiermee bereken je precies de startwaardes voor je voedingsplan. Met deze waardes en de informatie uit het handboeken ga je zelfstandig aan de slag.
 2. Verschillende EXTRA trainingsschema’s voor THUIS en voor in de sportschool – Je ontvangt niet alleen trainingsschema’s voor 3, 4 en 5 dagen per week voor in de sportschool. Maar ook nog eens een extra vierdaagse schema voor vrouwen die thuis trainen (geen fitness materialen voor nodig)
 3. Toegang tot het Droog Trainen Academie Support groep – ontmoet andere vrouwen en mannen die elkaar helpen, ondersteunen en motiveren zodat jij aan je doelen blijft werken.

Voor wie is het Droog Trainen Protocol Vrouwen boek bestemd?

Het Droog Trainen Protocol Vrouwen boek is voor iedere (jonge) vrouw bedoelt die graag op een gezonde en goede manier vetmassa wilt verliezen en tegelijkertijd wilt werken aan een strakker en sterker lichaam. Maar het programma is ook zeer geschikt voor mensen die zich weer fitter willen voelen.

Wat zeggen andere over Droog Trainen Protocol Vrouwen?

Zoals ik in de inleiding van deze review al heb aangegeven is het handboek op dit moment ontzettend populair. Maar voordat ik mijn conclusie met jullie deel wil ik eerst nog enkele afzonderlijke reviews plaatsen van dames die met succes gebruik hebben gemaakt / of nog steeds gebruik maken van het droog trainen protocol vrouwen boek.

Laat ik als eerste beginnen met een video testimonial

Mijn conclusie over Droog Trainen Protocol Vrouwen

Mijn conclusie is dat het Droog Trainen Protocol Vrouwen programma alle elementen en informatie bevat om op een verantwoordelijke en goede manier vet te verliezen en tegelijkertijd te werken aan strakker en sterker lichaam.

Wat ik absoluut een mooie toevoeging vind is het Body Weight Protocol handboek. In dit handboek worden diverse oefeningen beschreven die je thuis kunt uitvoeren. En het fijne is dat bij de oefeningen uitleg wordt gegeven aan de hand van video’s zodat je precies weet hoe je de oefening moet uitvoeren.

De handboeken lezen op een pc of smartphone makkelijk weg. De informatie is in hapklare brokken verdeeld zodat de informatie makkelijk te begrijpen is en ter gelijkertijd makkelijk weg leest.

Kijk ik naar de trainingsschema’s dan vind ik dat deze duidelijk genoeg zijn. Ze geven duidelijk weer welke oefeningen je moet uitvoeren, hoeveel sets, hoeveel herhalingen en hoe lang je rust moet houden. Daarnaast kun je ook nog aantekeningen toevoegen.

Voordelen
 • Een overzicht programma met alle informatie dat wetenschappelijk onderbouwd is
 • Maar ook gebaseerd is op persoonlijke ervaringen
 • Thuis trainen is mogelijk (zonder gewichten en dergelijken)
 • Bijhorende trainingsschema’s voor thuis en sportschool
 • Volledig programma voor krachttraining en voeding
 • Zelfstandig aan de slag
 • Je zelfvertrouwen en motivatie nemen aanzienlijk toe
Nadelen
 • Geen fysieke boeken (maar dit kan voor sommige ook een voordeel zijn)

Droog Trainen Protocol Vrouwen kopen (unieke korting)

Zoals je in de conclusie hebt kunnen lezen is de Droog Trainen Protocol Vrouwen een ideaal programma voor beginners en gevorderden.

Sport je al in een sportschool of thuis, maar zie je nog geen of onvoldoende resultaat? Wil je afvallen en tegelijkertijd werken aan een strakker en sterker lichaam? Dan raad ik van harte het Droog Trainen Protocol Vrouwen programma aan.

Ik durf zelfs te beweren dat als jij goed gebruik maakt van alle aanwezige informatie, de fitnessschema’s nauwkeurig volgt dat je na enkele weken al resultaat ziet.

Alleen het is nu aan jou om de eerste stap te zetten.

Het droog trainen protocol vrouwen programma is helaas niet in de winkel te koop. Maar wanneer je op de rode knop in het blauwe vak hieronder klikt krijg je via FitAddicted.nl direct toegang tot het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen.

Een ander fijn voordeel is dat Henry en Rinus een 90 dagen niet goed geld terug garantie geven. Dit houdt in dat als je niet tevreden bent over het boek, of als je geen resultaten behaalt je zonder problemen je geld kunt terug vragen.

Heb je na het lezen nog vragen of wil je meer weten over het digitale handboek? Laat dan onderaan op de pagina een berichtje achter.

Droog Trainenen Protocol Vrouwen

Krijg nu ook een mooi gevormd en sterk lichaam

Wil je ook een mooi gevormd en sterk lichaam? Maak dan gebruik van het Droog Trainen Protocol Vrouwen programma. De onderstaande rode knop geeft je direct toegang tot een unieke FitAddicted.nl korting en voorkomt dat je via andere teveel betaald.

Over de auteur

Jelle

Hoi, mijn naam is Jelle en ik ben de oprichter van FitAddicted. Je ontdekt hier wekelijks tips, inspiratie, recepten en informatieve artikelen over onder meer sport, voeding en beter slapen die je hopelijk inspireren om positieve levensstijl veranderingen te maken. Wil je meer over me weten of over de website? Bekijk dan de “Over mij” pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *