Strakke Buik Bijbel Review

Dé manier om een platte en strakke buik te krijgen?

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
FitAddicted.nl - Jelle

Wanneer je op deze pagina terecht bent gekomen dan ben je waarschijnlijk op zoek naar reviews en ervaringen over het populaire Strakke Buik Bijbel boek van de bekende schrijver Oscar Helm.

Maar is dit handboek nu echt zo goed zoals andere beweren? En zorgt het boek er echt voor dat je die platte en slanke buik krijgt?

In deze Strakke Buik Bijbel Review vertel ik je wie de schrijver is, nemen we samen door wat het boek te bieden heeft en vertel ik je mijn persoonlijke ervaringen met dit recepten en oefeningenboek.

Dus ga er goed voor zitten en lees snel verder!

Wie is Oscar Helm

Oscar HelmOscar Helm is naast de schrijver van de Afslank Receptenbijbel ook de schrijver van de Strakke Buik Bijbel. Oscar staat vooral bekend onder de naam Oscar Helmstater. Maar omdat mensen problemen hebben om zijn achternaam goed uit te spreken heeft Oscar ervoor gekozen om zijn af te korten naar Oscar Helm.

Niet alleen is Oscar een schrijver, maar is hij ook een (dieet) psycholoog, een afslankcoach en een voedingsdeskundige. En sinds april 2017 is hij ook nog eens een gediplomeerd orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur.

Maar Oscar is vooral bekent van de website Happyhealthy.nl. Op deze website geeft hij samen met zijn team verschillende tips en schrijft zelf ook productreviews. Daarnaast komen er regelmatig interessante onderwerpen langs op zijn YouTube kanaal.

Wanneer ik een review schrijf over een product of dienst, vind ik het belangrijk dat deze door een bedrijf word geleverd. Vooral omdat er verschillende garanties worden gegeven vind ik het persoonlijk belangrijk dat ik de verkoper gemakkelijk kan bereiken.

Gelukkig zijn dan ook de KvK gegevens evenals het BTW nummer eenvoudig op de website te vinden. En ook rechtstreeks contact opnemen is mogelijk. Dus dat is al een zeer goed begin.

Wat heeft de Strakke Buik Bijbel je te bieden

Het strakke buik bijbel boek bestaat uit 2 vormen. Namelijk de digitale versie die vooral ontzettend handig is voor je telefoon of tablet. En de hardcover versie. Het leuke is ook dat als je kiest voor de hardcover versie je de digitale versie er gratis bij krijgt.

Wanneer je het boek opent valt het direct op dat het mooi is vorm gegeven. Je ziet namelijk direct de inhoudsopgave en een goede inleiding. In deze inleiding geeft Oscar aan dat vetverbranding en het kwijtraken van buikvet een complex onderwerp is.

Maar dat dit vooral komt door een overweldigende aanbod van tegenstrijdige informatie over afvallen. En laat dit er nu juist net ervoor zorgen dat mensen afhaken en hun gezonde doelstellingen niet bereiken.

Verder bevat het boek niet alleen veel belangrijke informatie, maar ook nog eens 50 verschillende recepten voor in de ochtend, middag en avond. Daarnaast wordt er bij elk recept een prachtige foto weergegeven zodat je weet hoe het recept eruit ziet.

Ook wordt er op een duidelijke manier uitgelegd wat je gaat maken, welke ingrediënten je nodig hebt en krijg je tips hoe je lekker kunt variëren waardoor je nooit het gevoel krijgt dat een recept eentonig begint te worden.

12 Veel gemaakte fouten

Zoals hierboven is aangegeven bevat het Strakke Buik Bijbel boek ontzettend veel informatie. Zo neemt het handboek je stapsgewijs mee door 8 verschillende, maar zeer belangrijke hoofdstukken die je gelezen moet hebben om een strakke en platte buik te krijgen.

Zo wordt er in het eerste hoofdstuk gesproken over “Dé 12 veel gemaakte fouten” waarin Oscar aangeeft dat 1 van de meest belangrijkste redenen waarom mensen hun doelstellingen niet halen met afvallen is, omdat ze géén idee hebben wat ze nu eigenlijk moeten doen.

Want wanneer je wilt afvallen en buikvet wilt verliezen zal de focus niet alleen op bewegen en fitnessen moeten liggen. Maar ook wat je eet en hoeveel je eet.

Dit geeft Oscar dan aan de hand van een Amerikaanse studie dan ook aan. Deze studie heeft namelijk uitgewezen dat je door sporten en cardio niet drastisch veel zal afvallen. Maar ook dat veel mensen die sporten het aantal calorieën dat ze verbranden overschatten. Daarnaast denken veel mensen ook dat ze door calorieën tellen kunnen afvallen.

Dit is gedeeltelijk waar.

Want wanneer je focust op het tellen van calorieën verlies je alles wat te maken heeft met gezonde voeding uit het oog. Denk maar eens aan vitamines, mineralen etc.

Wist je ook dat gezonde vetten veel calorieën bevatten. En toch vetverbranding kunnen stimuleren en je eetlust doen verminderen?

Oefeningen

In het handboek wordt ook informatie gegeven over welke buikspieren er zijn en hoe je deze het beste kunt trainen. Wat ik zelf fijn vind is dat de oefeningen en informatie word uitgelegd door middel van afbeeldingen. Dit maakt het namelijk stukken duidelijker waarover het precies gaat.

Zo is het belangrijk dat je zoveel mogelijk samengestelde oefeningen evenals buikspieroefeningen gaat doen. Want juist op deze manier train je meerdere spiergroepen tegelijkertijd en verbrand je meer calorieën en isoleer je de buikspieren.

Daarnaast worden de buikspieroefeningen die je moet uitvoeren uitgebreid en duidelijk beschreven. Hierdoor weet je precies hoe je deze moet uitvoeren. Het is ook belangrijk dat je beseft dat je je buikspieren niet anders moet behandelen dan de rest van spiergroepen.

Betekent dit dat je jezelf dan helemaal suf moet trainen?

NEE!

Je moet niet teveel sporten want dan overbelast je jezelf. Je moet je buikspieren dan ook alleen maar intens trainen op dagen dat ze aan de beurt zijn. En laat ze herstellen op de andere dagen.

Volgens de Strakke Buikbijbel van Oscar hoef je dan ook niet meer dan 3×20 minuten per week je buikspieren te trainen. De oefeningen zijn zelfs thuis uit te voeren, waardoor je géén duur sportschoolabonnement hoeft te hebben.

Strakke Buik Bijbel Buikspieren

7 Gratis digitale bonussen

Wanneer je de Strakke Buik Bijbel aanschaft krijg je krijg je toegang tot 7 gratis digitale bonussen. De bonussen bestaan uit de volgende producten:

 1. Bonushoofdstuk 1: 6 Trainingsschema’s
  De trainingsschema’s zijn voor verschillende niveaus samengesteld. Je kunt namelijk kiezen uit 2 beginner, 2 intermediate en 2 gevorderde schema’s. De schema’s zijn zo samengesteld dat ze vetverbranding stimuleren en dat je de oefeningen thuis kunt uitvoeren.
 2. Bonushoofdstuk 2: Voedingsschema’s
  De voedingsschema’s in het handboek zorgen ervoor dat je alles op de juiste manier eet. Zo hoef jij je niet druk te maken wat je wel en wat je niet mag eten. Het gaat om verschillende weekmenu’s van 4 weken. Je krijgt namelijk recepten voor je ontbijt, tussendoortjes, lunch en avondeten.
 1. Bonushoofdstuk 3: Strakke billen
  Wie droomt niet van stevige en strakke billen? In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe je op een gemakkelijke manier en snelle manier stevige en strakke billen kunt krijgen.
 2. Bonus hoofdstuk 4: Strakke benen
  Strakke en sterke bovenbenen ziet iedereen wel zitten. Het is niet alleen aantrekkelijk, maar het is ook nog eens belangrijk om vervelende blessures te voorkomen. In dit hoofdstuk krijg je de beste oefeningen voor het versterken van je beenspieren.
 3. Bonus hoofdstuk 5: Strakke huid
  Het hebben van een gezonde huid zorgt ervoor dat je er stralend eruit ziet en daardoor lekker in je vel zit. In dit hoofdstuk geeft Oscar je diverse tips hoe jij kan afrekeningen met cellulite.
 4. Bonus hoofdstuk 6: Vetrol vrij
  Love handles, je kent ze waarschijnlijk wel. Vetrolletjes die boven je spijkerbroek uitsteken. Dit is helaas ook 1 van de eerste plekken waar lichaamsvet word opgeslagen. In dit hoofdstuk worden verschillende waardevolle oefeningen behandeld om eindelijk van de vetrolletjes af te komen.
 5. Het ultieme Afslank Programma
  De laatste bonus bestaat uit verschillende video’s met waardevolle tips die je kunt gebruiken om je doelen sneller te behalen. Er worden maandelijks nieuwe video’s aan het programma toegevoegd.Deze video’s zijn de eerste maand gratis. Daarna volgt er een abonnement van 12 maanden waarbij je 19.95 per maand voor betaald. Het is alleen aan jou de keuze of je van deze bonus gebruik wilt maken. Het is namelijk géén verplichting!

Voorbeeld recepten uit het Strakke Buik Bijbel boek

Hieronder vind je een aantal heerlijke recepten die uit de digitale versie van de Strakke Buik Bijbel komen.

Strakke Buik Bijbel Kokosontbijt Recept
Strakke Buik Bijbel Banana Yoghurt Recept
Strakke Buik Bijbel banaanpannenkoeken met gezonde rode saus

Voor wie is het Strakke Buik Bijbel handboek bestemd

De strakke buik bijbel van Oscar is voor elke vrouw of man bestemd die graag op een gezonde en vooral op een verantwoorde manier een platte en strakke buik wilt hebben.

Een groot probleem bij veel dieetboeken is dat je vaak opzoek moet naar speciale ingrediënten en daardoor vaak specifieke winkels moet, omdat ze niet bij een normale supermarkt verkrijgbaar zijn. En daarbij komt nog eens dat veel van die speciale ingrediënten prijzig zijn.

Dit is niet het geval bij de Strakke Buik Bijbel!

Alle ingrediënten die je nodig hebt voor de recepten zijn verkrijgbaar bij elke supermarkt. Daarnaast is het ook aan te raden om vooral ingrediënten te kopen waarbij géén toegevoegde suikers in zit.

Koop daarom wanneer het kan dan ook de biologische varianten van een product om zo het meest puur te eten. En door gebruik te maken van alle handige informatie die in het handboek is te vinden ga je je eigen niet alleen fitter voelen. Je gaat er ook gezonder erdoor uit zien.

Het afslank proces

Want wat je namelijk ga doen is je oude eetpatroon zo aan te passen waardoor je gezonder en bewuster gaat eten. Met als resultaat dat je géén tekorten krijgt aan vitamines en mineralen of dat je een hongergevoel krijgt.

Dat laatste komt door het handboek zich onder andere richt op het eten van vezels. En laten deze vezels van groente, fruit, noten, zaden en graanproducten er nu net ervoor zorgen dat je verzadigd gevoel krijgt.

Het leuke van dit afval proces vind ik dat je de strakke buik bijbel een “Alles-mag” maaltijd op een zelf gekozen dag mag eten. Dit betekent dat je 6 dagen in de week bezig bent met een gezond dieet en het volgen van je gekozen trainingsschema. Maar dat je op de 7e dag in principe vrij bent om zelf een keuze te maken wat je die dag wilt gaan eten.

Hierdoor blijft het afslank proces stuk gemakkelijker vol te houden. En het fijne is nog wel dat je jezelf dus ook niet schuldig hoeft te voelen erdoor. Volgens Oscar moet je het namelijk zien als een natuurlijk onderdeel van je dieet waar je wekelijks 1 dag vanaf mag stappen.

Wat zeggen andere over de Strakke Buik Bijbel

Het handboek is op het moment van schrijven ontzettend populair. Maar toch wil ik een aantal afzonderlijke en eerlijke reviews plaatsen van mensen die met succes gebruik hebben gemaakt van de informatie en de oefeningen uit de strakke buik bijbel om zo hun strakke buik te krijgen.

“Ik geloofde eerst niet dat ik zo snel zo veel resultaat zou halen. Toch is het mij gelukt en geniet ik nog iedere dag van mijn mooie buik!!”

Liesbeth 29 jaar

“Hoi Oscar, Ik volg je gezondheidsblogs al een tijdje en was dan ook zeer verrast toen ik hoorde dat ik je nieuwe boek als een van de eerste mocht lezen. In het verleden heb ik meerdere pogingen gedaan om af te vallen, helaas met weinig resultaat. De kilo’s bleven maar terug komen. Ik was dan ook wat sceptisch, maar eerlijk is eerlijk, mijn blijvende afslank resultaten dankzij je boek zijn in je voordeel.

Wat ik zo fijn vind aan je boek is dat het praktisch en helder is beschreven. Je hebt me ook laten inzien dat niets is wat het lijkt als het gaat om voeding en afvallen. Ik begrijp nu waarom het me maar niet lukte om een strakkere buik te krijgen. Dankjewel Oscar!! ik ben heel tevreden (ruim 8,5 kg kwijt!) en raad dit boek dan ook zeker aan voor iedereen die wilt afvallen en op zoek is naar een strakkere buik. Aan iedereen die dit leest: heel veel succes!! groetjes”

Esther 43 jaar

“Ik was meer dan 30 kilo te zwaar.Ook al heb ik misschien iets langer dan 6 weken gedaan over mijn transformatie weet ik zeker dat ik het niet zonder jou buikspieren oefeningen had kunnen doen…. THANK YOU Oscar. Je bent echt een held.”

Bram 38 jaar

Mijn conclusie over de Strakke Buik Bijbel

Iets meer dan 2.5 maand geleden ben ik aan de slag gegaan met het handboek. Na de eerste week begon voelde ik me eigen fitter en gezonder te voelen. Dit kwam niet alleen door de oefeningen die ik volgens de schema’s moest uitvoeren. Maar vooral door de recepten in het handboek. (Geroosterde tonijn met tomatensalsa is héérlijk!)

Aangezien ik redelijk vaak onderweg ben kan ik de extra energie goed gebruiken. En het ik moet zeggen dat het ook goed helpt op momenten wanneer je last heb van stress.

Tijdens de 2e week had ik het idee dat mijn buik en dan vooral mijn vetrolletjes minder begonnen te worden. Ik merkt het vooral doordat mijn broeken minder strak zaten.

Een maand later…

… stond ik versteld van de resultaten die heb bepaald met behulp van de Strakke Buik Bijbel. Mijn vetrolletjes zijn nagenoeg helemaal verdwenen, zijn mijn buikspieren zichtbaarder en ben ik een stuk zelfverzekerder geworden.

Inmiddels ben ik dan ook ruim 5 kilo afgevallen aan vetmassa.

Ik ben dan ook van mening dat de Strakke Buik Bijbel van Oscar dan ook alle elementen bevat om op een verantwoordelijke en een sportieve manier een platte en strakke buik te krijgen. Dit komt vooral door de aanwezige informatie die je dwingt om anders te gaan denken over sporten en eten. Het dieet is na mijn mening evenals de buikspieroefeningen goed uit te houden.

Strakke Buik Bijbel kopen (+ geheime kortingslink)

Wil je een strakke buik en heb je in het verleden al verschillende dingen geprobeerd? Dan raad ik aan om de Strakke Buik bijbel te kopen.

Want wanneer je op de rode knop hieronder klikt, dan kan je de digitale variant inclusief de bonussen voor 39,97 euro kopen. Wil je de hardcover variant dan betaal je daarvoor een tientje meer, maar dan heb je ook direct toegang tot de digitale versie.

Ik begrijp dat het een kleine investering is, maar het er wel 1 die ervoor zorgt dat jij je slanke buik terug krijgt. Want voor dit bedrag krijg je praktische informatie, oefeningen en 50 verschillende recepten. En je kunt ook nog eens de zelfde dag aan de slag.

Wat ik ook een fijn voordeel vind is dat je een 60 dagen niet goed geld terug garantie hebt. Dit betekent dat wanneer je niet tevreden bent over hebt boek of je resultaten, je zonder problemen je geld kan terug vragen. Je loopt dus hierdoor géén enkel risico.

Heb je vragen over dit handboek, over mijn strakke buik bijbel review of wil je met andere lezers je resultaten delen? Laat het dan hieronder weten, dan probeer ik er zo snel mogelijk op terug te komen!

Strakke Buik Bijbel Review

Wil jij ook weer die strakke, stralende platte buik waardoor je weer zelfverzekerd bent? Koop dan Strakke Buik Bijbel boek door middel van knop hieronder!

Ga Direct Naar De Kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit interessant?

Meer artikelen

Klik op 1 van de categorieën en lees over verschillende interessante artikelen.