Jelle Damen
Leestijd: 4 minuten

Veel mensen vragen zich af wat het beste fitness boek voor vrouwen en mannen is en waarmee je resultaat boekt. En gek is dat niet, want wie wilt er nu tegenwoordig niet gespierder, gezonder of fitter eruit zien?

In dit artikel ontdek de 5 beste fitness boeken voor vrouwen en mannen van dit moment. Meer weten? Lees dan vooral snel verder.

1. My Shredded Lifestyle

My Shredded Lifestyle boek

Het My Shredded Lifestyle boek is een nieuw fitness lifestyle boek Merijn Schoeber. Merijn is bekend van zijn populaire YouTube Kanaal en zijn wereldwijde online coaching platform Student Aesthetics.

In My Shredded Lifestyle neemt Merijn je stapsgewijs mee door 11 verschillende en uitgebreide hoofdstukken (waaronder oefeningen, recepten, en de MYSL-methode) waarbij Merijn uitlegt hoe je je huidige levensstijl aanpast naar een gezondere levensstijl. De focus van dit fitness boek ligt dan ook op het aanpassen van je voedingspatroon en je mindset.

Voordelen My Shredded Lifestyle

 • 7 Stappen plan voor een slanker en gespierder lichaam
 • Voortgangslogboek
 • Gebaseerd op wetenschap en persoonlijke ervaringen van Merijn
 • Voedings- en trainingsschema’s voor vrouwen en mannen
 • Gemakkelijke recepten

Klik en bekijk nu het My Shredded Lifestyle handboek >>

2. Droog trainen protocol voor mannen

Droog trainen protocol voor mannen

Het Droog Trainen Mannen protocol is geschreven door de eigenaren (Henry en Rinus) van de Droog Trainen Academie, een online kenniscentrum over fitness. Zo is Henry van Es een oud marinier die zich al enkele jaren volledig heeft toegelegd op fitness en een gezonde lifestyle.

Het Droog trainen mannen protocol is een digitaal lespakket wat bestaat uit verschillende Pdf’s en Excel bestanden. Je komt meer te weten hoe je zelf eenvoudig een persoonlijke voedingsschema maakt en ontdek je verschillende trainingsschema’s die je kunt uitprinten of op je telefoon zet.

Daarnaast krijg je ook nog eens praktische voedingstips, trainingstips en leer je de juiste manier om je voortgang te meten.

Voordelen Droog Trainen Protocol voor Mannen

 • Geschikt voor zowel beginners als voor gevorderde
 • Volledig programma voor krachttraining en voeding
 • Inzicht in je dagelijkse caloriegebruik
 • Uitleg op welke manieren je het effectiefst traint voor maximaal resultaat

Bekijk nu Droog trainen Protocol voor mannen handboek >>

3. Droog trainen protocol voor vrouwen

Droog trainen protocol vrouwen

Droog trainen dat ook wel onder sporters cutten wordt genoemd is een manier van trainen en eten dat gericht is op het verlagen van je vetpercentage, maar met behoud van je spiermassa waardoor je spieren zichtbaarder worden.

Het Droog Trainen Vrouwen Protocol is ongeveer hetzelfde als de mannelijke variant. Je komt meer te weten over de methode van Henry en Rinus om je vetpercentage op je gezonde manier te verlagen, krijg je meer inzicht in je dagelijkse calorieverbruik en is alle informatie zo gemaakt dat je zelfstandig aan de slag gaat.

Voordelen Droog Trainen Protocol voor Vrouwen

 • Geschikt voor zowel beginners als gevorderde
 • Volledig programma voor krachttraining en voeding
 • Inzicht in je dagelijkse caloriegebruik
 • Je ontdekt op welke manier je het effectiefst traint

Klik en ontdek meer over dit populaire programma voor vrouwen >>

4. Killerbody

Killerbody - Beste fitness boek voor vrouwen

De schrijver van het Killerbody boek is Fajah Lourens. In maar liefst 12 weken verspreid over drie fases helpt Fajah je om gewicht te verliezen, en fit te worden dankzij een goed voedingsplan en een intensief trainingsschema. Het handboek bestaat uit 207 pagina’s aan informatie, trainingsschema’s, voedingsschema’s en meer om een sterk en slank lichaam te krijgen.

Ook krijg je toegang tot verschillende recepten, kom je meer te weten over de juiste oefeningen en vertelt Fajah je alles over voeding.

Voordelen Killerbody

 • Geschreven door een echte ervaringsdeskundige …
 • … en op basis van wetenschappelijke feiten
 • Geschikt voor beginners als gevorderden
 • Toegang tot verschillende fitnessschema’s, voedingsschema’s
 • 12 weken dieetplan

Klik en bekijk het Killerbody Dieet handboek >>

5. Spiermassa Protocol Mannen

Spiermassa Protcol Beste fitness boek mannen

Het Spiermassa Protocol Mannen is het derde handboek wat Henry en Rinus van de Droog Trainen Academie hebben geschreven. Het handboek is een digitaal lespakket wat onder andere bestaat uit hoe je op een goede en effectieve manier werkt aan je spieropbouw. Daarnaast krijg je ook toegang tot een stappenplan waarin je meer komt te weten hoe je moet trainen, eten en je progressie meet.

Als laatste krijg je ook nog eens toegang tot 12 weken trainingsschema’s en een handige macrocalculator.

Voordelen Spiermassa Protocol Mannen

 • Geschikt voor zowel beginners als voor gevorderde
 • Alles in 1 pakket om je spieropbouw te maximaliseren
 • Toegang tot 3, 4 of 5 daagse trainingsschema’s voor 12 weken
 • Inzicht in je dagelijkse caloriegebruik

Klik nu voor meer informatie over het Spiermassa Protocol handboek >>

Tot slot: beste fitness boeken van 2020

In dit artikel heb je meer gelezen over de beste fitness boeken voor vrouwen en mannen. Heb je in het verleden geprobeerd om gewicht te verliezen, spieren te krijgen of fitter te worden zonder resultaat? Dan raad ik je aan om aan de slag te gaan met 1 van de top 5 fitness boeken die hierboven zijn benoemd. Heb je vragen hebben over 1 van de fitness boeken, stel ze dan onderaan in dit artikel.

De 5 beste fitness boeken voor vrouwen en mannen
Jelle Damen

Hoi, mijn naam is Jelle en ik ben de oprichter van FitAddicted. Je ontdekt hier wekelijks tips, inspiratie, recepten en informatieve artikelen over onder meer sport, voeding en beter slapen die je hopelijk inspireren om positieve levensstijl veranderingen te maken. Wil je meer over me weten of over de website? Bekijk dan de “Over mij” pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *