5 Fitness boeken voor mannen en vrouwen …

... waarmee je resultaat boekt

FitAddicted.nl - Jelle

Veel mensen vragen zich af wat momenteel nu het beste fitness boek of het beste fitness boek over krachttraining is waarmee je resultaat boekt. En gek is dat niet, want wie wilt er nu tegenwoordig niet gespierder, gezonder of fitter eruit zien?

In dit artikel ontdek de 5 beste fitness boeken voor mannen en vrouwen van dit moment. Meer weten? Lees dan vooral snel verder.

1. My Shredded Lifestyle

My Shredded Lifestyle boek

Het My Shredded Lifestyle boek is een nieuw fitness lifestyle boek Merijn Schoeber. Merijn is bekend van zijn populaire YouTube Kanaal en zijn wereldwijde online coaching platform Student Aesthetics.

In My Shredded Lifestyle neemt Merijn je stapsgewijs mee door 11 verschillende en uitgebreide hoofdstukken (waaronder oefeningen, recepten, en de MYSL methode) waarbij Merijn uitlegt hoe jij je huidige levensstijl aanpast naar een gezondere levensstijl. De focus van dit fitness boek ligt dan ook op het aanpassen van je voedingspatroon en je mindset.

Voordelen My Shredded Lifestyle

 • 7 Stappen plan voor een slanker en gespierder lichaam
 • Voortgangslogboek
 • Gebaseerd op wetenschap en persoonlijke ervaringen van Merijn
 • Voedings en trainingsschema’s voor mannen en vrouwen
 • Gemakkelijke recepten

Meer weten over My Shredded Lifestyle? Of wil je met het handboek aan de slag? Klik dan op de rode knop hieronder!

Krijg nu toegang tot het My Shredded Lifestyle Handboek

2. Droog trainen protocol voor mannen

Droog trainen protocol voor mannen

Het Droog Trainen Mannen protocol is geschreven door de eigenaren (Henry en Rinus) van de Droog Trainen Academie, een online kenniscentrum over fitness. Zo is Henry van Es een oud marinier die zich al enkele jaren volledig heeft toegelegd op fitness en een gezonde lifestyle.

Het Droog trainen mannen protocol is een digitaal lespakket wat bestaat uit verschillende PDF’s en Excel bestanden. Zo ontdek je alle informatie die je nodig hebt om heel eenvoudig je persoonlijke voedingsschema te maken, een handig trainingsschema’s die je uit kunt printen of op je telefoon kunt zetten

Daarnaast krijg je ook nog eens praktische voedingstips, trainingstips en ontdek je op welke manier je het beste je voortgang kunt meten.

Voordelen Droog Trainen Protocol voor Mannen

 • Geschikt voor zowel beginners als voor gevorderde
 • Volledig programma voor krachttraining en voeding
 • Inzicht in je dagelijkse caloriegebruik
 • Uitleg op welke manieren je het effectiefst traint voor maximaal resultaat

Wil je meer weten over dit populaire handboek? Klik dan op de rode knop hieronder voor alle informatie

Bekijk nu het Droog Trainen Protocol voor Mannen

3. Droog trainen protocol voor vrouwen

Droog trainen dat ook wel onder sporters cutten wordt genoemd is een manier van trainen en eten dat gericht is op het verlagen van je vetpercentage, maar met behoud van je spiermassa waardoor je spieren zichtbaarder worden.

Het Droog Trainen Vrouwen Protocol is ongeveer hetzelfde als de mannelijke variant. Je ontdekt met de methode van Henry en Rinus om je vetpercentage op je gezonde manier te verlagen, inzicht te krijgen in je dagelijkse calorieverbruik en is alle informatie die je krijgt is zo gemaakt dat je zelf 100% zelfstandig aan de slag kunt gaan.

Voordelen Droog Trainen Protocol voor Vrouwen

 • Geschikt voor zowel beginners als gevorderde
 • Volledig programma voor krachttraining en voeding
 • Inzicht in je dagelijkse caloriegebruik
 • Je ontdekt op welke manier je het effectiefst traint

Eindelijk dat strak en sterker lichaam wat je altijd al wilde hebben? Dankzij de rode knop hieronder krijg je toegang tot dit handboek!

Krijg nu toegang tot het DTP voor Vrouwen

4. Sterk & Gespierd 

De schrijver van het digitale fitness boek Sterk & Gespierd is Nick Fennema. Nick heeft de studie bewegingswetenschappen afgerond en is naast personal trainer ook een powerlifting coach bij de krachtsport vereniging Northside Barbell. Ook is Nick een A-klasse Fitness atleet en winnaar van de Enercup 2015.

Het handboek bestaat uit 150 pagina’s aan informatie waarbij Nick je vertelt op welke manier je zo effectief mogelijk een sterk en een gespierd lichaam krijgt.

Ook krijg je toegang tot een oefeningenbibliotheek met duidelijke stap voor stap video-instructies van alle fitness oefeningen die Nick behandeld. Zo weet je precies hoe je met trainen en vervelende blessures voorkomt.

Voordelen Sterk & Gespierd

 • Geschreven door een echte ervaringsdeskundige …
 • … en op basis van wetenschappelijke feiten
 • Geschikt voor beginners als gevorderden
 • Toegang tot verschillende fitnessschema’s

Meer weten het over Sterk & Gespierd handboek? Klik dan op de knop hieronder voor alle belangrijke informatie.

Ja, ik wil meer weten over dit handboek

5. De Fit-Methode 

De FIT Methode

De Fit-Methode is een stappenplan verwerkt in een handboek naar een fit, gespierder en een sterker lichaam voor mannen en vrouwen. De methode is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en geschreven door 19 experts (personal coaches, diëtisten, psychologen en bewegingswetenschappers zoals Nick Fennema) van de website FIT.nl

Het fitness boek bestaat uit meer dan 300 pagina’s en bevat uitgebreide informatie over alles wat met fitter en gezonder te maken heeft. Zo geeft het onder andere antwoorden op praktische vragen, maar bevat het ook een duidelijk beschreven stappenplan en advies voor 3 concrete doelen, namelijk: spieropbouw, vetverlies en fitter worden.

Daarnaast ontvang je 3 maanden lang motiverende e-mails die je helpen om je doelen te bereiken en kun je als je vragen hebt of tegen problemen aanloopt advies vragen aan de mensen van FIT.nl.

Voordelen Fit-Methode

 • Uitgebreide informatie over slanker, gespierder en fitter worden
 • Gericht op de praktijk
 • Flexibel en persoonlijk programma
 • Geschikt voor mannen en vrouwen
 • Informatie is op wetenschap gebaseerd
 • De app is super handig als je ondersteunt wilt worden bij je dieet

Wil jij ook een fit, gespierder en sterker lichaam? Maak dan gebruik van de populaire Fit-Methode van de bekende website fit.nl

Ja, ik wil ook een fit, gespierder en sterker lichaam!

Tot slot: het beste fitness boek van 2019

In dit artikel heb je meer gelezen over de beste fitness boeken voor mannen en vrouwen. Heb je in het verleden geprobeerd om gewicht te verliezen, spieren te krijgen of fitter te worden zonder resultaat? Dan raad ik je aan om aan de slag te gaan met 1 van de top 5 fitness boeken die hierboven zijn benoemd. Mocht je vragen hebben over 1 van de fitness boeken, stel ze dan onderaan in dit artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere bezoekers bekeken ook

Meer artikelen

Klik op 1 van de categorieën en ontdek meer interessante artikelen.