5 Beste Fitness boeken voor vrouwen en mannen …

... waarmee je resultaat boekt

Jelle Damen

Veel mensen vragen zich af wat het beste fitness boek of het beste fitness boek over krachttraining is en waarmee je resultaat boekt. En gek is dat niet, want wie wilt er nu tegenwoordig niet gespierder, gezonder of fitter eruit zien?

In dit artikel ontdek de 5 beste fitness boeken voor vrouwen en mannen van dit moment. Meer weten? Lees dan vooral snel verder.

1. My Shredded Lifestyle

My Shredded Lifestyle boek

Het My Shredded Lifestyle boek is een nieuw fitness lifestyle boek Merijn Schoeber. Merijn is bekend van zijn populaire YouTube Kanaal en zijn wereldwijde online coaching platform Student Aesthetics.

In My Shredded Lifestyle neemt Merijn je stapsgewijs mee door 11 verschillende en uitgebreide hoofdstukken (waaronder oefeningen, recepten, en de MYSL-methode) waarbij Merijn uitlegt hoe je je huidige levensstijl aanpast naar een gezondere levensstijl. De focus van dit fitness boek ligt dan ook op het aanpassen van je voedingspatroon en je mindset.

Voordelen My Shredded Lifestyle

 • 7 Stappen plan voor een slanker en gespierder lichaam
 • Voortgangslogboek
 • Gebaseerd op wetenschap en persoonlijke ervaringen van Merijn
 • Voedings- en trainingsschema’s voor vrouwen en mannen
 • Gemakkelijke recepten

Klik en bekijk nu het My Shredded Lifestyle handboek >>

2. Droog trainen protocol voor mannen

Droog trainen protocol voor mannen

Het Droog Trainen Mannen protocol is geschreven door de eigenaren (Henry en Rinus) van de Droog Trainen Academie, een online kenniscentrum over fitness. Zo is Henry van Es een oud marinier die zich al enkele jaren volledig heeft toegelegd op fitness en een gezonde lifestyle.

Het Droog trainen mannen protocol is een digitaal lespakket wat bestaat uit verschillende Pdf’s en Excel bestanden. Je komt meer te weten hoe je zelf eenvoudig een persoonlijke voedingsschema maakt en ontdek je verschillende trainingsschema’s die je kunt uitprinten of op je telefoon zet.

Daarnaast krijg je ook nog eens praktische voedingstips, trainingstips en leer je de juiste manier om je voortgang te meten.

Voordelen Droog Trainen Protocol voor Mannen

 • Geschikt voor zowel beginners als voor gevorderde
 • Volledig programma voor krachttraining en voeding
 • Inzicht in je dagelijkse caloriegebruik
 • Uitleg op welke manieren je het effectiefst traint voor maximaal resultaat

Bekijk nu Droog trainen Protocol voor mannen handboek >>

3. Droog trainen protocol voor vrouwen

Droog trainen protocol vrouwen

Droog trainen dat ook wel onder sporters cutten wordt genoemd is een manier van trainen en eten dat gericht is op het verlagen van je vetpercentage, maar met behoud van je spiermassa waardoor je spieren zichtbaarder worden.

Het Droog Trainen Vrouwen Protocol is ongeveer hetzelfde als de mannelijke variant. Je komt meer te weten over de methode van Henry en Rinus om je vetpercentage op je gezonde manier te verlagen, krijg je meer inzicht in je dagelijkse calorieverbruik en is alle informatie zo gemaakt dat je zelfstandig aan de slag gaat.

Voordelen Droog Trainen Protocol voor Vrouwen

 • Geschikt voor zowel beginners als gevorderde
 • Volledig programma voor krachttraining en voeding
 • Inzicht in je dagelijkse caloriegebruik
 • Je ontdekt op welke manier je het effectiefst traint

Bekijk en bestel het Droog Trainen Protocol voor vrouwen >>

4. Sterk & Gespierd 

e-book Sterk en Gespierd van Nick Fennema

De schrijver van het digitale fitness boek Sterk & Gespierd is Nick Fennema. Nick heeft de studie bewegingswetenschappen afgerond en is naast personal trainer ook een powerlifting coach bij de krachtsport vereniging Northside Barbell. Ook is Nick een A-klasse Fitness atleet en winnaar van de Enercup 2015.

Het handboek bestaat uit 150 pagina’s aan informatie waarbij Nick je vertelt op welke manier je een sterk en een gespierd lichaam krijgt.

Ook krijg je toegang tot een oefeningenbibliotheek met duidelijke stap-voor-stap-video-instructies van alle fitness oefeningen die Nick behandeld. Zo weet je precies hoe je met trainen en vervelende blessures voorkomt.

Voordelen Sterk & Gespierd

 • Geschreven door een echte ervaringsdeskundige …
 • … en op basis van wetenschappelijke feiten
 • Geschikt voor beginners als gevorderden
 • Toegang tot verschillende fitnessschema’s

Klik nu voor meer informatie over het handboek Sterk en Gespierd >>

5. De Fit-Methode 

De FIT Methode

De Fit-Methode is een stappenplan verwerkt in een handboek naar een fit, gespierder en een sterker lichaam voor vrouwen en mannen. De methode is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en geschreven door 19 experts (personal coaches, diëtisten, psychologen en bewegingswetenschappers zoals Nick Fennema) van de website FIT.nl.

Het fitness boek bestaat uit meer dan 300 pagina’s en bevat uitgebreide informatie over alles wat met fitter en gezonder te maken heeft. Zo geeft het antwoorden op praktische vragen, bevat het een duidelijk beschreven stappenplan en advies voor 3 concrete doelen, namelijk: spieropbouw, vetverlies en fitter worden.

Je ontvangt ook 3 maanden lang motiverende e-mails die je helpen om je doelen te bereiken en als je vragen hebt of tegen problemen aanloopt heb je de mogelijkheid om advies te vragen aan de mensen van FIT.nl.

Voordelen Fit-Methode

 • Uitgebreide informatie over slanker, gespierder en fitter worden
 • Gericht op de praktijk
 • Flexibel en persoonlijk programma
 • Geschikt voor vrouwen en mannen
 • Informatie is op wetenschap gebaseerd
 • De app is super handig als je ondersteunt, wilt worden bij je dieet

Klik en ontdek alles over het Fit-Methode handboek >>

Tot slot: beste fitness boeken van 2019

In dit artikel heb je meer gelezen over de beste fitness boeken voor vrouwen en mannen. Heb je in het verleden geprobeerd om gewicht te verliezen, spieren te krijgen of fitter te worden zonder resultaat? Dan raad ik je aan om aan de slag te gaan met 1 van de top 5 fitness boeken die hierboven zijn benoemd. Heb je vragen hebben over 1 van de fitness boeken, stel ze dan onderaan in dit artikel.

De 5 beste fitness boeken voor vrouwen en mannen
FitAddicted.nl - Jelle Damen

Hoi, mijn naam is Jelle en ik ben de oprichter van FitAddicted. Je ontdekt hier wekelijks tips, inspiratie, recepten en informatieve artikelen over onder meer sport, voeding en beter slapen die je hopelijk inspireren om positieve levensstijl veranderingen te maken. Wil je meer over me weten of over de website? Bekijk dan de “Over mij” pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen

Klik op 1 van de categorieën en ontdek meer interessante artikelen.