Koolhydraatarm 50 Dagen Programma Review

Is dit receptenboek echt zo goed zoals word beweerd?

Gemiddelde leestijd: 8 minuten

Waarschijnlijk heb je er wel eens iets gelezen of gehoord over een koolhydraatarm dieet. En dat is niet zo heel erg vreemd, want zo’n dieet is momenteel populair. Maar het koolhydraatarm 50 dagen programma van Niels Bosman gaat nog een stapje verder dan de traditionele koolhydraatarme diëten.

Echter is mijn vraag of dit koolhydraatarm receptenboek echt zo goed is zoals andere beweren.

Ik kocht een aantal maanden geleden het 50 dagen dieetboek en ging op onderzoek uit. Dus lees snel verder.

Wat is een koolhydraatarm dieet

Voordat ik wil beginnen met mijn koolhydraatarm 50 dagen programma review, wil ik je eerst graag vertellen wat een koolhydraatarm dieet precies in houdt.

Koolhydraatarm is eigenlijk géén dieet, maar een verandering van je levensstijl. Je beperkt namelijk de hoeveelheid bewerkte koolhydraten. En je vervangt deze weer met goede vetten en eiwitten uit onbewerkte producten zoals fruit, groente en peulvruchten.

Door zoveel mogelijk van deze slechte koolhydraten probeert te weren ontstaat er een verandering in je energiebalans en vetpercentage. En laat deze verandering er nu net voor zorgen dat je begint met afvallen en gezonder gaat leven.

Naast de voordelen als het gaat om afvallen zijn der dus een aantal voordelen. Zo blijft je bloedsuikerspiegel op pijl, heb je géén last meer van een opgeblazen gevoel en krijg je genoeg goede koolhydraten binnen via fruit, groeten, en andere onbewerkte plantaardige producten.

Wil je eens een koolhydraatarm recept proberen? Probeer dan eens mijn koolhydraatarme eiersalade recept!

Voordelen van een koolhydraatarme levensstijl

Als we het geheel samenvatten dan heeft een koolhydraatarme levensstijl de volgende voordelen:

 1. Zeer stabiele bloedsuikerspiegel
 2. Geen energiedipjes meer na een maaltijd
 3. Door verzadiging weinig tot géén hongergevoel meer
 4. Gemakkelijker vol te houden dan een traditionele dieet
 5. Effectiever dan verschillende vetarme diëten
 6. Je gaat vet verbranden

Wie is Niels Bosman

Waarschijnlijk heb je de naam Niels Bosman wel eens op internet voorbij zien komen. Niels is namelijk de bedenker en de schrijver van het koolhydraatarm 50 dagen programma.

Daarnaast is Niels ook nog eens eigenaar van de succesvolle website makkelijkafvallen.eu. Op deze website deelt hij regelmatig informatie over verschillende zaken die te maken hebben met afvallen en gezond.

Niels Bosman
Niels Bosman

Niels vindt namelijk een gezond en gelukkig leven belangrijk. Daarom heeft hij dan voor andere mensen een toegankelijk programma ontwikkelt om op een verantwoordelijke manier af te vallen.

Wanneer ik een review schrijf over een product of dienst vind ik zeer belangrijk of de aanbieder betrouwbaar is en de dat ik de aanbieder gemakkelijk kan bereiken.

Na wat zoekwerk op Google kom ik geen vreemde dingen tegen over Niels Bosman. Wat ik wel tegen kwam zijn vele positieve ervaringen van mensen die het koolhydraatarm 50 dagen programma hebben gebruikt.

Daarnaast beantwoordt Niels dagelijks vele vragen op zijn Facebookpagina van mensen die gebruik maken van zijn koolhydraatarme receptenboek en geeft hij verder nog verschillende tips.

Kijk ik naar zijn website, dan zijn KvK en BTW nummer duidelijk op de contact pagina te vinden. Ik kan dan ook alleen maar concluderen dat Niels Bosman te vertrouwen is.

Wat heeft het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma je te bieden

Het koolhydraatarm 50 dagen programma is een digitale handboek (PDF) wat je op verschillende apparaten, zoals smartphones, tablets of computer kan openen.

Het handboek bestaat uit 113 pagina’s en wanneer je het digitale handboek opent zie je dat er veel tijd eraan besteed is.

Zo is elk recept voorzien van een prachtige foto, worden de benodigde ingrediënten en de voedingswaardes per recept netjes weergegeven. Met als resultaat dat het handboek een bijzondere nette en duidelijke uitstraling heeft.

Niels laat ook door middel van zijn 50 dagen dieet boek zien dat je een aanpassing van je levensstijl en het overgaan tot koolhydraatarm, gezonde vetten en eiwitrijke voeding niet betekent dat je saaier of ingewikkeld moet gaan eten.

6 Belangrijke pijlers

Hij probeert namelijk samen met zijn programma jou zover te krijgen dat je op een gemakkelijke manier anders gaat eten, waarbij je jezelf prettig voelt. Om dit te bereiken maakt Niels gebruik van zijn 6 belangrijke pijlers, namelijk:

1. Afvallen zonder te sporten

Heel veel mensen denken bij afvallen dat ze uren in de sportschool aanwezig moeten zijn en der eigen helemaal suf moeten sporten. ONZIN! Bij een koolhydraatarm dieet heb je namelijk de keuze of je dat wilt doen.

Want wanneer je gebruik maakt dit koolhydraatarme receptenboek werk je automatisch al aan een slanker lichaam omdat je geen slechte koolhydraten meer binnen krijgt. Maar is het echter wel belangrijk dat je dan wel alle stappen uit handboek volgt.

2. Minder kans op honger

De weekmenu’s die in dit handboek staan beschreven bestaan uit 6 verschillende eetmomenten verspreid over de dag. Ze zijn namelijk onderverdeeld in 3 maaltijden en 3 tussendoortjes.

Tussen deze maaltijden zit ongeveer 2.5 tot 3 uur. Dit heeft als doel dat je minder honger zult hebben en ook géén neiging meer hebt om naar een ongezonde snack te grijpen.

3. Eenvoudige recepten

De recepten zijn eenvoudig klaar te maken en kosten daarnaast weinig tijd om te bereiden. Bij elk gerecht staat een duidelijke beschrijving en de producten die je ervoor nodig hebt zijn goedkoop.

Je hoeft ook niet naar speciale winkel toe om de ingrediënten te halen. De supermarkt om de hoek heeft alles wat je nodig hebt.

Lus je een recept niet? Géén probleem! Je mag namelijk variëren tussen de recepten.

4. Brood eten mag!

Tijdens dit koolhydraatarm dieet mag je gewoon af en toe een boterham of anders een plakje roggebrood eten. Dat is namelijk geen probleem.

Dit zorgt er namelijk voor dat je een extra steuntje in je rug krijgt, waardoor je de nieuwe levensstijl gemakkelijker vol kan houden. Je voorkomt hiermee het bekende jojo-effect.

5. Gezond en verantwoordelijk afvallen

De recepten in dit koolhydraatarme receptenboek bestaan vooral uit gezonde vetten en eiwitten. Omdat je minder koolhydraten binnenkrijgt is het belangrijk dat je nog wel genoeg eiwitten binnenkrijgt.

Hierdoor vermindert het lichaamsvet en blijft je spiermassa behouden. Vooral als je dit dieet combineert met sporten.

6. Het gehele gezin profiteert mee

Het koolhydraatarm 50 dagen programma is ook te gebruiken voor meerdere personen. Het enige wat je hoeft te doen is het aantal ingrediënten aan te passen. Zo hoef je niet voor elke persoon apart te koken en kan iedereen meewerken aan een gezonde levensstijl.

Waar bestaat het koolhydraatarm 50 dagen programma uit

Het programma bestaat uit 3 onderdelen, namelijk:

 1. 50 complete dagmenu’s
  In het eerste deel van het 50 dagen dieet boek vind je volledig uitgeschreven dagmenu’s voor 50 dagen. Deze dagmenu’s zijn onderverdeeld in ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes. Ook worden bij deze dagmenu’s aangegeven wat de voedingswaarde zijn van elke maaltijd.
 2. 40 heerlijke koolhydraatarme recepten
  In het tweede gedeelte van het handboek vind je 40 koolhydraatarme recepten. Bij elk recept is er een foto te vinden en worden de voedingswaarden nog eens vermeld. Het mooie is ook dat deze recepten gemakkelijk zijn te maken en alleen bestaan uit betaalbare ingrediënten. En dus geen dure superfoods.
 3. Opdrachten en tips:
  Aan het einde van de week krijg je opdrachten en tips. Het is belangrijk om deze opdrachten uit te voeren. Hierdoor blijf je namelijk gefocust op het programma om zo het maximale eruit te halen. Ook krijg je verschillende tips die hierbij helpen.

2 Gratis bonussen

Wanneer je het koolhydraatarm 50 dagen programma aanschaft krijg je toegang tot maar liefst 2 gratis bonussen. De bonussen bestaan uit:

 1. Digitaal boek vol met gezonde drinkrecepten en tips
 2. Een bundel van boodschappenlijstjes die het programma ondersteunen

Koolhydraatarm 50 dagen menu PDF

Hieronder vind je een voorbeeld van een menu uit koolhydraatarm 50 dagen PDF. Deze afbeeldingen laten precies zien hoe een dagmenu eruit ziet en welke recepten erbij horen.

Zoals je op de afbeeldingen kan zien bestaat uit een menu uit 6 eetmomenten. Daarnaast kan je heel gemakkelijk naar het recept navigeren door op de naam van het gerecht te klikken of te drukken. Zo zie je in 1 oogopslag welke ingrediënten je nodig hebt en hoe je het gerecht moet bereiden.

Voor wie is dit koolhydraatarme receptenboek bestemd

Dit koolhydraatarme receptenboek is bestemt voor vrouwen en mannen die graag meer dan 10 kilo willen afvallen. Maar niet meerdere keren per week de tijd hebben om actief te sporten.

Al raad ik het wel aan om te gaan sporten voor een sneller resultaat. Maar je bent het natuurlijk niet verplicht.

Maak daarom dan ook zelf een keuze of je wilt gaan sporten, zodat je eerder je doelen bereikt. Je suf sporten is dus niet nodig. Maar een stukje lopen of een aantal kilometers fietsen helpt je wel om sneller je het gewicht te bereiken waarmee jij tevreden bent.

Wat zeggen andere over het koolhydraatarm 50 dagen programma

Voordat ik begin met mijn eigen review wil ik eerst nog een aantal ervaringen met het koolhydraatarm 50 dagen programma delen. Om de meest betrouwbare ervaringen te vinden ben ik opzoek gegaan naar ervaringen via Facebook. Hier lees je namelijk een aantal recente ervaringen en resultaten van echte personen.

koolhydraatarm 50 dagen programma recensies
koolhydraatarm 50 dagen programma

Mijn koolhydraatarm 50 dagen programma review

Een koolhydraatarm dieet is niets nieuws of vernieuwend, maar ik ben wel erg te spreken over het koolhydraatarm receptenboek van Niels.

Zo zijn de recepten lekker, afwisselend en gemakkelijk om klaar te maken, waardoor je niet uren in de keuken hoeft te staan. Daarnaast zijn alle ingrediënten die je nodig hebt te halen in 1 supermarkt.

Wat ik ook fijn vind is dat Niels je per week stapsgewijs meeneemt door zijn programma. Waardoor je er direct mee aan de slag kunt. En haal je met succes het einde van de week, dan krijg je van Niels een compliment en een opdracht.

Niels vraagt dan ook geregeld of je met hem contact wilt opnemen in verband met de vorderingen die je maakt. Je krijgt dan ook binnen 24 uur netjes antwoord terug.

Mijn resultaten

Ik heb dit programma een aantal weken gevolgd in combinatie met voldoende beweging. Al na de eerst week was ik iets meer dan 2.5 kilo kwijt. En het leuke is dat de rest vrijwel vanzelf ging. En ik heb elke dag lekker kunnen eten.

De 6 eetmomenten waren eventjes wennen, maar voelde daarna eigenlijk vrij normaal. Ik had tussen de eetmomenten dan ook geen honger. Het fijne is ook dat als je een gerecht niet lust je het mag wisselen met een ander gerecht. Variëren is dus géén probleem!

Ook over de 2 gratis bonussen die je erbij krijgt is goed over nagedacht. Het boekje met gezonde drink recepten en tips smaken goed. En de bundel met boodschappenlijstjes is uitermate handig.

Het koolhydraatarme receptenboek een zeer positieve ervaring op mij achter gelaten en ik ben dan ook van mening dat het handboek alle elementen bevat om op een verantwoordelijke manier af te vallen. Daarnaast leest het digitale handboek vrij eenvoudig weg en is het navigeren tussen de menu’s en de recepten eenvoudig.

Dus als je op zoekt bent naar een gezond dieet, waarbij je op een verantwoorde manier afvalt, dan raad ik van harte het koolhydraatarm 50 dagen programma van Niels Bosman aan.

Koolhydraatarm 50 dagen programma kopen

Het koolhydraatarm 50 dagen programma is helaas niet in de winkel te koop, maar wanneer je gebruik maakt van de onderstaande rode kortingsknop kan je het digitale handboek aanschaffen voor 37 euro. Het is misschien een kleine investering, maar voor dat kleine bedrag krijg je wel alle informatie en recepten waarmee je heel gemakkelijk mee aan de slag kunt.

Daarnaast hanteert Niels voor zijn koolhydraatarm 50 dagen dieet boek een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Ben je om welke reden dan ook niet tevreden om het 50 dagen programma? Dan krijg je zonder vragen je aankoopbedrag terug gestort.

Je hebt dus sowieso 30 dagen de tijd om het 50 dagen programma zonder risico uit te proberen.

Mocht je toevallig vragen hebben, of mocht er iets niets duidelijk zijn aan de hand van deze review? Stel dan je vragen onderin het artikel. Dan probeer ik er zo snel mogelijk op terug te komen!

koolhydraatarm 50 dagen programma.

Wil jij ook afvallen en daardoor het lichaam krijgen waar JIJ tevreden mee bent? Maak dan gebruik van het populaire koolhydraatarme 50 dagen programma! Klik op de knop voor een unieke kortingspagina.

Ga Direct Naar De Kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit interessant?

Meer artikelen

Klik op 1 van de categorieën en lees over verschillende interessante artikelen.