Koolhydraatarm 50 Dagen Programma Review

Is dit receptenboek echt zo goed zoals word beweerd?

FitAddicted.nl - Jelle

Wanneer je op deze pagina bent gekomen ben je waarschijnlijk opzoek naar reviews of ervaringen over het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma van Niels Bosman. Vreemd is dat niet want het internet staat vol met positieve ervaringen.

Maar is dit 50 dagen programma nu echt zo goed zoals andere beweren?

In dit koolhydraatarm 50 dagen programma review vertel ik je wie Niels Bosman is, bekijken we samen wat het boek heeft te bieden, vertel ik je mijn persoonlijke ervaringen en of je met dit boek echt kilo’s afvalt.

Wat is een koolhydraatarm dieet?

Koolhydraatarm eten is eigenlijk geen dieet. Het is een verandering van je levensstijl. Je beperkt namelijk de hoeveelheid bewerkte koolhydraten. En je vervangt deze weer met goede vetten en eiwitten uit onbewerkte producten zoals fruit, groente en peulvruchten.

Door zoveel mogelijk van deze slechte koolhydraten te weren ontstaat er een verandering in je energiebalans en vetpercentage. En laat deze verandering er nu net voor zorgen dat je begint met afvallen en gezonder gaat leven.

Naast de voordelen zoals afvallen zijn er nog er ook nog een aantal andere. Zo blijft je bloedsuikerspiegel op pijl, heb je géén last meer van een opgeblazen gevoel en krijg je genoeg goede koolhydraten binnen via fruit, groeten en andere onbewerkte plantaardige producten.

Wil je eens een koolhydraatarm recept proberen? Probeer dan eens het koolhydraatarme eiersalade recept of anders het koolhydraatarme bloemkoolsoep recept!

Voordelen van een koolhydraatarme levensstijl

Wanneer je de voordelen van een koolhydraatarme levensstijl samenvat heeft het de volgende voordelen:

 1. Zeer stabiele bloedsuikerspiegel
 2. Geen energiedipjes meer na een maaltijd
 3. Door verzadiging heb je géén hongergevoel meer
 4. Gemakkelijker vol te houden dan een traditionele diëten
 5. Effectiever dan verschillende vetarme diëten
 6. Je verbrandt vet
TIP: Wil je ook gebruik maken van het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma? Maak dan gebruik via deze speciale kortingspagina. Je betaalt hier minder dan de op de normale aankooppagina, waardoor je goedkoper uit bent.

Wie is Niels Bosman?

Niels Bosman

Niels Bosman de bedenker en de schrijver van het koolhydraatarm 50 dagen programma. Daarnaast is Niels ook nog eens eigenaar van de succesvolle website makkelijkafvallen.eu. Op deze website deelt hij regelmatig informatie over verschillende zaken die te maken hebben met afvallen en gezond.

Niels vindt namelijk een gezond en gelukkig leven belangrijk. Daarom heeft hij dan voor andere mensen een toegankelijk programma ontwikkeld om op een verantwoordelijke manier af te vallen.

Bij het schrijven van een review over een product of dienst vind ik het belangrijk dat de aanbieder te vertrouwen is en dat ik de deze gemakkelijk kan bereiken. Na wat zoekwerk op Google kon ik geen vreemde dingen vinden over Niels Bosman. Wel kwam ik vele positieve reacties tegen van mensen die het koolhydraatarm 50 dagen programma met succes gebruiken of hebben gebruikt.

Daarnaast beantwoord Niels dagelijks vele vragen op zijn Facebookpagina van mensen die gebruik maken van zijn koolhydraatarme receptenboek en geeft hij verder nog verschillende tips.

Kijk ik naar zijn website, dan zijn KvK en BTW nummer duidelijk op de contact pagina te vinden. Ik kan dan ook alleen maar concluderen dat Niels Bosman te vertrouwen is.

Wat heeft het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma je te bieden?

Het 50 dagen koolhydraatarm programma is een digitale handboek (PDF) wat je op verschillende apparaten, zoals smartphones, tablets of computer kan openen.

Het handboek bestaat uit 113 pagina’s en wanneer je het digitale handboek opent valt het direct op dat er veel tijd eraan is besteed.

Zo is elk recept voorzien van een prachtige foto, zijn de ingrediënten en de voedingswaardes per recept netjes weergegeven. Hierdoor heeft het 50 dagen koolhydraatarm handboek een bijzondere nette en unieke uitstraling.

Niels laat ook door middel van zijn 50 dagen dieetboek zien dat je door het aanpassen van je levensstijl en het overgaan tot een koolhydraatarm, gezonde vetten en eiwitrijke voeding niet betekent dat je saaier of ingewikkeld gaat eten.

6 Belangrijke pijlers

Niels wilt namelijk samen met zijn programma jou zover krijgen dat je op een gemakkelijke en prettige manier anders gaat eten. Om dit te bereiken maakt Niels gebruik van zijn 6 belangrijke pijlers namelijk:

1. Afvallen zonder te sporten

Veel mensen denken bij afvallen dat ze uren in de sportschool bezig zijn om zichzelf helemaal suf te sporten. ONZIN! Bij dit 50 dagen koolhydraatarm dieet heb je namelijk zelf de keuze of je dat wilt doen.

Want je werk automatisch al aan een slanker lichaam omdat je geen slechte koolhydraten meer binnen krijgt.

2. Minder kans op honger

De weekmenu’s die in dit handboek staan beschreven bestaan uit 6 verschillende eetmomenten verspreid over de dag. Ze zijn namelijk onderverdeeld in 3 maaltijden en 3 tussendoortjes.

Tussen deze maaltijden zit ongeveer 2.5 tot 3 uur. Dit zorgt ervoor dat je minder honger krijgt waardoor je géén neiging meer hebt om naar een ongezonde snack te grijpen.

3. Eenvoudige recepten

De recepten zijn eenvoudig klaar te maken en kosten daarnaast weinig tijd om te bereiden. Bij elk gerecht staat een duidelijke beschrijving en de producten die je ervoor nodig hebt zijn goedkoop.

Je hoeft ook niet naar speciale winkel toe om de ingrediënten te halen. De supermarkt om de hoek heeft alles wat je nodig hebt.

Lus je een recept niet? Géén probleem! Je mag namelijk variëren tussen de recepten.

4. Brood eten mag!

Tijdens dit 50 dagen programma is het geen probleem dat je af en toe een boterham of een plakje roggebrood eet.

Dit zorgt er namelijk voor dat je een extra steuntje in je rug krijgt, waardoor je de nieuwe levensstijl gemakkelijker vol kan houden. Je voorkomt hiermee het bekende jojo-effect.

5. Gezond en verantwoordelijk afvallen

De recepten in dit koolhydraatarme receptenboek bestaan vooral uit gezonde vetten en eiwitten. Omdat je minder koolhydraten binnenkrijgt is het belangrijk dat je nog wel genoeg eiwitten binnenkrijgt.

Hierdoor vermindert het lichaamsvet en blijft je spiermassa behouden. Vooral als je dit dieet combineert met sporten.

6. Het gehele gezin profiteert mee

Het koolhydraatarm 50 dagen programma is ook te gebruiken voor meerdere personen. Het enige wat je hoeft te doen is het aantal ingrediënten aan te passen. Zo hoef je niet voor elke persoon apart te koken en kan iedereen meewerken aan een gezonde levensstijl.

Waar bestaat het koolhydraatarm 50 dagen programma uit?

Het programma bestaat uit 3 onderdelen, namelijk:

 1. 50 complete dagmenu’s
  In het eerste deel van het 50 dagen dieet boek vind je de volledig uitgeschreven dagmenu’s voor 50 dagen. Deze dagmenu’s zijn onderverdeeld in ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes. Ook worden bij deze dagmenu’s aangegeven wat de voedingswaardes zijn van elke maaltijd.
 2. 40 heerlijke koolhydraatarme recepten
  In het tweede gedeelte van het handboek vind je 40 koolhydraatarme recepten. Bij elk recept is er een foto te vinden evenals de voedingswaarden die bij het recept horen. Het mooi is ook dat de recepten gemakkelijk te bereiden en bestaan uit betaalbare ingrediënten. Geen dure superfoods dus.
 3. Opdrachten en tips:
  Aan het einde van de week krijg je van Niels opdrachten en tips. Het is belangrijk om deze opdrachten uit te voeren. Hierdoor blijf je namelijk gefocust op het programma om zo het maximale eruit te halen. Ook krijg je verschillende tips die hierbij helpen.

2 Gratis bonussen

Wanneer je het koolhydraatarm 50 dagen programma koopt krijg je toegang tot maar liefst 2 gratis bonussen. De bonussen bestaan uit:

 1. Digitaal boek vol met gezonde drinkrecepten en tips
 2. Een bundel van boodschappenlijstjes die het programma ondersteunen

Koolhydraatarm 50 dagen menu PDF

Hieronder vind je een voorbeeld van een menu uit koolhydraatarm 50 dagen PDF. Deze afbeeldingen laten precies zien hoe een dagmenu eruit ziet en welke recepten erbij horen.


koolhydraatarme receptenboekZoals je ziet op de afbeeldingen bestaat een menu uit 6 eetmomenten. Daarnaast navigeer je heel gemakkelijk naar het recept door op de naam van het gerecht te klikken of te drukken. Zo zie je in 1 oogopslag welke ingrediënten je nodig hebt en hoe je het gerecht moet bereiden.

Voor wie is dit koolhydraatarme receptenboek bestemd?

Het 50 dagen koolhydraatarm programma is bestemt voor vrouwen en mannen die graag meer dan 10 kilo willen afvallen. Maar niet meerdere keren per week de tijd hebben om actief te sporten.

Al raad ik het wel aan om te gaan sporten voor een sneller resultaat.

Maak daarom dan ook voor jezelf de keuze of je wilt gaan sporten. Je suf sporten is niet nodig, maar een stukje lopen of een aantal kilometers fietsen helpt je wel om sneller het gewicht te bereiken waar jij je goed bij voelt.

Wat zeggen andere over het koolhydraatarm 50 dagen programma?

Voordat ik begin met mijn review wil ik eerst nog een aantal andere ervaringen met het koolhydraatarm 50 dagen programma met je delen. Om de meest betrouwbare ervaringen te vinden heb ik gezocht naar ervaringen via Facebook. Hier lees je namelijk recente ervaringen en resultaten van echte personen.

Mijn koolhydraatarm 50 dagen programma review

Een koolhydraatarm dieet is niets nieuws of vernieuwend, maar ik ben wel erg te spreken over het koolhydraatarm 50 dagen programma van Niels.

Zo zijn de recepten lekker, afwisselend en gemakkelijk om klaar te maken, waardoor je niet uren in de keuken hoeft te staan. Daarnaast zijn alle ingrediënten die je nodig hebt te halen in 1 supermarkt.

Wat ik ook fijn vind is dat Niels je per week stapsgewijs meeneemt door zijn programma. Waardoor je er direct mee aan de slag kunt. En haal je met succes het einde van de week, dan krijg je van Niels een compliment en een opdracht.

Niels vraagt dan ook geregeld of je met hem contact wilt opnemen in verband met de vorderingen die je maakt. Je krijgt dan ook binnen 24 uur netjes antwoord terug.

bananen pannenkoeken recept uit het 50 dagen koolhydraatarm programma
varkenshaas met spinazie recept uit het 50 dagen koolhydraatarm programma

Mijn conclusie

Ik heb dit programma een aantal weken gevolgd in combinatie met voldoende beweging. Al na de eerst week was ik iets meer dan 2.5 kilo kwijt. En het leuke is dat de rest de kilo’s die ik kwijt wilde vrijwel vanzelf ging. En ik heb elke dag lekker kunnen eten.

De 6 eetmomenten waren eventjes wennen, maar voelde daarna eigenlijk vrij normaal. Tussen de eetmomenten had ik dan ook geen honger. En het fijne is ook dat als je een gerecht niet lust je het mag wisselen met een ander gerecht. Variëren is dus géén probleem!

Ook over de 2 gratis bonussen die je erbij krijgt is goed over nagedacht. Het boekje met gezonde drink recepten en tips smaken goed. En de bundel met boodschappenlijstjes is uitermate handig.

Het koolhydraatarme receptenboek een zeer positieve ervaring op mij achter gelaten en ik ben dan ook van mening dat het handboek alle elementen bevat om op een verantwoordelijke manier af te vallen. Daarnaast leest het digitale handboek vrij eenvoudig weg en is het navigeren tussen de menu’s en de recepten eenvoudig.

Dus als je op zoekt bent naar een gezond dieet, waarbij je op een verantwoorde manier afvalt, dan raad ik van harte het koolhydraatarm 50 dagen programma van Niels Bosman aan.

Koolhydraatarm 50 dagen programma kopen

Het koolhydraatarm 50 dagen programma is helaas niet in de winkel te koop, maar wanneer je gebruik maakt van de onderstaande rode kortingsknop koop je het digitale handboek voor 37 euro.

Het is misschien een kleine investering, maar voor dat kleine bedrag krijg je wel alle informatie en recepten waarmee je eindelijk die overtollige kilo’s kwijtraakt.

Daarnaast hanteert Niels voor zijn koolhydraatarm 50 dagen dieet boek een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Ben je om welke reden dan ook niet tevreden om het 50 dagen programma? Dan krijg je zonder vragen je aankoopbedrag terug gestort.

Je hebt dus sowieso 30 dagen de tijd om het koolhydraatarme 50 dagen programma zonder risico uit te proberen.

Mocht je vragen hebben over het koolhydraatarm 50 dagen programma, of wil je graag je eigen resultaten met andere lezers delen? Laat dan een berichtje achter door middel van het formulier onder dit artikel.

koolhydraatarm 50 dagen programma.

Wil jij ook afvallen en daardoor het lichaam krijgen waar JIJ tevreden mee bent? Maak dan gebruik van het populaire koolhydraatarme 50 dagen programma! Klik op de knop voor een unieke kortingspagina.

Ga Direct Naar De Kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere bezoekers bekeken ook

Meer artikelen

Klik op 1 van de categorieën en ontdek meer interessante artikelen.